مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : بعضی از آدرس ها نمایش (غیر انگلیسی) منجر به پروفایل admin

Default بعضی از آدرس ها نمایش (غیر انگلیسی) منجر به پروفایل admin

من با این موضوع عجیب و غریب برخی از آدرس ها نمایش (غیر انگلیسی زبان) که منجر به پروفایل admin در فروم من روبرو

من تالار گفتگو vBulletin 4.1.5 با فعال تصدی 4.3 همراه با بایگانی 3.6 نصب شده است. من مطمئن هستم که چرا من این نیست.

همچنین ، من می خواهم ثبت نام زمینه صفحه به زبان انگلیسی و یا حداقل نام کاربری whould به زبان انگلیسی باشد تنها برای جلوگیری از مسائل از جمله پر شود. هر گونه ایده در مورد چگونگی انجام این کار؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

لطفا به آدرس اینترنتی دقیقی صفحه پروفایل کاربری که در آن مسئله وجود دارد.

من درک نمی کنم آنچه که دقیقا شما می خواهید با صفحه ثبت نام انجام دهید. این است که توسط کاربران پر نشده است به طور خودکار...

خوب ، من جواب abt صفحه ثبت نام اصلی در داخل کمک. یک معامله بزرگ در حال حاضر. من می خواستم نام کاربر تنها AZ کاراکترهای انگلیسی و ارقام 0-9 تشکیل شده است. کردم که در حال حاضر است.

با استفاده از آن ، مشکل دیگر من هم حل شده است. با تشکر به هر حال.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

بزرگ لذت ببرید فعال تصدی!

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •