همانطور که من شما را در PM نوشت : ما هنوز هم نمی دانم چه دلیل این موضوع در فروم خود را. هنوز هم برخی از تغییرات در کد فعال تصدی در این زمینه ساخته شده است. در حال حاضر فعال تصدی گروهها تنها زمانی که برخی از گروهها را تغییر و یا هنگامی که کاربر به طور پیش فرض chanes زبان مسئولیت رسیدگی به. بنابراین در قلاب آن شرایط اضافه شده است :
PHP Code:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
من هیچ نظری ندارم که آن را به مسئله شما را کمک کند از آنجایی که ما نمی دانیم که علت آن است. به هر حال این امکان وجود دارد که آن کمک خواهد کرد. همانطور که من شما را در PM در تاریخ خود تغییرات اغلب از گروهها را نوشت قبل از ستون پاکسازی شد -- شاید به دلیل آن که از پایگاه داده لود شده در همه. با این وضعیت در چنین مواردی فعال تصدی هیچ چیز ، چرا که در مورد غرفه زمانی که تغییرات کاربر داده ها با استفاده از CP کاربر و یا مدیر توسط CP مدیریت ، و سپس گروهها میشوند.
در این خواهد بود در نسخه بعدی شامل ، بنابراین آن را چک کنید. اگر آن را نمی خواهد کار سپس شما قلاب دوباره غیر فعال کردن و ما را بررسی دوباره ساخته شده.
لطفا تأیید کنید بعد از به روز رسانی آن کمک می کند.
ویرایش -- آن تایید شده است. برای تعمیر سریع لطفا.
1. برو به CP ADMIN --> پلاگین و محصولات --> مدیریت پلاگین
2. پیدا کردن قلاب به نام تنظیم پیش فرض مناسب گروه زبان برای قلاب userdata_presave کلیک کنید و ویرایش برای آن
3. اضافه کردن در ابتدای کد :
PHP Code:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
4. اضافه کردن در پایان کد :
5. آن را ذخیره کنید