مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 12

موضوع : هیچ راهی برای دیدن چقدر بیشتر نیازهای ترجمه شده

کاربر ارشد

Default هیچ راهی برای دیدن چقدر بیشتر نیازهای ترجمه شده

سوالات 2 تا من پرداخت مبالغ بسیار زیادی از پول هر ماه الان مترجم گوگل.

فعال تصدی کل صفحه را ترجمه کند? که من از منوها و چنین است که بدیهی است که نیاز به 35000 بار ترجمه شده است.

من تا مطمئن شویم که کش می correclty کار و esimate هستند چند صفحه پیش کش در مقابل چند exsist چک کنم

همچنین حتی من یک پیام خصوصی به طور کامل در هر زبان ترجمه نشده است؟ قبل از من spenf 50K امسال در ترجمه من می خواهم به واقعی مطمئن باشید کار خود آن گونه که باید.

توقیف

ترجمه را کاهش می دهد هزینه لطفا نگاه اینجا باید: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-cheaper.html و در اینجا : http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html. مطمئن شوید که کش برای پایگاه داده نوشته شده است و مهمان کش فایل ایجاد شده است. نکته اصلی این است که استفاده از ذخیره سازی پایگاه داده، مهمان کش، مترجمان آزاد و ذخیره سازی پایگاه داده را روشن.
    صفحه کاملا توسط خستگی ترجمه محدودیت قابل ترجمه نيست.

کاربر ارشد

اما هیچ راهی برای این چیزها را بررسی کنید یا ببینید چه مانده است به ترجمه?

توقیف

نه. اگر هیچ مترجمان در دسترس vBET و سپس به طور خودکار نمایش متن اصلی وجود دارد. شما می توانید متن را به صورت دستی ترجمه کنید که در صفحه ترجمه شده با استفاده از ترجمه نشده است http://www.vbenterprisetranslator.co...nslations.html.

کاربر ارشد

آوری... چند روز ذخیره شدهی ترجمه در کش قبل از وجود دارد به طور خودکار (توسط وظیفه برنامه ریزی شده) حذف خواهد شد. 0 برای غیر فعال کردن تنظیم.

این 5 قرار است، پس همه beiong ترجمه من بعد از 5 روز *** حذف

اگر این تنظیم صورت، تمام گزینه های کش زیر غیر فعال می کند نیز هستند؟

لطفا به من من asap fortuine کوچک در ترجمه در حال حاضر که من فکر می کنم سرمایه گذاری هستند فقط حال انداخته دور اطلاع دهید

توقیف

تنظیم برای غیر فعال کردن تمیز کردن ذخیره سازی پایگاه داده:
    • AdminCP-> vBET نهانگاه--> پایگاه داده کش--> زمان کش برای زندگی (TTL) به 0
    • AdminCP-> vBET نهانگاه--> پایگاه داده کش--> نهانگاه استراتژی پاکسازی به غیر فعال

اطلاعات در مورد ذخیره سازی پایگاه داده با استفاده از شرح داده شده در اینجا: پاک کردن حافظه پنهان استفاده از پایگاه داده و در اینجا : آیا هنوز مشخص نيست پایگاه داده حافظه پنهان.
    آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 10-10-15 در 10:27.

کاربر ارشد

به معنای واقعی کلمه هزاران دلار حذف... من هرگز تا به حال شانس گرفتن هر گونه ترجمه رایگان

توقیف

vBET همیشه در ابتدا با استفاده از مترجمان آزاد اگر آن را تنظیم ، در دسترس است و پشتیبانی از این جفت زبان. اطلاعات بیشتر: استفاده از بسياري از ارائه دهندگان خدمات ترجمه ماشيني (پلوه).

کاربر ارشد

Ive محاکمه چند بار apertium اما همیشه خطا را بعدا دوباره امتحان کنید یا دستگاه دیگری را امتحان کنید?

توقیف

سرور Apertium متاسفانه گاهی غیر قابل دسترسی هستند.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •