مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : خطا هنگام ویرایش یک مطلب وبلاگ

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    عضو

Default خطا هنگام ویرایش یک مطلب وبلاگ

من گرفتن این خطا در هنگام ویرایش و ذخیره مقاله وبلاگ است. تغییرات ذخیره شده خوب است اما فقط این خطا را نشان می دهد :

کشنده خطا : vBulletinHook کلاس در / صفحه اصلی / saabworl / public_html هاست یافت / شامل / class_bbcode.php بر روی خط 215

همین اتفاق می افتد با اضافه کردن یک مقاله در وبلاگ جدید.
    آخرین ویرایش توسط Wulf. 08-08-11 در 15:49.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

فقط آن را در فروم ما چک شده و من نمی تواند تولید مثل. من به یاد داشته باشید ما حل شد چیزی شبیه به آن و یا ارسال به اصلی گزارش اشکال در مورد آن یا چیزی مشابه.

ما در حال حاضر در حال اجرا فعال تصدی 4.1.1 (بتا) -- این آخر هفته ما آن را رها خواهد کرد. OK را برای شما به صبر کنید و بررسی خواهد شد موضوع آن را حل کند؟

عضو

عجیب و غریب ، در حال حاضر به نظر می رسد به کار های زیبا بر روی سایت خودم تهیه کنم و آن خطا را نشان نمی. مورد بسته.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

همانطور که من نوشت : من به یاد داشته باشید (و یا من فکر می کنم) ارسال گزارش اشکال ما به اصلی در مورد آن -- شاید آنها آن را در 4.1.5 حل

بزرگ ان خوب است. لذت بردن از فعال تصدی

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •