مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 2 از 2

موضوع : عجیب و غریب / دایرکتوری / در حال خلق شدن قبل از بازنویسی آدرس ها

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    عضو جدید

Question عجیب و غریب / دایرکتوری / در حال خلق شدن قبل از بازنویسی آدرس ها

هی بچه ها،

سوال سریع. بعد از فعال کردن VBET4 همراه با URL انجمنهای تخصصی و به نظر می رسد با example.com / انجمن ها / / نویسنده موضوع title.html (من این کار را خواهم نمی شود) بازنویسی شود، اما همچنین انجمنهای تخصصی و ایجاد example.com/forums/subforum-name/thread- title.html که همان چیزی است که من می خواهم. این اساسا ایجاد 2 صفحات مختلف که گوگل را می بیند و در وب سایت من ترافیک کلید واژه یا. من مطمئن هستم این است که در نتیجه محتوای تکراری و ممکن است برای این در SE جریمه شده است.

بنابراین، من غیر فعال علم و تکنولوژی سیاسی و URL های ترجمه متوقف شد و در حال تحویل داده شده است، اما عجیب / بازنویسی / هنوز ارائه صفحات کامل با محتوا.

من در htaccess و حذف هر چیزی مربوط به vBET بیش از حد نگاه کرد. مشکل همچنان ادامه دارد.

آیا هر چیز دیگری من می توانید سعی کنید به هیئت مدیره ارائه محتوا / / صفحه بازنویسی وجود دارد؟

بازنشسته ؛)

سلام دوستان!
    می تواند به شما من آدرس با یک "را نشان می دهد/ /'<- یا این فقط زبان برچسب اینترنت اکسپلورر / د /؟

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •