مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 20

موضوع : پس از rankbadges ارتقاء می شود بردند.

کاربر ارشد

Exclamation پس از rankbadges ارتقاء می شود بردند.

من در حال حاضر به داشتن مشکلات بزرگی با اعضای من است. از آنجا که همه ارتقا در از دست رفتن rankbadges اضافی خود را نگه می دارد. این مورد را دستی گروهها اضافی اضافه شده است. اما در لحظه ای از cron را اجرا می کند برای به روز رسانی همه صفوف looses آنهایی که دستی وارد است. این قبل از بروز رسانی این اتفاق نمی افتد.

لطفا توصیه!

با تشکر.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام. قبل از این به روز رسانی فعال تصدی گروه استفاده نمی کند در تمام. vBET4.3.0 نسخه oficially در نظر گرفته است نسخه بتا ناپایدار ، بنابراین مسائل را با functionalisies جدید می تواند رخ دهد. با عرض پوزش برای مشکلات ، ما کار خواهد کرد آن را حل کند.

لطفا دادن اطلاعات بیشتر در مورد rankbadges. آیا بومی قابلیت های VB یا از برخی از وزارت دفاع است؟ در مورد غرفه ها -- که برای پیدا کردن؟ کدام وظیفه cron را آن را حذف؟ آیا گروهها اضافی دیگر یا فقط کسانی که مربوط به rankbadges تاثیر آن؟ آیا آن اتفاق می افتد در زمانی که کار cron را اجرا می شود با فعال تصدی dissabled؟

کاربر ارشد

این فقط به عنوان اصلی از گروه ها به طور پیش فرض تنظیم شده است. درجات ، و غیره وجود ندارد وزارت دفاع. من واقعا نمیدانم چرا فعال تصدی در حال حاضر با استفاده از گروهها را؟

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

کدام وظیفه cron را آن را حذف؟ آیا گروهها اضافی دیگر یا فقط کسانی که مربوط به rankbadges تاثیر آن؟ آیا آن اتفاق می افتد در زمانی که کار cron را اجرا می شود با فعال تصدی dissabled؟

اگر این VB گزینه به طور پیش فرض -- لطفا بنویسید که تنظیمات من نیاز به تنظیم آن را در فروم تست من repoduce؟ اگر شما آن را توصیف برای من -- من سعی خواهد کرد تا نتایج آن باید بطور مشابه مثل شما.

کاربر ارشد

بروز رسانی از صفوف کاربر و cron را عنوان آن را حذف. با غیر فعال فعال تصدی آن خوب است.

چگونه میتوان توضیح داد؟ hmmmmm

من کاملا گروهها چند اضافی ، و این نیز می شود rankbadge (که به گروهها همراه) در حال حاضر به نظر می رسد که زمانی که بیش از یک یا دو گروهها اضافی ارسال (دستی) به یک عضو ، هنگامی که برنامه cron اجرا می شود وجود دارد ، طول می کشد آن دسته از آنهایی که دستی اضافه شده به دور است.

من امیدوارم که شما را در درک.

کاربر ارشد

این در حال حاضر تبدیل شدن به یک مشکل بزرگ برای من است. من بیشتر از 50 000 عضو ، و شما باید درک کنند که من باید به صورت دستی اضافه کردن این گروهها روزمره در این مرحله است. آیا راه را برای من به صورت دستی غیر فعال کردن این گروههای فعال تصدی وجود ندارد در حال حاضر می افزاید؟ من حتی نمی دانند که چرا شما این!؟؟

Quote نوشته اصلی توسط Taurus View Post
    این فقط به عنوان اصلی از گروه ها به طور پیش فرض تنظیم شده است. درجات ، و غیره وجود ندارد وزارت دفاع. من واقعا نمیدانم چرا فعال تصدی در حال حاضر با استفاده از گروهها را؟
    این درخواست شده بود که : http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

