مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 10

موضوع : اگر عنوان موضوع با درج چیز langtitle شکستن بیش از

کاربر ارشد

Default اگر عنوان موضوع با درج چیز langtitle شکستن بیش از

متوجه شدم که اگر پست کسی یک موضوع در هر زبان دیگری است که فقط تحت کاراکتر دقیقه عنوان موضوع ، و تگ های langtitle بیش از این حد ، این پیچ تا صفحه نمایش موضوع را در forumdisplay ، نتایج جستجو ، و در صفحه به خودی خود. همان که اگر عنوان موضوع ترجمه ، ارسال پاسخ را ندارید کسی به موضوع و پاسخ : "عنوان این پست بیش از حد شخصیت خود را می فرستد.

من می توانم نمونه ای از این را نشان نمی دهد چون من تا به حال به آن را در فروم من ثابت. من مطمئن هستم که اگر می تواند تکرار در اینجا اگر شما وارد یک عنوان کمتر از حد عنوان موضوع شخصیت است که از زبان پیش فرض ترجمه.

بازنشسته ؛)

آیا می توانید لطفا برای ما یک مشکل نشان می دهد ، از آنجا که من به سختی می توانند درک کنند که این مشکل به نظر می رسد

کاربر ارشد

مشکل وقتی است که 'langtitle است را به عنوان موضوع قرار داده ، آن است که محدودیت تعداد کارکترهای عنوان موضوع شناخت نیست. اگر تگ می شود قطع شده و بسته نشده است به درستی ، آن را می شکند صفحه که در آن عنوان به نظر می رسد.

بازنشسته ؛)

خوب ، اما من نمی توانم این مشکل در فروم تست من را بسازند ، من [langtitle] بریده هرگز.
    آیا می توانید لطفا به من اطلاعات دقیق در مورد این مشکل ارسال. چه حد طول langtitle خود را ، و چه مدت همزه تصور می شود (به چه زبانی) برای شکستن خط؟
    آخرین ویرایش توسط r.dziadusz. 17-09-11 در 09:26.

کاربر ارشد

عنوان طول محدود من 85 بود ، اما من آن را به 100 افزایش یافت. بنابراین ، برای مثال ، در صورتی که کاربر درج شده عنوان است که 95 شخصیت بود ، پس از آن و سپس تگ های آن را بیش از حد ارسال langtitle. سیستم کوتاه بسته شدن تگ langtitle که منجر به شکستن طرح است.

بازنشسته ؛)

OK ما قادر به تکثیر این مشکل بودند ، و در حال حاضر ما در حال کار بر روی آن
    آخرین ویرایش توسط r.dziadusz. 20-09-11 در 07:45.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام. من قادر به بازتوليد كنند. به دانش آموزان بود كه واقعا سخت است و من آن را به صورت بر حسب اتفاق كار بر روی یک چیز دیگری هم هست. سخت بود، چون کرم vbulletin vbulletin استفاده می کند عملکرد vbet. vbchop، که فرض کنید به قطع رشته با توجه به طول مورد نظر را در راه امن (نگهداری در ذهن شخصیت های کد گذاری شده). متاسفانه اصلی تا اشکال وجود دارد و برای پیام که به امن کد گذاری UTF - 8 (کاراکتر مانند & # CODE می دهد نتایج اشتباه است.

ارسال گزارش اشکال به اصلی (اشکال اصلی) ايجاد و تثبيت سریع به سمت vbet. پس در حال حاضر vbet بیابد اگر vbchop بازگشت و خراش ديگر نتيجه مطلوب به آن. همچنین ما باید به تشخیص ساده را بررسی کنید آیا نامه encoded در فرمت & #کد نشده بود; در منطقه خاورميانه را قطع کرد و اگر بله، بعد سخن آخر هم قطع (صرفا با يافتن مكان گذشته). لطفا درستش کنید ببینید خیلی سریع زیر آورده شده است.

تعمیر سریع :
    • باز / شامل / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
    • مشاهده :
      PHP Code:
      $title vbchop($title$vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]'
    • به جای توسط :
      PHP Code:
      $desiredLength $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
      $title vbchop($title$desiredLength);
      if (
      strlen($title) > $desiredLength) {
      $title substr($title0$desiredLength);
      $lastOpen strrpos($title,'&');
      $lastSpace strrpos($title' ');
      $lastClose strrpos($title,';');
      if (
      $lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace $lastOpen) && ($lastOpen $lastClose)) {
      $title substr($title0$lastSpace);
      }
      }
      $title .= '[/langtitle]'

این خواهد بود در نسخه بعدی گنجانده شده است.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 20-09-11 در 23:00.

لطفا توجه داشته باشید که پست قبلی ویرایش شد برای تعمیر سریع پیچیده تر (حل مسئله برش در نامه وسط در قالب و کد #. بنابراین اگر شما در حال حاضر درخواست راه حل قبلی شما می توانید در نظر یکی از واقعی برای استفاده از ، و یا فقط منتظر نسخه جدید

کاربر ارشد

تشکر میشل -- من می دانستم که اتفاقی افتاده. آیا در تعمیر سریع نیز حساب برای ارسال پاسخ را ندارید نیز می کند؟ گاهی اوقات "RE :' آن را بیش از حد ارسال.

ما آن را بررسی نمی کند. اگر شما را پیدا خواهد کرد که مسئله هنوز هم در چنین صورتی وجود دارد ، لطفا با ما تماس بگیرید و ما این مسئولیت رسیدگی به

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •