مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 5 123 ... آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 48

موضوع : پاسخ با Qoute کار متوقف شد

Default پاسخ همراه با اعلان کار متوقف شد

اشتباه من آپاچی سیاههها، دسترسی خطا یا در غیر این صورت

پاسخ همراه با qoute، شما نگاه کنید به نقل قول و هنگامی که شما را نجات دهد به پست نقل قول از بین رفته است، بر همه چیز علم و تکنولوژی سیاسی ناتوان کار می کرد
    آخرین ویرایش توسط techanalyst. 11-10-11 در 21:17.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

لطفا بگویید که دقیقا چگونه آنرا تکثیر کنید.
    - چگونه می توانم به شما پاسخ (سریع یا پیشرفته یا موضوع برای غرفه است)؟
    - آیا برای هر پیام و یا برای اتفاق خاص (لطفا آدرس به عنوان مثال دقیق پیام که در آن ما می توانیم آن را پس از پاسخ همراه با اعلان) (در این لحظه ما نیاز به برخی از مطالب که می دانیم آن را در فروم خود را می شکند)
    - آیا این اتفاق می افتد زمانی که شما پاسخ در صفحه ترجمه شده و یا بر روی صفحه ترجمه نشده و یا غرفه؟

ما ابتدا آن را در فروم تست ما (در اینجا ما به روز رسانی نشده است به صفحه اصلی 4.1.7 ما هنوز در چک کردن بر روی عنوان مثال تست ما) تکثیر را امتحان کنید.

فقط کلیک کنید، پاسخ همراه با اعلان، شما سپس یک بار آن وجود دارد و نه شما در آن پست، هیچ چیز ویژه ای

1) اینجا را کلیک کنید پاسخ با Qoute.
    2) ذخیره
    3) تنها پاسخ ذخیره شده است، نقل قول از دست رفته است

غیر فعال نیمی از پلاگین فکر آن دیگری بود، بدون تغییر، غیر فعال علم و تکنولوژی سیاسی و رونق کار

لطفا همه سوالات مطرح شده تا ما قادر خواهد بود به تنظیم آن را دقیقا همان در انجمن تست ما. این صرفه جویی خواهد شد به ما شما ارسال جزئیات دسترسی خواهد بود اگر ما قادر به تولید آن را در انجمن تست ما است. در این لحظه شما فقط به 1 از 3 سوال پاسخ داده است.

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    لطفا بگویید که دقیقا چگونه آنرا تکثیر کنید.
    - چگونه می توانم به شما پاسخ (سریع یا پیشرفته یا موضوع برای غرفه است)؟
    - آیا برای هر پیام و یا برای اتفاق خاص (لطفا آدرس به عنوان مثال دقیق پیام که در آن ما می توانیم آن را پس از پاسخ همراه با اعلان) (در این لحظه ما نیاز به برخی از مطالب که می دانیم آن را در فروم خود را می شکند)
    - آیا این اتفاق می افتد زمانی که شما پاسخ در صفحه ترجمه شده و یا بر روی صفحه ترجمه نشده و یا غرفه؟

ما ابتدا آن را در فروم تست ما (در اینجا ما به روز رسانی نشده است به صفحه اصلی 4.1.7 ما هنوز در چک کردن بر روی عنوان مثال تست ما) تکثیر را امتحان کنید.
    1) یا
    2) من تا به حال برای غیر فعال کردن علم و تکنولوژی سیاسی در فروم من باعث به بسیاری از مسائل،: P به سادگی قرار دادن نقل قول وجود ندارد
    3) 1 ترجمه کار نیست، اما با زبان را در نتیجه همان بود

بازنشسته ؛)

سلام من سعی کردم به تکثیر شماره thiss بر در انجمن من، و من همیشه به همه پیام ها (به نقل از و پاسخ)
    آیا می توانید با ما اطلاعات بیشتری ارائه می - PM جزئیات acces و من آن را در محل

میرم که منافع کل در این کار، خود را فقط سه روز است اما بد مجبور به پذیرش 200 + کاهش، بدون بازپرداخت گفته شد را از دست داد، شما باید پرسش و پاسخ شما "نه بازپرداخت" به روز رسانی

من نمی تونم ادامه به را انجمن پایین، و جایی که پلاگین شما می کند برای من (دوره) کار نیست، که من دارم تجربه رفتن نمی صدور اجازه شما به انجمن من رفتن، سطل زباله آن را دریافت کنید فقط پلاگین شما کار به شنیدن شما می گویند "ماست با این نسخهها کار با دیگران "، من می توانم خدمات ترجمه withlut زندگی می کنند، من نمیتونم بدون پلاگین های دیگر زندگی می کنند

بیمار به عقب آمد که کار می کند من به آن نیاز دارند تا پس از آن حذف نام کاربری و حساب و هر چیز دیگری، راه من به تحریک
    آخرین ویرایش توسط techanalyst. 12-10-11 در 13:28.

سلام. ما لازم نیست برای به روز رسانی FAQ آن است که پرسش های متداول نیست - سیاست در توافقنامه مجوز را پذیرفته است. من خود را 200 + از دست دادن را درک نمی کنند - نمی دانم دقیقا همان چیزی است که می توانم به شما، اما علم و تکنولوژی سیاسی انجمن خود را سقوط است که عملکردی و این تصمیم خود را برای شروع به کار در فروم واقعی بود. بیشتر از مشتریان انجام هر گونه مسائل با علم و تکنولوژی سیاسی خود را که دارد با کیفیت عالی (در این لحظه وجود ندارد هر گزارش اشکال است که باز است) ندارد. ما قادر علت شماره خود را بدون دسترسی به انجمن نیست - آن است که تجدید پذیر در انجمن تست ما نیست. لطفا توجه داشته باشید که هر مجموعه ای از پلاگین های مختلف و شاید از آن است که برخی از درگیری با وزارت دفاع دیگر، و یا چیزی اشتباه در هنگام نصب / پیکربندی. البته شاید اشکال علم و تکنولوژی سیاسی است، اما ما می توانیم آن را تایید نمی کند تا زمانی که ما قادر به آن را در محیط آزمایش ما تولید است.

هیچ می پرسد شما را به فروم خود را پایین -- به عنوان من درک فروم خود را به خوبی کار هنگامی که فعال تصدی روشن است و شما ادعا می کنید که تنها مسئله با نقل قول که هنوز تایید نشده بود بنابراین ما نمی دانیم ان گسل فعال تصدی یا نه وجود دارد. همانطور که شما خودتان را در دیگر پلاگین موضوع خود را در حال کار برای شما توصیف توسط شما تایید شده است. بنابراین لطفا نوشتن اظهارات نادرست نیست -- فعال تصدی در حال کار و ترجمه از ارائه دهندگان ترجمه در فروم خود را نمایش داده می شود. این توسط شما و کارکنان ما (من شخصا) تایید شد. ما می دانیم که شما نا امید هستند چرا که شما راه ادغام با vbseo را دوست ندارم - هنوز هم لطفا به جملات که درست است چوب. ان را تایید شده توسط شما که فعال تصدی در حال کار بر روی انجمن خود را.

امروز / فردا رادک این انجمن بسیار به اصلی 4.1.7 بروز رسانی - قابلی ندارد به سعی کنید موضوع خود را به تولید مثل اینجا. اگر شما الکترونیکی قادر به انجام این کار در اینجا نیز ما باید برای دریافت اطلاعات دسترسی به کار با شماره، چرا که این بدان معنی است که شماره خود را به vBET اما مربوط به محیط خاص خود (پیکربندی، دیگر از پلاگین های نصب اشتباه، ممکن است) است. همچنین سعی نکنید به پیش بینی آینده - شما می توانید آن را انجام ندهید. بنابراین لطفا فقط چوب به صدور جای نوشتن فانتزی در باره آنچه در آن خواهد بود - آن را به ارمغان می آورد ما هیچ جا. هیچ کس به شما گفت که برای غیر فعال کردن هر یک از پلاگین های شما - شما هیستریک و یا فقط در تلاش برای ایجاد سر و صدا (برای چه؟) است. من اعتقاد دارم که شما تا به حال برای شنیدن چیزی که می خواهم قبل از - شاید از تیم اصلی، شاید از تیم انجمنهای تخصصی، شاید جایی دیگر. اما شما آن را نمی شنوند. پس بدون اینکه داستان لطفا. لطفا چوب به این موضوع - هیچ کس نمی داند چه خواهد شد. شاید در واقع ما چیزی شبیه به آن را، به، اما به عنوان شما می توانید در بخش ادغام ما را ببینید ما به صرف مقدار زیادی از زمان ما برای کمک به کاربران با انجمن های دیگر و علم و تکنولوژی سیاسی.

پس بیا که اصلی 4.1.7 بر روی مورچه فروم ما لطفا سعی کنید موضوع خود را به تکثیر. در حال حاضر با توجه به دانش ما، علم و تکنولوژی سیاسی در حال کار خوب در اصلی 4.1.7 بر روی نمونه های تست ما. شما می توانید آن را به اتمام شخصا. پس از آن آثار کاربران ما به آن نیاز دارند - به درستی عمل می کند. ما واقعا خوشحال خواهد شد اگر شما مشکلات را در علم و تکنولوژی سیاسی و با لبخند، من این موضوع را به بخش گزارش اشکال حرکت می کند - از آنجا که این بدان معنی است که ما می توانیم علم و تکنولوژی سیاسی یک بار دیگر به کاربران خود را با کیفیت عالی را بهبود بخشد. بنابراین قابلی ندارد برای رفتن به عقب و ما این موضوع را نشان می دهد. ما قادر خواهد بود برای حل هر چیزی را بدون امکان تکثیر. اگر می توان آن را فقط در انجمن شما (هیچ کس ادعای او همان شماره و هرگز قبل از هر چیز مشابه اتفاق افتاده است) به تکثیر و سپس ما نیاز داریم که انجمن خود را به پیدا کردن ما چه در جریان است و وجود دارد هر مسئله ای در همه.

به من اطلاعات را حذف و حذف هر بخشی از این چیز ها، فایل ها همه چیز کد بدون ایجاد هر گونه مسائل در انجمن من لطفا

گفتن مشتری آنها چه می خواهند، پیام رسانی فوری مشتری و به شما بگویم من چه من می خواهم

آیا من نیاز به قرار دادن که در 52 زبان؟

سلام - لطفا نقطه ای که من تو را گفتم آنچه شما می خواهید - من نمی دانم آنچه شما به آن اشاره و آن را در حال حاضر تایید کرد که احکام مرگ و حبس ابد بدون هیچ گونه پوشش ساخته شده است، بنابراین من می خواهم به شما بپرسید شما چه می دقیقا در مورد نوشتن. در این موضوع بسیار "می خواهم" و "مشتری"، تنها در آخرین پست خود را. در حال حاضر من نمی دانم آنچه شما در مورد نوشتن.

حذف لطفا:
    1. عزل توسط CP مدیر
    2. حذف قوانین علم و تکنولوژی سیاسی از htaccess تغییر نام دهید اگر چنین اضافه شد
    3. حذف تمام فایل های آپلود شده به FTP (به اندازه کافی برای از بین بردن فایل های ارسال شده به / شامل / XML آن را از منو CP مدیریت خود را حتی پس از حذف، کل بقیه باقی می ماند تاثیر می گذارد)

صفحه 1 از 5 123 ... آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •