مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : نادیده گرفتن URL کار نمی کند

کاربر ارشد

Default نادیده گرفتن URL کار نمی کند

پیش از این ، ما راه حلی کتابچه راهنمای کاربر برای حل این مشکل ، با این حال ، در حال حاضر ، یک بار دیگر این اثبات به موضوع است.

انجمن ها است که به عنوان یک لینک و به طور مستقیم نقطه به mysite.com / lensreviews عمل.

ارسال lensreviews 'به آدرس این گزینه چشم پوشی ، با این حال ، هر بار که یک کاربر با ترجمه بازدید که لینک آن را به انجمن mysite.com / / لانگ / lensreviews می رود

هر گونه مشاوره؟ شما می توانید این را به عنوان یک مهمان در صفحه اصلی انجمن من در تست است.

کاربر ارشد

بروز رسانی : این فقط برای ثبتنامکرده در کاربران با زبان را در پروفایل خود اتفاق می افتد. سعی کنید با ورود به عنوان *********
    آخرین ویرایش توسط vBET. 15-02-10 در 12:39. دلیل : حذف جزئیات دسترسی

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

من فقط رفتن وجود دارد. همچنین برای امنیت خود را در جزئیات در دسترس عموم هر ارسال کنید لطفا. لطفا کسانی که توسط PM. من در حال تغییر پست شما برای حذف آن داده است.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

من آنجا رفتم و در حساب تست خارج شده است. به ترجمه آلمان (من فرض کنیم که کاربر تست آلمانی زبان پیش فرض را تعیین کرده است) هدایت می شوید. در ابتدا باز کردم HTML منبع و پیدا کردن هر 'lensreviews وجود دارد -- همه لینک ها هستند اشکالی ندارد (تا بدون زبان). سپس من یکی از کسانی که از طریق کلیک کردن بر روی آن چک شده و آن را نیز به خوبی کار می کرد -- صفحه مقصد ترجمه نشده بود.

لطفا دوباره مراجعه فرمایید. اگر این مسئله هنوز هم وجود دارد لطفا به ما راه را برای آن تولید مثل می دهد. در اینجا شرح داده شده است کار نمی کند.

کاربر ارشد

خوب ، این خبر خوبی برای من است! چند اعضاء این موضوع را تشریح ، و من قادر به تکثیر آن در اوایل ، اما آن اتفاق می افتد نمی کنه برای من یا. شاید چون من lensreviews 'به' / lensreviews 'در گزینه URL را نادیده بگیرد به تازگی تغییر است. با تشکر از شما

هم به لطف برای از بین بردن جزئیات دسترسی به آزمون حساب

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •