مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 13

موضوع : آیا نیازمند کمک کاهش بار سرور

کاربر ارشد

Default آیا نیازمند کمک کاهش بار سرور

سلام ، مشکل دارم با بار سرور من ، من در حال حاضر به اختصاص داده شده به تلاش برای درمان این نقل مکان کرد ، اما هنوز لود سرور بالا ، اگر من غیر فعال کردن سرور قطره های فعال تصدی بار.

آیا کسی می تواند کمک کند؟

@ کمیل ، شما در حال حاضر دسترسی کامل جزئیات در PM برای شما فرستاده می شود اگر شما می خواهید برای بررسی.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،
    در اينجا شما vbet فهرست نکات: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

به یاد داشته باشید -- اگر شما به همه فعال شده زبان ها -- مطالب 53 (تاپیک ، پست و غیره) شما در فروم خود را ، و البته پر ترافیک انجمن.

شما می توانید برخی از زبانها و غیر فعال کردن منتظر بمانید زمانی که کش برای زبان را فعال کنید پر خواهد بود ، پس از آن -- شما می توانید قسمت بعدی از ترجمه ها را قادر می سازد.

ثانیا ، در این منتقدان ما باید بهبود بزرگ بسیار بزرگ یکی -- این سیستم حافظه پنهان حافظه (4 گزینه های مختلف). شما می توانید آن را در خود admincp -> کش فعال تصدی را چک کنید. (به یاد داشته باشید -- شما باید به سرور خود را به استفاده از این نوع حافظه نهان یکپارچه)

کاربر ارشد

من به پیاده سازی همه که من می توانم از توصیه های عملکرد خود را ، من نیز تمام فعال شده زبان ها (به خوبی) از زمان خرید فعال تصدی حدود 6 ماه قبل بود ، این بار به طور مداوم در بالای تمام وقت است. همانطور که برای حافظه کش (بتا) من فکر نمی کنم من هر گونه شتاب دهنده کش بر روی سرور من اما evrything دیگری در دستورالعمل خود را به عنوان مجموعه.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

از منتقدان و زمان آخرین ما ، ما بر روی این سیستم حافظه پنهان کار می کرد -- این باید یکی از بزرگ در عملکرد. شما باید به سرور خود را با این سیستم حافظه پنهان پیکربندی شده (شاید شما در حال حاضر -- پشتیبانی از سرور خود را بپرسید)
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 26-05-11 در 22:25.

کاربر ارشد

سلام کمیل ، من فقط چک اطلاعات php و من آن را ندارید ، اما من آنها را برای نصب xcache و یا چیزی شبیه به این

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام. چرا شما مشکل دارند با بار سرور خود؟ من می بینم انجمن شما ترجمه واقعا سریع است ، بنابراین مشکل کجا است؟

لطفا توجه داشته باشید که ترجمه ها توسط سرویس های خارجی از گوگل ساخته شده. این به این معنی که وقتی ترجمه اتفاق می افتد تاپیک های خود را در انتظار پاسخ از گوگل است. و به همین دلیل است که بار سرور شما بزرگتر است ، اما سیستم را تحت تاثیر قرار نمی شود ، زیرا در انتظار موضوعات را بدون CPU و نه حافظه اضافی (فقط در حال حاضر استفاده می شود). به طوری که چرا شما همیشه باید بار سرور بالاتر با فعال تصدی را فعال کنید (این موضوع وجود ندارد هنگامی که معلول انتظار برای نتایج : از گوگل) و در عین حال انجمن شما هنوز هم به سرعت خواهد کار می کند ، زیرا انتظار موضوعات را بدون CPU.

بنابراین چه چیزی است که واقعا مورد نیاز را به سرور عاشق بار است که برای اطمینان دهم که موضوعات را نمی خواهد منتظر نتایج : از گوگل است ، اما متاسفانه گوگل اجازه می دهد تا نتایج آن به کش فقط به مدت 15 روز است. شما می توانید خودتان آن را امتحان کنید -- اگر شما غیر فعال کردن ذخیره سازی ، یا فقط وقت خود را به زندگی کوچکتر و سپس شما به خودی خود بار سرور رو به رشد -- به دلیل کمتر نتایج خواهد شد کش و بیشتر درخواست های در انتظار برای پاسخ های گوگل. هیچ سحر و جادو وجود دارد -- ترجمه از جایی می آید و آن را به وقت آن را از گوگل دریافت کنید.

با استفاده از حافظه کش می تواند در برخی از راه کمک کند. موضوع ها انتظار برای نتایج گوگل هنوز هم در انتظار شما از آن عبور کند تا شما را ذخیره سازی تمام ترجمه ، و شما دلیل آن است که با توجه به TOS گوگل را پاک نکرده است. نتایج این حال ذخیره سازی خواهد شد سریع تر است ، بنابراین درخواست عدم انتظار برای ترجمه سریع تر خواهد رفت از صف درخواست.

در اینجا شما می توانید پیدا کردن آنچه که دقیقا بار سرور : بار سرور و پیدا کردن که تا زمانی که شما بار سرور رایگان منابع یک مسئله نیست.
    دانستن آنچه که ارزش بار سرور بسیار مهم است هر چند. دانستن چگونگی تفسیر ارزش چه تعداد می باشد.
    Remember تعریف : یک بار سرور نشان دهنده تعدادی از فرآیندهای در حال انتظار برای دسترسی به CPU است. اما نه همه فرآیندهای مشابه! اگر فرآیندهای اولویت پایین ، هنگامی که درخواست سرور جدید (درخواست در صفحه) به نظر می رسد ، آن را هنوز هم می تواند به کار گرفته می شود تقریبا بلافاصله.
    به ذکر است که بار سرور است تنها یکی از عوامل از بسیاری دیگر (استفاده از حافظه ، استفاده از پردازنده ، اندازه از فایل swap)
    طبق معمول ، و به عنوان بسیاری از مردم به طور مستقیم در کسب و کار میزبانی وب دخیل می گویند ، تمام آن را پایین می آید به رفتار زندگی واقعی است. آیا صفحات بارگذاری سریع؟ آیا روند مانند جستجو از طریق یک پایگاه داده را در مدت زمان معقول؟ سپس شما واقعا یک مشکل ، هر بار سرور
    بنابراین ، آزمون نهایی راه است که رفتار سرور است. اگر سرور به سرعت ، یک عدد باشد ، حتی اگر آن را به نام "بار سرور" ، واقعا چندان معنی نیست
    بنابراین به دلیل سرور شما است و سریع می توانید ببینید پاسخ های انجمن خود را سریعمسئله شما را فقط مجازی است -- هیچ مسئله واقعی وجود دارد. بار سرور ارزش که به شما می دهد اطلاعات مربوط به عملکرد واقعی ، فقط نکات اگر شما می دانید چگونه آن را تفسیر (به عنوان مثال اگر سرور در حال اجرا به خوبی با X بار سرور ، و سپس شما می توانید شروع به بررسی آنچه در جریان است ، اگر آن را به سرعت در حال رشد می کند از سرعت 2x تا یا چیزی شبیه به آن) است. همین تعداد استاتیک به شما می دهد هیچ چیز ، بهتر است CPU و حافظه خود را به مطمئن باشید که این مقدار OK برای سرور خود و اگر آن را OK و سپس بدون توجه به آنچه سرور ارزش بار چک کنید.

هنوز هم اگر می خواهید برخی از نکات اضافی :
    -- بزرگتر کش TTL اگر شما آن را تغییر به پایین (به طور پیش فرض حداکثر مجاز TOS گوگل است).
    -- اگر شما باید بدون مسائل فضای HDD خاموش وظیفه cron را برای تمیز کردن کش خوش آمدید -- آن لازم نیست که در همه تمیز ، به دلیل آن تازه نتایج در صورت نیاز ، هنوز از بین بردن بسیاری از فایل های قدیمی می تواند زمان واقعا طولانی برای PHP.
    -- استفاده از حافظه کش
    -- در پایان (اما من واقعا هیچ احساس از آن ، چرا که شما مسئله عملکرد را ندارد) شروع به ناتوان زبان که به شما می دهد ترافیک کمتر

به هر حال -- چه بار سرور خود ، CPU به طور متوسط و استفاده از حافظه ، و چه سخت افزار شما (چه بسیاری از CPU ها ، حافظه)؟ آیا فایل swap استفاده می شود؟

کاربر ارشد

در زیر جزئیات را در هر پرسش های شما
    1) بار سرور
    08:22:53 تا 44 روز ، ، ساعت 13:31 1 کاربر ، به طور متوسط بار : 4.07 ، 5.09 ، 5.26
    TTY کاربر را از ورود @ IDLE JCPU PCPU چه
    ریشه امتیاز / 2 datacenter1.supp 08:17 0.00s 1.53s 0.00sw
    2) CPU و استفاده از حافظه
    کل مورد استفاده قرار آزاد مشترک کش بافر
    MEM : 4040 3616 424 0 256 2809
    -- / + بافر / کش : 550 3490
    تعویض : 8001 24 7976
    3) بسیاری از CPU ها
    3

EDIT : تنها در زمان یک تصویر لحظهای http://www.thecodecage.com/forumz/server.png سرور من مانند این بار ، این تصویر لحظهای پس از فعال کردن memcahce.
    آخرین ویرایش توسط Simon Lloyd. 27-05-11 در 08:47.

