مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
من جذاب به ترجمه گوگل ، اما آیا نیازمند کمک از فعال تصدی برای اولین بار
من درخواست تجدید نظر را به ترجمه Google (API بازدید مقررات -- گوگل کد) اما من نمی دانم که چگونه به پاسخ به پرسش های خود، از جمله موارد زیر است. می تواند کمک به شما لطفا با ارائه پاسخ، بنابراین من می تواند به طور مستقیم با Google دنبال کنید؟
آدرس آی پی از سرور شما است که درخواست؟ " -- سرور من است که درخواست را؟
آیا شما با استفاده از API های سمت سرور و یا در JavaScrip؟ " -- من نمی دانم که چگونه به پاسخ به این
"اگر شما با استفاده از سمت سرور ، ارجاع HTTP مورد استفاده در درخواست چیست؟" -- فعال تصدی استفاده از این؟
"لطفا URL را وارد کنید که در آن شما باید API اجرا" -- گوگل با ارائه URL من؟
"آیا شما مطمئن هستید که درخواست خود را شامل یک کلید API ، ارجاع معتبر HTTP و پارامتر userip (برای درخواست های سمت سرور) را؟" -- فعال تصدی انجام این؟
1) بله از آن است که IP سرور شما
2) شما با استفاده از سمت سرور API
3) آدرس خود را به بخش ترجمه
4) سابق URL (بدون *)
API Google صفحه 1 -- کلید wihout :
و API گوگل V2 : HT * TPS : / / www.googleapis.com/language/translate/v2؟key = 'your_api_key' و قالب = HTML & Q = خوش آمدید و هدف = PL
ما نمی دانیم که آیا burbos کردم جواب. تجربه خود ما - گوگل برای اولین بار در مورد مسدود کردن پیام ارسال کنید، اما ما فکر می کنیم که در نهایت متوجه شدند که برخی از اشکال وجود دارد زیرا همه افراد مسدود شده بود، در حال حاضر ما آن را رفع انسداد (ما حتی نوشت وجود دارد) و حالا اگر محدودیت های ما رسیده به سادگی پاسخ با اطلاعات در مورد حد رسیده را دریافت کنید. بنابراین برای تماس با ما گوگل در دسترس است پس از مسدود کردن بدون هر گونه مداخله در سمت ما است. لطفا فقط چک کنید در حال حاضر googletest در فروم.
<?php echo "Starting translation test G API V1<br/>\n"; $connection = curl_init(); curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome'); curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)'); //curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1); curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); $result = curl_exec($connection); echo 'Test result: '.$result."<br/>\n"; echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n"; curl_close($connection); ?>
شروع ترجمه تست G API V1
نتیجه تست : {"responseData" : تهی ، "responseDetails" : "شرایط مظنون به تخلف خدمات لطفا http://code.google.com/apis/errors." ، "responseStatus" : 403}
خطا تست :
مدت کوتاهی درباره آخرین پست Vetall - کد مشابه در مورد اتصال است. تفاوت تنها در پیام ها را در کنار خود و کد 2 زمان اتصال را نشان می دهد. بنابراین تفاوت در پاسخ به دلیل استفاده از 2 اسکریپت ها متفاوت است، اما به این دلیل که در آن در زمان های مختلف اجرا شده است.
اگر شما نیاز به کمک بیشتر در مورد آن پس از آن فقط به عنوان رادک نوشت - لطفا موضوع جدید باز است.