مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : گزینه ای برای انتخاب زبان در جلو و پایین بر روی ثبت نام

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    کاربر ارشد

Default گزینه ای برای انتخاب زبان در جلو و پایین بر روی ثبت نام

من کار بر روی ساخت صفحه ثبت نام من را کارآمد تر است. آیا امکان آن وجود گزینه ای از زبانهای در خراب کردن منو یا دکمه های رادیویی داشته باشند؟ دکمه های رادیویی را تا مقدار قابل توجهی از فضا است.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

شما فقط می تواند پرچم در فرم ثبت نام و غیر فعال کردن و سپس آن را ساده خواهد بود لیست را انتخاب کنید. من مطمئن هستم که مانند در نوار پیمایش پایین اوردن منو را می توان در بخشی از فرم ثبت نام (احتمالا بله) پشتیبانی نمی شود.

ما این درخواست را در نظر میگیرد.

کاربر ارشد

من فکر کردم افت فرم پایین منو به جای یکی مثل در نوار پیمایش...

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

بله و ما آن را بررسی کنید هنوز تنها به این دلیل پذیرفته نشده است که مطمئن نیستیم اسکریپت های vB مسئول منوی dropdown در ناوبار نیز می توانند در جاهای دیگر کار کنند.

بنابراین ما آن را بررسی خواهد کرد به احتمال قوی این درخواست پذیرفته خواهد شد. قطعی خواهیم کرد بر روی آن کار می کنند هنوز -- اولویت پایین.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •