مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 7 از 7

موضوع : ترجمه کتابچه راهنمای کاربر ذخیره نمیشود

عضو جدید

Default ترجمه کتابچه راهنمای کاربر ذخیره نمیشود

دستی به ترجمه من از صفحه ذخیره نشده است، وقتی که من استفاده از دفترچه راهنما کلیک کنید ترجمه و متن من می خواهم به ویرایش و سپس ذخیره کنید. متن اصلي پس از انتخابات پارلمانی ايران از اين صفحه هنوز هم وجود دارد..vbet نيز در اين تاريخ در admincp ویرایش نشده است. کلیک روی دکمه ذخیره کافی است درست است ؟

توقیف

بله، کلیک کردن بر روی دکمه ذخیره به اندازه کافی مناسب است.
    شما در مرورگر شما کوکی ها را پاک کنید.
    شما مطمئن شوید که آن را روشن admincp - > حافظه پنهان vbet - > پایگاه داده حافظه پنهان - > استفاده از پایگاه داده حافظه پنهان و به معلولین admincp - > حافظه پنهان vbet - > پایگاه داده حافظه پنهان - > استراتژي براي پاك كردن حافظه پنهان.

عضو جدید

هنوز کار نمی کند، و علامت سبز زیر در حالت ویرایش متن را نگه می دارد حتی زمانی که من کلیک کنید غیر فعال کردن دکمه ترجمه کتابچه راهنمای کاربر

توقیف

از چه مرورگری استفاده می نمایید؟

عضو جدید

گوگل کروم

توقیف

من آن را و آثار ترجمه کتابچه راهنمای کاربر در انجمن ما در این مرورگر تست شده است.
    لطفا PM جزئیات دسترسی من به Admin CP و FTP. من به بررسی آنچه در جریان است وجود دارد

توقیف

بدون پاسخ - در نظر گرفته شده در این موضوع رفته است. اگر نه لطفا اینجا بنویسید.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •