مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 15

موضوع : فقط موضوعات جدید ترجمه

کاربر ارشد

Default فقط موضوعات جدید ترجمه

من می خواهم ویژگی تنها به اضافه کردن لینک ترجمه به موضوعات جدیدتر از یک دوره زمانی مشخص نشان می دهد. اگر موضوعات قدیمی تر از دوره مشخص شده اند، اما در یک زبان خاص ترجمه، ارائه لینک ترجمه.

عنوان آن است، گوگل و سایر رباتها بازدید هر صفحه از سایت، بی ارزش ترجمه همه چیز رفتن 10 سال (در مورد من). این است که به اثبات می شود بسیار پر هزینه است.

Text automatically translated from: Portuguese to: Persian
    Translated text
    پیشنهاد عالی ******
    Original text

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

در این لحظه شما می توانید چیزی شبیه به این انجام دهد. تاریخ و مکان نیست. اگر شما همه ی مبحث های بسیار قدیمی در برخی از جایگاه ویژه و سپس شما می توانید در تنظیمات علم و تکنولوژی سیاسی اضافه کنید به جای نادیده گرفته - سپس آن را نمی توان ترجمه کرد.

باید وجود داشته باشد هیچ مشکلی با اضافه کردن فیلتر های سن و موضوعات بسیار قدیمی ترجمه کنید. ما را بررسی نمی کسانی که در حال حاضر ترجمه شده یا نه - این امر می تواند بیش از حد پرهزینه برای عملکرد (ما می توانیم پس از در مورد افزودن آن به بعد به عنوان یکی دیگر از گزینه فکر می کنم).

درخواست را پذیرفت

کاربر ارشد

گمان می کنم که انجمن وجود دارد که من آن را که حاوی موضوعات قدیمی آرشیو تنها. تنها مشکل این است که من نمی خواهم به نوبه خود ترجمه به طور کامل اگر آنها در حال حاضر ترجمه انجام شده (پس از آن من خواهد بود به هدر رفتن پول) است. این یک مشکل نخواهد بود اگر من در حال انجام یک نصب جدید از علم و تکنولوژی سیاسی.

با تشکر از توجه شما.

ما در این باره فکر می کنم. هنوز - لطفا در نظر بگیرید که برای کاربران شما آن بهتر خواهد بود اگر آن را غیر فعال می شود به طور کامل و یا ترجمه شده به طور کامل، در غیر این صورت آن را گیج کننده باشد - چرا کسانی هستند و آنهایی که ...

کاربر ارشد

در مورد من اکثر کاربران نمی خواهید به 5 سال گذشته و خواندن موضوعات - موتورهای جستجو تنها

هنوز هم این موتورهای جستجو به شما ترافیک جدید از جستجوهای کاربران واقعی را به ارمغان بیاورد. به هر حال - به عنوان من در حال حاضر نوشت: ما بر روی آن کار می کنند

توقیف

موضوع پس از یک زمان مشخص بعد از تاریخ ایجاد یک موضوع و یا تاریخ آخرین پست در موضوع ترجمه نمی کنید؟

کاربر ارشد

تاریخ آخرین پست احتمالا بهتر کار می کنند. اگر پست هنوز هم مرتبط است و در حال پاسخ به آن را احتمالا باید ترجمه شود.

توقیف

با تشکر از شما برای پیشنهاد شما. ما بر روی این ویژگی کار می کنند.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •