مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 14

موضوع : قادر به حذف علم و تکنولوژی سیاسی بدون شکستن انجمن

کاربر ارشد

Default قادر به حذف علم و تکنولوژی سیاسی بدون شکستن انجمن

سلام ،
    من احتیاج به نصب vbet، من حذف شود و از طریق admincp vbet رفته است، اما اگر من سعی کنم به حذف فایل ها را از سرور vbet (من سعی میکنم به خودم پشت سرور استاندارد فایل های درایور را مجدداً نصب نمایید فقط قبل از تنها کاری که لازم است) آن را مى كشد فوروم من!!؟ در اينجا به اين خطا که اگر من سعی کنم به حذف فایل ها بعد از حذف از طریق admincp:

هشدار: لازم است( /صفحه اول / thecodec/public_html/forumz/شامل/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [عمل]: نشد.نياز به رودخانه باز: نه چنين فایل یا دایرکتوری در /صفحه اول / thecodec/public_html/forumz/شامل/عنوان '.php (304 ) : eval( )'d خط کد 135

اشتباه مهلك: مستلزم() [عملکرد.لازم است]: افتتاح نشد لازم نبود ' /صفحه اول / thecodec/public_html/forumz/شامل/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path= ' . : /usr/شد/php: /usr/محلی/شد/php ) در /صفحه اول / thecodec/public_html/forumz/شامل/عنوان '.php (304 ) : eval( )'d روی خط کد 135

من برداشته ام همه vbet قواعد از .htaccess.

هر چه به آنها براي درمان اين؟

با احترام ،
    شمعون

توقیف

این شبیه نه از بین بردن برخی از vBET پلاگین یا نه ادغام vBET با افزونه های برخی از بین بردن. بایگانی دارید؟ سعی کنید خاموش کردن (قلاب/پلاگیناطلاعات بیشتر).

کاربر ارشد

من هیچ گزینه ای جز خاموش کردن همه پلاگین ها، من تا به حال ساعت اما من سعی کردم شدن از آن خلاص شوید!، زمانی که من سعی می کنم پاک علم و تکنولوژی سیاسی من همه نوع از مسائل، آن را به من رانندگی آجیل!

توقیف

قبل از حذف نصب vBET ادغام آن با میباشد باید حذف کنید. سعی کنید قبل از حذف نصب فعال تصدی نیز به غیر فعال کردن همه قلاب در config.php)اطلاعات بیشتر).

کاربر ارشد

من آن را به دیگری بروید، ساعت است حذف شده است، بنابراین من نمی دانم چه ادغام منظور شما؟ قوانین انجمنهای تخصصی و آموزشی از. htaccess را حذف شده است. که در آن دیگری باید به دنبال؟

توقیف

اگر شما ساعت را حذف کرده و سپس شما نیز ادغام انجمنهای تخصصی و آموزشی با تشکر از زبانهای دیگر حذف خواهند شد.
    لطفا به من PM جزئیات دسترسی ارسال به Admin CP و FTP. من به بررسی آنچه در جریان است وجود دارد

کاربر ارشد

PM فرستاده

توقیف

شما بايد قبل از نصب vbet حذف همه از ادغام آن. من متوجه شدم شما در ادغام ماژول ها/recentthreads.php در خطوط 255-260. اگر شما از كار را انجام داده اند ديگر تلفيق با vbet بعد حذف آنها.

کاربر ارشد

Thankyou برای آن، من در مورد vbacmp را فراموش کرده، من در حال حاضر سعی خواهد کرد و تمیز کردن و حذف - من به شما اجازه می دانید که چگونه از آن می رود!

کاربر ارشد

تشکر از زبانهای دیگر نصب و سپس شروع به حذف تشکر از زبانهای دیگر فایل ها و از این رو:
    هشدار: نیاز ([راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) به.: موفق به باز کردن جریان: بدون چنین فایل یا دایرکتوری در [راه] / شامل / init.php (304): eval در () 'کد D در خط 135

اشتباه مهلك: مستلزم() [عملکرد.لازم است]: افتتاح نشد لازم نبود ' /صفحه اول / thecodec/public_html/forumz/شامل/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path= ' . : /usr/شد/php: /usr/محلی/شد/php ) در /صفحه اول / thecodec/public_html/forumz/شامل/عنوان '.php (304 ) : eval( )'d روی خط کد 135

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •