مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 2 Firstاول 12
نمایش نتایج: از شماره 11 به 20 از 20

موضوع : پس از rankbadges ارتقاء می شود بردند.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

کد مجموع اطلاعات مربوط به گروهها شما را در فایل / شامل / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php.

تنها یک تابع است که به عنوان واکنش به منطق اصلی (برای قلاب استفاده می شود وجود دارد : userdata_presave) و نام تابع است. vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php (7 مسابقات).

2 توابع در فایل است که تغییرات را می سازد برای از بین بردن گروهها فعال تصدی در طول فعال تصدی سازمان ملل متحد ، نصب ، و هیچ جای دیگری استفاده می شود.

پس اگر آن اشتباه است چون از vbet، بعد از آن می توان فقط به خاطر عملکرد vbet_changeDefaultLanguageGroup. هیچ چیز دیگری در حال انجام هر گونه تغییر در گروهها.

بنابراین اگر شما می خواهید برای غیرفعال کردن آن ، و سپس ساده ترین راه این است که فقط غیر فعال کردن "تنظیم مناسب زبان پیش گزیده گروه" پلاگین. اما این دسته خودکار را برای گروهها را فعال تصدی غیر فعال. بنابراین اگر شما می خواهید آن نیز حذف شود و فقط آن را توسط CP مدیریت حذف.

ما توصیه می کنیم فقط برای غیر فعال کردن این افزونه برای اولین بار. اگر شما در پیدا کردن موضوع خود را ناپدید می شوند ، پس ما می توانید دوباره آن را چک کنید (ما آن را چک در حال حاضر دو بار) ، هنوز هم ما هم همین را -- ما نمی دانیم که چگونه به تکثیر این موضوع.

همچنین شما می توانید پلاگین دیگر برای قلاب بررسی userdata_presave و تبديل مجازات اعدام به اعدام شود قبل/بعد از vbet برنامه.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 06-06-11 در 20:41.

کاربر ارشد

پس از غیرفعال کردن این افزونه ، و در حال اجرا بدون آن برای حدود 48 ساعت در حال حاضر ، من این موضوع را نداشته دوباره. بنابراین من فکر می کنم این امر می تواند امن فرض آن است که به دلیل فعال تصدی اضافه شده است و گروه کاربری اضافی ، و اگر شما یک چند در حال حاضر ، برای برخی از دلایل دیگر می شود را با برخی از cron را در حال اجرا است. LOL ، برای تلفن های موبایل که کمی مبهم می دانم ، اما بدون این افزونه آن است که همه چیز خوب است دوباره.

OK SO -- ما دوباره آن را چک کنید. این تغییر تنها به شما ساخته شده بود -- غیرفعال کردن این افزونه؟ آیا گروهها فعال تصدی هنوز هم در فروم شما و یا شما حذف آن؟ نسخه دقیق vBulettin خود را (ما می خواهیم که به دنبال نزدیک نه تنها در کد ما ، بلکه همچنین در محیط قلاب) چیست؟

کاربر ارشد

بله ، تنها تغییر من ساخته شده است. و من در زمان با انواع ساس و کنه را از گروه ها برای فعال تصدی. اما آنها هنوز هم هر چند وجود دارد. راه آسان برای حذف آن وجود دارد؟ از آنجا که آن را طول می کشد تا مقدار زیادی از فضای.

Quote نوشته اصلی توسط Taurus View Post
    و من در زمان با انواع ساس و کنه را از گروه ها برای فعال تصدی.
    به چه معنی است دقیقا؟ شما چه؟

در مورد حذف vbet گروه ها - شما می توانید این کار را انجام توسط admin cp در vbulletin گزینه ها، یا با اجرای عملکرد vbet_removeDefaultLanguageGroups از / شامل / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

لطفا توجه داشته باشید که اگر آن شما را حذف خواهد شد آل نیست به بررسی دقیق تر در این موضوع ، به دلیل آن فقط در فروم شما اتفاق می افتد.

کاربر ارشد

به چه معنی است دقیقا؟ شما چه؟
    من از گروه ها از فعال تصدی deselected. مانند وقتی که یک کاربر در ACP آن را تیک / علامت توسط اجازه شما را انتخاب کنید می گویند "اسپانیایی به عنوان گروه کاربری اضافی. این deselected.

همانطور که من شما را در PM نوشت : ما هنوز هم نمی دانم چه دلیل این موضوع در فروم خود را. هنوز هم برخی از تغییرات در کد فعال تصدی در این زمینه ساخته شده است. در حال حاضر فعال تصدی گروهها تنها زمانی که برخی از گروهها را تغییر و یا هنگامی که کاربر به طور پیش فرض chanes زبان مسئولیت رسیدگی به. بنابراین در قلاب آن شرایط اضافه شده است :
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    من هیچ نظری ندارم که آن را به مسئله شما را کمک کند از آنجایی که ما نمی دانیم که علت آن است. به هر حال این امکان وجود دارد که آن کمک خواهد کرد. همانطور که من شما را در PM در تاریخ خود تغییرات اغلب از گروهها را نوشت قبل از ستون پاکسازی شد -- شاید به دلیل آن که از پایگاه داده لود شده در همه. با این وضعیت در چنین مواردی فعال تصدی هیچ چیز ، چرا که در مورد غرفه زمانی که تغییرات کاربر داده ها با استفاده از CP کاربر و یا مدیر توسط CP مدیریت ، و سپس گروهها میشوند.

در این خواهد بود در نسخه بعدی شامل ، بنابراین آن را چک کنید. اگر آن را نمی خواهد کار سپس شما قلاب دوباره غیر فعال کردن و ما را بررسی دوباره ساخته شده.

لطفا تأیید کنید بعد از به روز رسانی آن کمک می کند.

ویرایش -- آن تایید شده است. برای تعمیر سریع لطفا.
    1. برو به CP ADMIN --> پلاگین و محصولات --> مدیریت پلاگین
    2. پیدا کردن قلاب به نام تنظیم پیش فرض مناسب گروه زبان برای قلاب userdata_presave کلیک کنید و ویرایش برای آن
    3. اضافه کردن در ابتدای کد :
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    4. اضافه کردن در پایان کد :
    PHP Code:

5. آن را ذخیره کنید
    آخرین ویرایش توسط vBET. 01-07-11 در 01:27.

کاربر ارشد

خوب ، من در حال حاضر ارتقا و کنترل خواهد کرد اگر من هنوز هم این مشکل است. من به شما اجازه می دانم. با تشکر.

کاربر ارشد

پس از در حال اجرا با بروز رسانی به مدت بیش از 2 روز ، و بدون ناتوان که پلاگین یا هر چیز دیگری ، من این موضوع را نداشته دوباره. بنابراین من فکر می کنم که امن است که می گویند که ثابت ترفند. تشکر دوباره میشل. واقعی بزرگ به لطف! من می دانم که این مسئله تنها در فروم من در حال حاضر ، و من صمیمانه قدردانی مایل اضافی شما رفت و به من در این مورد کمک کند!

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

با تشکر برای این تایید

صفحه 2 از 2 Firstاول 12

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •