vbet است برای vbulletin ارتقاء من کار نمی کند
Code:Translations by vBET translator 4.0.0 Powered by vBulletin™ Version 4.0.2 Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.0 RC2
لطفا کمک کنید![]()
vbet است برای vbulletin ارتقاء من کار نمی کند
Code:Translations by vBET translator 4.0.0 Powered by vBulletin™ Version 4.0.2 Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.0 RC2
لطفا کمک کنید![]()
سلام.
به وضوح توصيف شده است كه vbet 4.0.0 کار نمی کند (با وجود vbseohttp://www.vbenterprisetranslator.co...ased-beta.html).
این هفته ما فعال تصدی 4.1.0 که Globs های vB و CMS پشتیبانی منتشر خواهد شد. و در کنار ما آزادی فعال تصدی که باشد حمایت ساخته شده است.
بنابراین در این لحظه لطفا فعال کردن vBET و لطفا برای نسخه ای که vBSEO پشتیبانی صبر کنید. این ماه منتشر خواهد شد
با عرض پوزش برای ناراحتی خود را - ما فکر کردیم که آن را به وضوح توصیف شد که vBET 4.x vBSEO در 2 انتشار بعدی پشتیبانی. امیدواریم که آن را خوب است برای شما به کمی برای انتشار مناسب صبر کنید![]()
Damm اشتباه بزرگ من با ارتقاء به 4.0 بدون vbet ساخته شده، لطفا سعی کنید برای دریافت پشتیبانی vbseo به زودی ، از آنجایی که من خواهد شد loosing تمام مهمان بین المللی
![]()
خيلي خب ما تمام تلاشمون رو ميکنيم احتمالا vBET 4.1.0 خواهد شد امروز / فردا منتشر شد. پس از آن ما برای vBSEO اجرا 3.5![]()
در ضمن شما می توانید بر روی نسخه رایگان 2.4.10 اجرای -- آن را به URL و نه RSS ترجمه نیست و پیام های چند زبانه را پشتیبانی نمی کند ، اما آن را انجمن شما ترجمه. شما پشت به فعال تصدی 4.x زمانی که آن را بایگانی پشتیبانی -- که ما امیدواریم خواهد شد خیلی زود.
بنابراین شما می توانید غیر فعال و صبر کنید ، و یا جمع و جور کردن. در مورد 2 -- حذف فعال تصدی به طور کامل قبل از اینکه شما نصب 2.4.x