من درک می کنم از آن است که مشکل بزرگی برای شما. آن را به همان سرعتی که لطفا ممکن است فقط PM دسترسی شما به مدیریت CP و FTP. همچنین به من بگویید که دقیقا گروه کاربری من در اینجا می توانید اضافه کنید که دقیقا کار cron را (نام) باید برای اجرای این مسئله برای دیدن لطفا. بررسی و اصلاح آن را در محل -- این نتایج سریعترین می دهد. من شخصا رسیدگی و انجام آن امروز اگر شما جزئیات ارسال به اندازه کافی سریع (برای 4-5 ساعت دیگر در دسترس من خواهد بود امروز ، با 1 ساعت استراحت در حال حاضر). اگر شما نمی خواهید برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات دسترسی شما ، پس هنوز من نیاز به جزئیات نحوه پیکربندی انجمن تست ما اثر.

همچنین یک سوال به درک این موضوع به درستی -- گروهها برداشته (تا گروه کاربری از انجمن ناپدید می شوند) و یا فقط انتساب کاربر به گروه کاربری از بین می رود. بنابراین شما نیاز به اضافه کردن گروهها را دوباره و یا اختصاص دادن کاربر به گروه کاربری دوباره؟

کاربر ارشد

میشل. PM فرستاد.

آنچه من می بینم دور توسط cron را گرفته است 'افسانه' من و گروهها 'برنامه نویس' / صفوف. من واقعا نمی دانم چگونه آن را توضیح دهد. من امیدوارم که شما می توانید در فروم من را ببینید. من هم دقیقا مطمئن نیست که cron را. اما هر روز ، پس از اضافه کردن این دستی ، آنها از بین رفته اند دوباره. بنابراین من حدس زدن آن به cron را به روز رسانی usertitles و صفوف.

برای کمک!

همانطور که من در PM نوشت -- من تمام کارهای روزانه cron را در فروم خود را چک و هیچ چیز در بر داشت. در این لحظه ما در حال قادر به تکثیر این مسئله نیست ، بنابراین ما قادر به کار بر روی آن نیست. همچنین من به شما نوشت من واقعا آن است که مشکل فعال تصدی doupt -- شما مسئله ای است که تنها برخی از کاربران ویژه شل از گروه ها خود را و دیگران گروهها شل یکسان نیست -- اگر این امر می تواند چیزی به طور خودکار به احتمال قوی آن را به تمام کاربران را با این گروه کاربری را تحت تاثیر قرار . من کد فعال تصدی برای گروهها را به بررسی دوباره و من پیدا کردم هیچ چیزی که می تواند باعث این مسئله شود. بنابراین شاید آن است که از سوی برخی از اقدامات انجام شده توسط آن دسته از کاربران ایجاد می شود -- لطفا به آنها صحبت می کنند پیدا کردن برخی از اقدام معمول است که وجود دارد.

مدت کوتاهی -- من اعتقاد ندارم که آن را گسل فعال تصدی ، هنوز هم من مایل برای بررسی جزئیات زمانی که شما اطلاعات چگونه به تکثیر این موضوع به من بدهید. من دو برابر تمام کارهای روزانه cron را در فروم شما چک شده و در بر داشت هیچ چیز. لطفا اطلاعات بیشتر به تفصیل به چگونگی تکثیر این موضوع را به ما بدهید.

کاربر ارشد

OK ، به مدت 2 روز ، رفتم برگشت به فعال تصدی قدیمی است. نه در این 2 روز مشکل. شب آخرین به روز رسانی ، و امروز صبح من تا به حال دوباره اضافه کردن گروهها اضافی را به حداقل 10 عضو است. باید چیزی برای انجام با فعال تصدی اضافی از گروه ها در حال حاضر نیز می افزاید. پس به من بگویید که چگونه به حذف این به طور کامل از فعال تصدی برای من نمی تواند شبیه به این انجام لطفا. با تشکر.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •