مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 13

موضوع : کتابچه راهنمای فعال تصدی موضوع ترجمه جزئی

Default کتابچه راهنمای فعال تصدی موضوع ترجمه جزئی

هی بچه ها. باید بگویم من واقعا با ترجمه کتابچه راهنمای کاربر را تحت تاثیر قرار است. در همه مرورگرها است که من استفاده از کار کرده است. این مشکل فقط برای من است، من نمی توانم به نظر می رسد به استفاده از این ویژگی را در صفحه اول تالار گفتمان من. به نظر می رسد در همه صفحات دیگر کار می کنند، فقط در صفحه اول صفحه اصلی (گزینه ویرایش بالا نمی آید در صفحه اول). آیا هیچ راهی برای حل این مسئله وجود دارد؟ یا این است که بخشی از این مسئله از آن هنوز در مرحله تست بتا؟

دیگر از آن، من به نظر نمی رسد هیچکدام از مسائل عمده مواجه می شوند که تا کنون با استفاده از ترجمه کتابچه راهنمای کاربر. بنابراین، کار بزرگ !

با احترام ،
    gopalmm2

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

احتمالا برخی از درگیری در انجمن youf وجود دارد. لطفا PM جزئیات دسترسی به Admin CP و FTP - را بررسی خواهد کرد را در کنار خود می کنم.

برای جزئیات بیشتر به دسترسی. من فقط در ترجمه کتابچه راهنمای کاربر بر روی صفحه اصلی خود را به سیستم وارد و فعال شده است. به برخی از ترجمه رفت و من به عنوان ویرایش را نشان می دهد را فشار دهید و با این نسخهها کار به درستی. لطفا توجه داشته باشید که دکمه ویرایش به نظر می رسد تنها تحت آزمون است که می تواند ترجمه. اگر شما از انجمن انگلیسی و بر روی صفحه انگلیسی، پس از آن وجود داشته باشد هیچ دکمه ویرایش در زیر متن عادی - نمی تواند ترجمه از انگلیسی به انگلیسی (هنوز هم شما می توانید ببینید که ویرایش را فشار دهید اگر برخی از آزمایش در داخل langtitle یا زبان BBCode روشن).

لطفا تأیید کنید که آن را OK یا به توصیف جزئیات بیشتر چه چیزی اشتباه است. من آن را تحت اپرا تست شده است.

من با استفاده از فایرفاکس و در حال حاضر و این مسئله هنوز هم وجود دارد. همچنین متوجه شدم که صفحه اصلی نیز ترجمه نه در همه، و هنگامی که آن را ترجمه نمی کند، بر روی دکمه ویرایش هم به نظر نمی رسد. موضوعات در حال ترجمه و دکمه ویرایش به نظر می رسد وجود دارد. این مورد قبل از من آن را به روز رسانی. من برای ارتقاء به پشتیبانی از FTP فایل ها و به بیش از و نوشتن XML. آیا چیز دیگری من نیاز به به روز رسانی وجود دارد؟ من فکر می کنم من از 4.4.6 به 4.5.1 ارتقا

خوب، ممکن است من روشن نیست، متاسفم. این موضوع این است که بر روی دکمه ویرایش همراه با ترجمه در صفحه صفحه اصلی انجمن و تالار گفتگو ناپدید می شوند. به محض این که من به یک موضوع، ترجمه می آید و بر روی دکمه ویرایش می آید تا بیش از حد است.

متاسفم و از شما سپاسگزارم.

OK - من می بینم که صفحه اصلی ترجمه نشده است. من این بررسی کند.

شماره ترجمه حل - شماره پیکربندی بود. من تغییر ارزش پاک کردن حافظه پنهان vbet > پایگاه داده > به دنبال توقف كوتاهی پس از x - این کش خود را به دلیل بیش از حد بسیاری از ترجمه های از دست رفته (در حد ترجمه مایکروسافت خود را در حال حاضر رسیده است - زمانی که حافظه نهان خود را پر می کند پس از آن شما قادر خواهید بود به مقدار کمتر برای این پارامتر بهینه سازی) مورد استفاده قرار گرفت.

در حال حاضر من دارم ویرایش شماره را فشار دهید.

من در راه هستم. در این لحظه من می دانم که جاوا اسکریپت اضافه شده است و اعدام شده است. بصورت دکمه در حالت دوم می کند را نشان نمی دهد و یا در leas در محل قابل رویت نیست - این موضوع را می توان به برخی از CSS - هنوز کار بر روی آن است.

OK. به این دلیل که من پیدا کردم و اصلاح آن است. لطفا بررسی و تایید. من به حل سریع و سپس راه - البته این در نسخه بعدی گنجانده خواهد شد.

کار می کند! شگفت انگیز است!

SOOO بسیار در وقت و تلاش خود را با تشکر از شما.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •