مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : ترجمه نشده

عضو جدید

Default ترجمه نشده

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

سلام.

لطفا PM من آدرس سایت و جزییات مربوط به دسترسی به مدیریت CP و FTP. من را بررسی خواهد کرد چه می گذرد، وجود دارد

ابتدا مطمئن شوید که ارائه دهندگان ترجمه در دسترس هستند - لطفا این مقاله را بخوانید: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10869

اگر شما هنوز هم NA صدور لطفا اطلاعات PM درخواست.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 23-06-12 در 22:15.

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    سلام.

لطفا PM من آدرس سایت و جزییات مربوط به دسترسی به مدیریت CP و FTP. من را بررسی خواهد کرد چه می گذرد، وجود دارد

ابتدا مطمئن شوید که ارائه دهندگان ترجمه در دسترس هستند - لطفا این مقاله را بخوانید: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10869

اگر شما هنوز هم NA صدور لطفا اطلاعات PM درخواست.
    هی علم و تکنولوژی سیاسی، در sidenote در اینجا پوشه htaccess تغییر نام دهید من آن را مانند به نظر می رسد این است که:

# خط زیر ('#' در ابتدای) نظر
    # برای غیر فعال کردن توابع از mod_rewrite.
    # لطفا توجه داشته باشید : شما هنوز هم نیاز به غیر فعال کردن هک در
    # بایگانی کنترل پانل را به متوقف کردن URL بازنویسی.
    RewriteEngine در تاریخ

# برخی از سرور نیاز به بخشنامه RewriteBase تنظیم نمائید
    # فعال (حذف '#' را در ابتدا برای فعال کردن)
    # لطفا توجه کنید : زمانی که فعال باشد ، شما باید شامل راه
    # به ریشه پوشه های vB خود را (به عنوان مثال RewriteBase تنظیم نمائید / انجمن ها /)
    # RewriteBase تنظیم نمائید /

# ٪ RewriteCond {HTTP_HOST} ^ WWW \\. yourdomain \\. com
    # RewriteRule به (.*) http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L ، R = 301]

RewriteRule به ^ ((urllist | sitemap_).* \\ (XML |.. TXT) (\\ GZ))؟ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php نقشه سایت = $ 1 [L]

RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / [L ، QSA]
    RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 & هدایت می شوید = / $ 2 [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron را)
    RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | تصاویر) /
    RewriteRule به دلار vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (admincp / | modcp / | cron را | vbseo_sitemap | API \\ PHP)
    RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbseo.php [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} / (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | تصاویر) /
    RewriteRule به ^(.+)$ vbseo.php [L ، QSA]

RewriteEngine در تاریخ
    RewriteRule به ^ ((urllist | نقشه سایت).* \\ (XML |.. TXT) (\\ GZ))؟ vbseo_sitemap / نقشه سایت vbseo_getsitemap.php = $ 1 [L]
    آیا همه چیز را نگاه خوب، من با استفاده از انجمنهای تخصصی و انجمنهای تخصصی نقشه سایت

در این لحظه مجوز خود را به URL که کار نمی کنند، محدود شده است. لطفا آدرس واقعی - ما قادر به چک کردن چگونه کار می کند.

همچنین قوانین بستگی دارد که چگونه آدرس خود را به نظر می رسد (با زیرشاخه یا نه) به طوری که قادر به تایید من نیست. اگر شما در URL مجوز شکسته زیر شاخه و سپس قوانین نیاز به تغییر است.

بدون پاسخ - در نظر گرفته این مسئله از دست رفته است. اگر نیست لطفا از نوشتن در این موضوع

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •