مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 8 از 8

موضوع : تغییر زبان در شماره بعد.

کاربر ارشد

Default تغییر زبان در شماره بعد.

این مسئله شده است مرا آزار می برای یک زمان طولانی. چرا در زمانی که می گویند یک عضو انتخاب زبان اشتباه ، و تایپ چیزی ، و از آن نوشته شده ، من می تواند زبان را ویرایش کنید دستی در یک پست؟ هنگامی که آن را ویرایش کنید اجازه دهید می گویند BG 'به' امین '، تفاوتی نمی کند. این زبان فقط همان پست باقی می ماند.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،

برج ثور ، همانطور که من درک می کنم -- این پست ترجمه نشده است. البته شما می توانید یک نوشته را ویرایش کنید یکی دیگر از زبان در داخل قرار داده؟
    به یاد داشته باشید که اگر شما هنوز هم سعی کنید برای قرار دادن اشتباه کد زبان -- هنوز ترجمه نشده است.
    شما می توانید تست با استفاده از گوگل به زبان پست -- تنها استفاده از مترجم توسط گوگل و "زبان" گزینه است. پس از آن -- قرار دادن کد زبان خوبی در داخل پست.

اگر هنوز هم خوب نیست -- لطفا رب اینجا URL با این پست.

کاربر ارشد

من می توانم زبان را تغییر دهید. من ساخته شده بسیار مطمئن آن است که زبان درست بیش از حد. اما هر گونه پست که برای اولین بار اشتباه است ، و سپس ویرایش شده برای وارد کردن کد زبان درست بود ، نیز ترجمه.

ویندوز 7 تم ها : بازی World of Warcraft توسط TheBull -- صفحه 8

در زبان تایلندی است ، و حتی در حال ویرایش آن را به تایلندی تفاوتی نمی کند. این تنها ترجمه نشده باقی می ماند.

حق -- این تایلندی.
    برج ثور را برای من یک حساب کاربری با دسترسی به نسخه -- من خودم چک.
    کاربر ارشد

Text automatically translated from: Malay to: Persian
    Translated text
    ورود به جزئیات PM'd. تشکر کمیل.
    Original text

خوب ، با تشکر ، -- من آن را برای شما بررسی و حل

کاربر ارشد

کمیل. حالا چرا پست من در بالا برخی از پرچم ها و چه چیزی نیست. 'مالزی'؟؟

زبان پیش فرض من این است که به انگلیسی تنظیم شده است. چرا پست من در بالا نشان متفاوت چیست؟

میهمان گرامی ،

من را در سایت خود بود -- این شبیه مشکل با کش پایگاه داده. تغییر زبان تغییر در کش پایگاه داده ایجاد نمی کند.
    احتمالا اشکال تک بود چرا که من یک پیام آزمون در فروم شما ساخته شده است و everythings ، اعمال خوب (پست ویرایش و غیره). -- نه این پیام البته حذف شده است.

برای این پست تنها زمانی که هر یک از نسخه ای از این پست ، کش در پایگاه داده نشده رونویسی
    -- به نظر می رسد حل شده است -- علاوه بر این از یک تمبر واحد (مانند فضا) ورود مجدد در کش پایگاه داده اجباری (البته پیام است که هنوز هم در شکل اصلی -- شما می توانید چک کنید -- فقط ویرایش پست). و بعد از این ورود مجدد پست شما ترجمه خوبی است.

در این لحظه من نمی تواند توضیح دهد که چه مشکلی با این مشکلات را تنها -- شاید فقدان موقت اتصال به گوگل.
    اگر این اتفاق می افتد دوباره و اگر شما می توانید این اشکال را دوباره تکثیر -- فقط توصیف آن قدم به قدم و من سعی خواهد کرد تا آن را تولید مثل در فروم تست من و حل است.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •