مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 3 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 27

موضوع : نمی ترجمه صفحات به طور کامل در تالار گفتگو vBulletin 4.1.8

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    عضو جدید

Default نمی ترجمه صفحات به طور کامل در تالار گفتگو vBulletin 4.1.8

وقتی که ارتقا به vbet 4.4.4 vbulletin 4.1.8 ، ترجمه صفحات نيست.

بازنشسته ؛)

سلام
    آیا می توانید لطفا به من اطلاعات بیشتری ارائه می کنند:
    که API های ترجمه شما با استفاده از (گوگل 1 (رایگان)، مایکروسافت، گوگل 2 (پرداخت))
    لطفا اجرا تست برنامه رابط های برنامه کاربردی است که شما با استفاده از: آزمون

بازنشسته ؛)

بدون پاسخ، من در نظر گرفته آن را حل، اگر شما هر گونه سوال در مورد این موضوع من به سخن گفتن باز، برای هر زبان دیگری لطفا موضوع جدید باز

عضو جدید

Default متن تنها استاتیک در انجمن ترجمه

صفحه ترجمه من در ترجمه محتوا در هنگام مشاهده است. تنها متن ثابت در فروم است ترجمه شده است.

自动 车 保 険

عضو جدید

صفحه ترجمه من در ترجمه محتوا در هنگام مشاهده است. تنها متن ثابت در فروم است ترجمه شده است.
    من با استفاده از مایکروسافت و ترجمه Apertium.

بازنشسته ؛)

در تست تست من لینک شما بود نه برای گوگل apertium (این ايجاد شده بود پس از vbet با microsoft از طريق نيلگون آفريده شد)
    آیا می توانم شما لطفا تست اجرا برای مایکروسافت Mazure، شما می توانید آن را پیدا کنید:
    دانلود فایل -> انجام نه آپلود -> ابزارها -> microsoftbyazuretest.php
    فقط آن را در پوشه ریشه انجمن خود را، و نوع URI مقصد را به مرورگر وب خود را آپلود کنید

عضو جدید

شروع آزمون برای ترجمه از microsft API توسط لاجورد

نشانه کامل:
    {"خطا": "invalid_request"، "error_description": "ACS90011: ضروری \\ u0027client_id \\ u0027 از دست رفته است \\ R \\ nTrace ID: 65630e6f-adc7-467b-afd9 7506f26eca2f \\ R \\ nTimestamp: 2011-12 - 09 02:17:06 Z "}

نتیجه تست: ï »¿" ArgumentException ظاهر: بدون اطلاعات حامل موجود در این نشانه رمز: ID = 3737.V2_Json.Translate.16E26BDE "
    خطا تست :
    زمان اتصال (MS): 130،547119141
    چگونه برای تعمیر؟

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط begin View Post
    شروع آزمون برای ترجمه از microsft API توسط لاجورد

نشانه کامل:
    {"خطا": "invalid_request"، "error_description": "ACS90011:، ضروری \\ u0027client_id \\ u0027 از دست رفته است \\ R \\ nTrace ID:-4b61 17beac4d-d6ee-8e51-998aefa90122 \\ R \\ nTimestamp: 2011-12 - 14 08:27:56 Z "}

نتیجه تست: ï »¿" ArgumentException ظاهر: بدون اطلاعات حامل موجود در این نشانه رمز: ID = 3737.V2_Json.Translate.2472B68D "
    خطا تست :
    زمان اتصال (MS): 128،82421875
    من همان خطا

بازنشسته ؛)

احتمالا شما چیزی در خود را وارد کنیدadmincp - > vbet - > ترجمه ها دیده اید- >مايكروسافت comercial ترجمه api با کلید نيلگون(بتا)

برای استفاده از ترجمه مایکروسافت از طریق لاجورد شما برای اولین بار Mcrosoft ترجمه API (انتخاب آزاد) در اینجا مشترک شوید کلیک کنید
    و پس از آن شما برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید aplication اینجا، با پر کردن براکت (قسمت نام مشتری است که شما مجبور به استفاده از وجود دارد مایکروسافت ترجمه API کلید ها Comercial لاجورد (BETA))

عضو جدید

متاسفم، من ثبت نام مایکروسافت API و برنامه اما من نمی توانم تعریف API شماره از لاجورد است.
    لطفا من جزئیات را بگویم.
    آخرین ویرایش توسط r.dziadusz. 13-12-11 در 20:32. دلیل : تصویر حذف شده

صفحه 1 از 3 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •