وقتی که ارتقا به vbet 4.4.4 vbulletin 4.1.8 ، ترجمه صفحات نيست.
وقتی که ارتقا به vbet 4.4.4 vbulletin 4.1.8 ، ترجمه صفحات نيست.
سلام
آیا می توانید لطفا به من اطلاعات بیشتری ارائه می کنند:
که API های ترجمه شما با استفاده از (گوگل 1 (رایگان)، مایکروسافت، گوگل 2 (پرداخت))
لطفا اجرا تست برنامه رابط های برنامه کاربردی است که شما با استفاده از: آزمون
بدون پاسخ، من در نظر گرفته آن را حل، اگر شما هر گونه سوال در مورد این موضوع من به سخن گفتن باز، برای هر زبان دیگری لطفا موضوع جدید باز
صفحه ترجمه من در ترجمه محتوا در هنگام مشاهده است. تنها متن ثابت در فروم است ترجمه شده است.
自动 车 保 険
صفحه ترجمه من در ترجمه محتوا در هنگام مشاهده است. تنها متن ثابت در فروم است ترجمه شده است.
من با استفاده از مایکروسافت و ترجمه Apertium.
در تست تست من لینک شما بود نه برای گوگل apertium (این ايجاد شده بود پس از vbet با microsoft از طريق نيلگون آفريده شد)
آیا می توانم شما لطفا تست اجرا برای مایکروسافت Mazure، شما می توانید آن را پیدا کنید:
دانلود فایل -> انجام نه آپلود -> ابزارها -> microsoftbyazuretest.php
فقط آن را در پوشه ریشه انجمن خود را، و نوع URI مقصد را به مرورگر وب خود را آپلود کنید
چگونه برای تعمیر؟شروع آزمون برای ترجمه از microsft API توسط لاجورد
نشانه کامل:
{"خطا": "invalid_request"، "error_description": "ACS90011: ضروری \\ u0027client_id \\ u0027 از دست رفته است \\ R \\ nTrace ID: 65630e6f-adc7-467b-afd9 7506f26eca2f \\ R \\ nTimestamp: 2011-12 - 09 02:17:06 Z "}
نتیجه تست: ï »¿" ArgumentException ظاهر: بدون اطلاعات حامل موجود در این نشانه رمز: ID = 3737.V2_Json.Translate.16E26BDE "
خطا تست :
زمان اتصال (MS): 130،547119141
احتمالا شما چیزی در خود را وارد کنیدadmincp - > vbet - > ترجمه ها دیده اید- >مايكروسافت comercial ترجمه api با کلید نيلگون(بتا)
برای استفاده از ترجمه مایکروسافت از طریق لاجورد شما برای اولین بار Mcrosoft ترجمه API (انتخاب آزاد) در اینجا مشترک شوید کلیک کنید
و پس از آن شما برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید aplication اینجا، با پر کردن براکت (قسمت نام مشتری است که شما مجبور به استفاده از وجود دارد مایکروسافت ترجمه API کلید ها Comercial لاجورد (BETA))
متاسفم، من ثبت نام مایکروسافت API و برنامه اما من نمی توانم تعریف API شماره از لاجورد است.
لطفا من جزئیات را بگویم.
آخرین ویرایش توسط r.dziadusz. 13-12-11 در 20:32. دلیل : تصویر حذف شده