کاربر ارشد

همانطور که اطلاعات اضافه شده اینجا وارد شوید پردازش بالا :
    XXXX 93.0 ٪ / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / XXXX / public_html هاست / تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
    XXXX 83.0 ٪ / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / XXXX / public_html هاست / تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
    XXXX 75.0 ٪ / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / XXXX / public_html هاست / تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
    خروجی زیر 6.8 درصد از / usr / sbin پیدا / mysqld -- basedir / --datadir/var/lib/mysql -- usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid -- جست و خیز ، خارجی قفل
    خروجی زیر 6.7 ٪ از / usr / sbin پیدا / mysqld -- basedir / --datadir/var/lib/mysql -- usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid -- جست و خیز ، خارجی قفل
    خروجی زیر 6.6 ٪ در مسیر / usr / sbin پیدا / mysqld -- basedir / --datadir/var/lib/mysql -- usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid -- جست و خیز ، خارجی قفل
    ریشه 6.0 ٪ / بن / SH / usr / محلی / بن / rkhunter - C -- cronjob
    آخرین ویرایش توسط Simon Lloyd. 27-05-11 در 17:21.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط Simon Lloyd View Post
    در زیر جزئیات را در هر پرسش های شما
    1) بار سرور
    08:22:53 تا 44 روز ، ، ساعت 13:31 1 کاربر ، به طور متوسط بار : 4.07 ، 5.09 ، 5.26
    TTY کاربر را از ورود @ IDLE JCPU PCPU چه
    ریشه امتیاز / 2 datacenter1.supp 08:17 0.00s 1.53s 0.00sw
    2) CPU و استفاده از حافظه
    کل مورد استفاده قرار آزاد مشترک کش بافر
    MEM : 4040 3616 424 0 256 2809
    -- / + بافر / کش : 550 3490
    تعویض : 8001 24 7976
    3) بسیاری از CPU ها
    3

EDIT : تنها در زمان یک تصویر لحظهای http://www.thecodecage.com/forumz/server.png سرور من مانند این بار ، این تصویر لحظهای پس از فعال کردن memcahce.
    من مطمئن هستم که چگونگی تفسیر اندازه گیری نیست. همانطور که من می بینم CPU خود را در حدود 185 ٪ مورد استفاده قرار می گیرد... بنابراین یا چیزی است که حق داغ در اندازه گیری و یا تا 1 ، CPU وجود دارد -- اگر شما دارای 3 و سپس شما می توانید 300 ٪ استفاده کنید. اگر این راه درست است و سپس این معنی که شما هنوز هم بسیاری از منابع CPU آزاد است. اگر نه لطفا تصحیح من و بگویید که چگونه به نتایج را تفسیر کرده است.

من همچنین اطمینان حاصل کنید که چگونه به تفسیر سرور خود را داده و بار نیست :
    بار به طور متوسط : 4.07 ، 5.09 ، 5.26
    کسانی که 3 در اندازه گیری های زمان متفاوت ، و یا هر یک برای CPU جداگانه؟ قدرت CPU شما چیست؟

PS. کش نیاز دارد هم به پر شوید.

کاربر ارشد

میشل ، باز هم ممنون برای پاسخ به طور متوسط بار که می بینید (و در تصویر لحظهای) ، تغییر در هر زمانی که شما تازه کردن ، آن را به عنوان شما اشاره تعداد sybmolic ، زمانی که به طور متوسط بار نشان داده شده در حدود 6 یا 7 وجود دارد و سپس سایت آهسته است اما بیشتر از زمان پاسخ نداده که به نوبه خود یک خطا را می دهد.

در اینجا داده های پردازنده شما خواسته
    پردازشگر # 1
    فروشنده

GenuineIntel
    نام
    اینتل (R) های Xeon (R) CPU X3430@2.40GHz
    سرعت
    2394.030 مگاهرتز
    نهانگاه
    8192 KB

وقتی که من در WHM چک من 1 پردازنده چهار هسته ای ، در حالی که مردم سرور به من می گویند من 3 پردازنده؟؟؟

یا وانمود به دانستن چگونه سرور به طور متوسط بار کار می کرد (تازگی ، بیش از 2 روز گذشته شده است در اطراف من نمی دانم :
    بار میانگین : 4.49 4.04 3.95

انجمن در حال حاضر از سرعت متوسط و به نظر نمی رسد به مسئله باعث در حال حاضر ، هر چند ترافیک در حدود :
    271 (3 عضو و 120 مهمان و 148 عنکبوت)
    از کجا این رقم بالا به طور معمول در حدود 500 -- 600 ، اما سپس آن را آخر هفته ترافیک تا پایین تر است.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •