مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 7 از 7

موضوع : گوگل دسترسی به API ساده

عضو جدید

Default گوگل دسترسی به API ساده

من باید اعتراف کنم واقعا به نظر نمی رسد قادر به درک داستان کلید API گوگل چگونه کار می کند. به نظر می رسد آن است که سرویس پرداخت و من فعال اطلاعات صدور صورت حساب من. با این حال من در حال حاضر مساحت صفحه من در گوگل API که می گوید دسترسی به API ساده است و به نظر می رسد چیزی شبیه به این را مشاهده کنید.

کلید برای برنامه های مرورگر (با مراجعه)
    API های کلیدی: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    مراجعه: هر گونه ارجاع مجاز
    فعال (فعال) بر اساس: مارس 25، 2012 06:56
    فعال: xxxxxx ******** COM - شما
    منسوخ کلیدی: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    وضعیت: فعال تا مارس 26، 2012 06:56 (من واقعا نمی فهمم که این تاریخ تغییر تمام وقت)

بنابراین این کلید API من قرار است با استفاده از صدور صورت حساب و یا می توانم پیدا کردن یکی دیگر از جای دیگری

بازنشسته ؛)

سلام
    از اطلاعات PM خود من با فرض اینکه شما را حل و فصل مسئله شما را بله این کلید API است

عضو جدید

خب پس از آن نیز برای من کار نمی کند به عنوان مشابه با دیگران است. 90 درصد از زمان آن را نشان می دهد که ترجمه در دسترس نیست. من بعد از 3 روز بدون هیچ نوع پشتیبانی که در حال حاضر این وزارت دفاع را از انجمن حذف

بازنشسته ؛)

آیا شما سعی می کنید به استفاده از کمتر ترجمه زبان؟ لطفا فقط خواندن یا این ارسال کارایی

عضو جدید

من سعی کردم فقط به انتخاب زبان که اعضای اولیه استفاده از زبانهای اروپایی است. با این حال هر بار که من به آن نگاه می شد نشان می دهد که هیچ خدمات ترجمه در دسترس بود. من پس از آن مجبور به کار برنامه ریزی شده به صورت دستی اجرا کنید تا دوباره آنها را اسکن و آن را انتخاب کنید تا یک یا شاید دو در بسیاری از. من پس از آن که چند دقیقه بعد که یک بار دیگر آن را به حال یک بار دیگر هیچ خدمات ترجمه در دسترس است. همانگونه که دارم برای نصب سرویس پرداخت می شود که من می توانم این کار بدون توجه به آنچه که من انجام داد. با این حال من هنوز نشسته بودم با مسائل مشابه و پس از گذراندن 3 تا 4 روز تلاش خود من با هیچ کمک و یا پاسخ را از اینجا من آن را حذف.

بنابراین من می گویم آن را برای من کار نمی کند آیا من می توانم لطفا بازپرداخت

عضو جدید

دوبار پست

بازنشسته ؛)

موضوع بازپرداخت در PM مطرح شد

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •