مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : ایجاد یک الگوی سفارشی برای خارج از هيئت مديره را به جاي Vbulletin VBCMPS اما حالا زبان کلید فوروم فقط می رود

کاربر ارشد

Exclamation ایجاد یک الگوی سفارشی برای خارج از هيئت مديره را به جاي Vbulletin VBCMPS اما حالا زبان کلید فوروم فقط می رود

من در حال اجرا شده اند که با استفاده از صفحات اختصاصی VBCMPS برای مدت طولانی از آن استفاده مي كنم، تنها به نمایش یک صفحه تقریبا همه پس من ایجاد یک الگوی ساده، به جاي آن همه آثار مفرح، مگر وقتی من کلید را کلیک کنید تا آن را به زبان مي افزايد من به هيئت مديره و يا Open فوروم فوروم يا 404با مسیر بد نیست!

مثال كازينو عكس، راهنمای آنلاین و همايشها با 19,038+ عضو روشن کردن به ايتاليا برود كازينو عيدي Allfreechips گراوورساز ضرابخانة) 2004

کاربر ارشد

خوب، من هم حدس زدم بيرون. من داشتم.php تنظیم یک شاخص را بگويم كه من در خارج از اين گردهمايی، افزودن

Code:
    $_REQUEST['vbet_outside']=true;
    این تصحیح شده است. حالا متوجه شدی من تعداد زیادی از قطعات ترجمه نشده حالا که من این نگاه از نزدیک است. گویی به کجا somthing نه چيز ديگه ترجمه مي شود؟

با تشکر از شما

کاربر ارشد

نه بعضي از آنان نيست، بلكه يك مساله programnming فكر نمى كنم، ترجمه آزاد maybee فراتر رفته است؟

توقیف

البته اگر شما ترجمه محدود فراتر رفته و سپس محتوای ترجمه نخواهد بود. می توانید بررسی در دسترس بودن مترجمان AdminCP- > فعال تصدی > ارائه دهندگان ترجمه در دسترس بودن. همچنین می توانید بررسی کنید اگر شما محدودیت دسترسی برای اجرای این آزمایشها توسط آزمون. اطلاعات بیشتر: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10869.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •