مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 4 از 5 Firstاول ... 2345 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 31 به 40 از 48

موضوع : پاسخ با Qoute کار متوقف شد

دستکاری LICNESE بخش سوم، فروخته شده و ساخته شده در ایالات متحده آمریکا: P چه حقی FIX خود را به دستکاری کد از شخص ثالث

است توافق با انجمنهای تخصصی و تصویب تغییرات شما را؟

خوب ساده من شما اطلاعات بدهد، خود را برای غیرفعال کردن پلاگین ها دیگر، شما رفتن به تغییر پیکربندی پلاگین و کد و سپس پلاگین ها دیگر سرزنش

DBTech و اصلی انجمنهای تخصصی و باری مدیر، هرگز به یک بار تغییر یک تنظیم در یکی دیگر از افزونه آنها را، هرگز، هرگز

بیمار فراهم ورود، اما شما فقط می توانید به پلاگین حق خود را هر چیز دیگری نیست، این است که سازگار

به معنی بدون تغییرات پیکربندی به VBulleting، انجمنهای تخصصی و یا هر پلاگین Draginbyte

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط techanalyst View Post
    فعال کردن علم و تکنولوژی سیاسی خواهد باعث انجمن تمام به داشته مسائل (از درخواست من برای فعال کردن پلاگین = انجمن را شکست گفت: شما شما بود بپرسید نه من به آن دوباره-را قادر می سازد؟) سلام NOT به عنوان مثال تنها، من اصلا می خواهم شما داشتن دسترسی زیرا من می دانم که شما دستکاری کد و من نمیخوام کد دستکاری، دستکاری کد به معنای ارتقاء افزونه انجمن و غیره تبدیل به یک کابوس

مطمئنا من می خواهم کمک می کند بدون نیاز به vBET را فعال کنید در انجمن، بدون دستکاری کد سلام کمک، دستکاری کد راهنما
    هیچ مسائل وجود دارد. ما در حال بحث در مورد یک پتانسیل ها و نه مضر (اجازه می دهد تا انجمن به کار) موضوع است. هیچ کس به شما گفت: "شکست انجمن". این بیانیه غلط است. مهم نیست که چه معادلات شما ساخته شده است - شما می توانید کلمات خود را به دهان کردن قرار نیست. این اتفاق نیفتاد - ما به شما گفت که هرگز برای شکستن انجمن شما.

اگر می خواهید بدون داشتن علم و تکنولوژی سیاسی فعال در فروم خود را پس از آن:
    1. لطفا سعی کنید این موضوع را در فروم ما تولید مثل زمانی که ما به 4.1.7 به روز رسانی
    2. باز کردن محیط آزمون خود را - فقط فایل های تکراری و پایگاه داده، تغییر یک تنظیم (URL انجمن) و انجام شده است.

ما در حال حاضر به شما غرفه آن نکات.

ترک خود را از مسائل دیگر را به ارمغان آورد تا

طرفدار Photopost مسائل را با علم و تکنولوژی سیاسی فعال، نشانه، VBnotificaitons، VBDownloads کار متوقف می شود

آیا من واقعا نیاز به کسی که رفتن را از طریق تمام کسانی که دستکاری و کد را به کار علم و تکنولوژی سیاسی .... به طور جدی؟ جواب که، این کار پلاگین، تا زمانی که علم و تکنولوژی سیاسی فعال است، به طوری که اینا هیچ کدوم 20 - 30 پلاگین کار در صلح

همچنین می توان آن را در تضاد با پلاگین علم و تکنولوژی سیاسی نه چیز دیگر.

خوب آنها را با علم و تکنولوژی سیاسی خاموش کار می کنند: PI را قادر می سازد که آنها شکستن ************************************** ** فعال یا غیر فعال کردن Photopost نرم افزار، نشانه و غیره و غیره و غیره، به نقل از کار در هر دو صورت
    برای کشف تضاد شما را مجبور به:
    1. برای تکثیر این موضوع با محیط طبیعی
    2. غیرفعال کردن پلاگین ها دیگر - علم و تکنولوژی سیاسی را فعال کنید
    3. سعی کنید موضوع دوباره به تکثیر کرد - اگر آن اتفاق می افتد نیست که این مسئله ناشی از درگیری با بعضی از پلاگین دیگر

لطفا توجه داشته باشید که در این مرحله ما باید به تایید این موضوع وجود دارد شخصا. بیانیه شما خواهد شد کافی نیست.

آیا شما نیاز به کمک بیشتر در این مسئله؟

سلام جمله غلط نیست، نقل قول با آن غیر فعال کار می کنند، دوم آن را قادر می سازد آنها را متوقف

زیبا تعمیر آن بدون دستکاری کد انجمن من و یا دیگر hows پلاگین

این یک اشکال نیست، نرم افزار خود را به بازی خوب نیست با استفاده از نرم افزار های دیگر، با توجه به نرم افزار های دیگر = 95٪ از این انجمن من یک پلاگین کم ارزش است
    ما خوشحال خواهیم شد آن را تعمیر کنند. ما هیچ تغییر کد دائم در همه بدون اجازه شما انجام دهد. ما می توانیم سیاهههای مربوط خواهد شد که فقط برای IP ما و فقط برای زمان مورد نیاز برای پیدا کردن آنچه در جریان است اضافه کنید. لطفا PM جزئیات دسترسی

برای کشف تضاد شما را مجبور به:
    1. برای تکثیر این موضوع با محیط طبیعی
    2. غیرفعال کردن پلاگین ها دیگر - علم و تکنولوژی سیاسی را فعال کنید
    3. سعی کنید موضوع دوباره به تکثیر کرد - اگر آن اتفاق می افتد نیست که این مسئله ناشی از درگیری با بعضی از پلاگین دیگر

خوب بنابراین انجمن خواهد بود اعتباری شما مربوط است. پلاگین کار، انجمن پلاگین ها سنگین تر بودن از اهمیت شما، دوباره دکمه تعمیر یا راه حل

20 - 30 پلاگین = کار
    20/30 پلاگین + علم و تکنولوژی سیاسی = کار نمی کند
    علم و تکنولوژی سیاسی به خودی خود - کار ********** ...

دریافت افزودن تصویر علم و تکنولوژی سیاسی آن خراب شود، من نمیخوام به خاموش کردن انجمن ها و ویژگی برای یک

ارسال اشکال نیست نقص به نام ارسال محصول

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    ما خوشحال خواهیم شد آن را تعمیر کنند. ما هیچ تغییر کد دائم در همه بدون اجازه شما انجام دهد. ما می توانیم سیاهههای مربوط خواهد شد که فقط برای IP ما و فقط برای زمان مورد نیاز برای پیدا کردن آنچه در جریان است اضافه کنید. لطفا PM جزئیات دسترسی
    هیچ یک از کدهای دوره تغییرات (موقت یا پرم) و بدون تغییرات در پیکربندی و یا گزینه اصلی، اژدها BYTE، M انجمنهای تخصصی و غیره، هیچ تغییر کد، گزینه، هیچ دستکاری و نه ناتوان از کسانی که پلاگین ها

دستکاری LICNESE بخش سوم، فروخته شده و ساخته شده در ایالات متحده آمریکا: P چه حقی FIX خود را به دستکاری کد از شخص ثالث

است توافق با انجمنهای تخصصی و تصویب تغییرات شما را؟

خوب ساده من شما اطلاعات بدهد، خود را برای غیرفعال کردن پلاگین ها دیگر، شما رفتن به تغییر پیکربندی پلاگین و کد و سپس پلاگین ها دیگر سرزنش

DBTech و اصلی انجمنهای تخصصی و باری مدیر، هرگز به یک بار تغییر یک تنظیم در یکی دیگر از افزونه آنها را، هرگز، هرگز

بیمار فراهم ورود، اما شما فقط می توانید به پلاگین حق خود را هر چیز دیگری نیست، این است که سازگار

به معنی بدون تغییرات پیکربندی به VBulleting، انجمنهای تخصصی و یا هر پلاگین Draginbyte
    ما همچنین هر گونه تغییر در فروم شما ساخته شده است

ما احتمالا می تواند بدون هیچ تغییری پیکربندی دائمی را انجام دهد. اگر ما برای پیدا کردن هر چیزی مشکوک، ما می توانیم آن را برای مدت کوتاهی (چند ثانیه) چک فقط به آن را به عنوان عامل بالقوه در بررسی و سپس بازگرداندن آن را به عقب. من می توانم بگویم که ما آن را انجام دهد - اگر شما می خواهید ما می توانیم اطلاع رسانی / از شما بخواهند در چنین مواردی است.
    با این حال در ابتدا ما به بخش علم و تکنولوژی سیاسی را بررسی می کند.

ترک خود را از مسائل دیگر را به ارمغان آورد تا

طرفدار Photopost مسائل را با علم و تکنولوژی سیاسی فعال، نشانه، VBnotificaitons، VBDownloads کار متوقف می شود

آیا من واقعا نیاز به کسی که رفتن را از طریق تمام کسانی که دستکاری و کد را به کار علم و تکنولوژی سیاسی .... به طور جدی؟ جواب که، این کار پلاگین، تا زمانی که علم و تکنولوژی سیاسی فعال است، به طوری که اینا هیچ کدوم 20 - 30 پلاگین کار در صلح
    ما فقط می توانیم مسائل که شرح داده شد مورد بحث است. لطفا موضوع جدید برای موضوع جدید باز کنید. یکی از موضوع یک موضوع است. در این لحظه ما را به یک موضوع برای یک مسئله مربوط به انجمن شما افتتاح شد. همچنین به جزئیات که باز جدید موضوعات - آدرس ها دقیق که در آن ما می تواند این موضوع را مشاهده کنید. شما در حال حاضر چندین بار در مورد آن مطلع شده است. بدون موضوع برای باز کردن مسئله برای ما به معنای هیچ است. چگونه ما می توانیم می دانم که این مسئله هنوز هم وجود دارد؟ شما در حال حاضر چند گفته شد، برای باز کردن یک موضوع در یک موضوع است. شما فقط این موضوع را برای این موضوع را باز کرد.

فقط موضوع جدید باز برای شماره جدید لطفا.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 12-10-11 در 17:51.

1) ادغام، انتظار: کاهش از دستکاری کد، من یک مهندس، دستکاری کد جمله بندی ادغام حقیقی نیست "کدنویسی" تبلیغات کاذب خود را به بازار است که به عنوان ادغام
    2) انسان نیست، من تا به حال به دوباره ارسال htaccess تغییر نام دهید من به سیستم شما به درستی کار نکند، و فایل htaccess خود را برای من کار نمی کند جایی که من با استفاده از خدمات تحویل محتوا
    3) یک زبان ******************** .. جایی که من می گویم انجام بیش از یک کار کرده است؟ باز هم اینا هیچ کدوم کار نمی کند تنها یک تابع از 52 کار کرده است، hows که کار می کند، مرد خدای من

شما توهین شما به من گفت که برای دیدن یک درمانگر در واقع: P توهین سلام

دستکاری تنظیمات مقابل آن را ناشی از پلاگین های دیگری برای جلوگیری از کار، به عنوان مثال نشانه ها فیلم ها را نمایش دهد، vbnotifications بدون برگه دیگر خوب کوچک بودند 1/3rd صفحه کد زباله

پلاگین شما ایجاد می شود این مسائل
    1) ادغام شده است - آن را ادغام 2 محصول، پس از آن ادغام است. هر گونه تبلیغات نادرست وجود ندارد. لطفا ما را از آن نقطه اگر شما فکر می کنم آن است.
    2) شما نیز تا به حال به بازنویسی شما htaccess تغییر نام دهید در هنگام نصب انجمنهای تخصصی - پس چه؟ نکته در اینجا چیست؟
    3) یک زبان نیست - همه در حال کار است. یکی اثبات آن است که کار است. علم و تکنولوژی سیاسی مناسب از نتایج حاصل از ارائه دهندگان ترجمه شده. و شما در حال حاضر مطلع شد که محدودیت در ترجمه خود را به شما در رسیدن به علم و تکنولوژی سیاسی است هیچ نتیجه ای برای ارائه و به همین دلیل است که شما می توانید مطالب ترجمه نشده است را ببینید. تمام زبان ها - زمانی که شما باید محدودیت های خود را در دسترس دوباره خواهید دید که یکی دیگر از ترجمه ها. این است که خارج از علم و تکنولوژی سیاسی - شما مسئول برای اطمینان از دسترسی به ترجمه نتایج. اگر شما می خواهید به مجموعه محدودیت های خود را لطفا با استفاده از ترجمه گوگل API V2 - که اجازه می دهد. شما در حال حاضر در مورد آن مطلع بود. علم و تکنولوژی سیاسی در حال کار خوب در اینجا و پشتیبانی از همه زبان ها است.

ما به شما گفت: هرگز برای دیدن درمانگر - این یکی دیگر از بیانیه نادرست است. شما پیدا نخواهد کرد در هر نقطه ما به شما گفت که برای رفتن و دیدن درمانگر - ما به شما گفت که ما درمانگران نیست و ما در اینجا نیست تا با احساسات خود کار می کنند فقط به شما با علم و تکنولوژی سیاسی کمک کند. و این درست است - ما درمانگر نیست و ما در اینجا نیست تا با احساسات خود - ما در اینجا به کار با علم و تکنولوژی سیاسی. بنابراین یک بار دیگر لطفا چوب به حقایق را ترک کنید و احساسات خود را به پشت سر، به دلیل آن را به ارمغان می آورد و نزدیک به راه حل.

یک بار دیگر لطفا موضوع جدید باز هر شماره و جزئیات را بنویسید.

صفحه 4 از 5 Firstاول ... 2345 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •