مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 7 از 7

موضوع : ترجمه از زبان اصلی مدیر هنوز هم مورد استفاده قرار گیرد؟

عضو جدید

Default ترجمه از زبان اصلی مدیر هنوز هم مورد استفاده قرار گیرد؟

مطمئن نیستید که در آن به این ، اما...

سوال من این است که چگونه فعال تصدی (علاقه اصلی من در اینجا نسخه کامل) که مسئولیت رسیدگی اگر من ترجمه گردد دست های پر شده را به مدیر langauge اصلی؟

فعال تصدی تشخیص است که ترجمه در مدیر زبان / عبارت وجود داشته باشد و جست و خیز ارسال این قسمت به گوگل برای ترجمه (یعنی فقط ارسال های واقعی برای ترجمه) ، یا ترجمه گوگل را زیر پا بگذارند ترجمه موجود؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

سلام

ما به عنوان ویژگی های درخواست ادغام با زبان مدیر سیستم اصلی داشته باشد. در این لحظه فعال تصدی ترجمه همه چیز است. بنابراین اگر شما برخی از عبارات ترجمه شده برای رابط کاربری گرافیکی آن را توسط فعال تصدی نمی شود در این لحظه مورد استفاده قرار گیرد.

درباره ادغام -- که ما در قصد دارد به :
    1. بررسی امکان ادغام با سیستم عبارات و یکپارچه و اگر آن را درست می شود (برخی از مسائل در حال حاضر کشف)
    2. پشتیبانی در آینده امکان به نوشتن ترجمه های خود شما خواهد شد که در کش پایگاه داده فعال تصدی ذخیره می شود (اما می خواهم به ترجمه گوگل پس از 15 روز پاک نشده).

من نوشت : ما در حال حاضر می بینیم برخی از مسائل با ادغام با سیستم عبارات -- مهم ترین این است که همه عبارات باید مات در ترجمه نمی بلوک برای جلوگیری از ترجمه 2 توسط فعال تصدی.

اما هنگامی که ما در حال حاضر پشتیبانی خواهد کرد امکان دادن ترجمه خود را برای فعال تصدی و سپس به احتمال قوی ادغام خواهد شد لازم نیست.

اگر شما هر گونه سؤال آینده لطفا فقط بنویسید -- ما با خوشحالی به شما کمک کند

عضو جدید

مجتمع کردن با مدیر این زبان این امکان را می دهد به واردات ترجمه های دیگران انجام داده اند. به عنوان فایل واردات / صادرات یک فایل XML است ، آن را احتمالا نسبتا آسان نرم افزار که قرار دادن هر عبارت در "vBET_SNTA" برچست (هر CDATA [برخی از متن] بخشی) را به.

بنابراین اگر می شود ممکن است هر یک از زبان های فعال تصدی به کراوات به زبان اصلی و فعال تصدی سوئیچ در حال حاضر زبان VB برای جلسه ، آن را برای تلفن های موبایل مانند آن را یک راه حل قابل اجرا را بدهد.

اما من نه می دانیم workin داخلی فعال تصدی و یا انتخاب زبان داخل اصلی من سرنخ در صورتی که مشکل خواهد بود یا نه. ممکن است بسیار به خوبی می شود که این به مشکلات شما را به مراجعه کننده اجرا می شود.

بله به نظر می رسد بسیار آسان است و من در حال حاضر با شروع این ایده را چندین بار (به امید آن را بهتر به نظر خواهد رسید زمانی که دوباره شروع). به خاطر نمی آورم در حال حاضر تمام چیزهایی که من پیدا کردم (باید در برخی از یادداشت های ما نوشته شده است) ، اما اگر من به یاد داشته باشید برخی از خوبی از کسانی که :
    1. هیچ جایی قلاب خوب وجود دارد به زبان نقشه فعال تصدی زبان اصلی
    2. مطمئن نیستم اما اصلی آن را می اندازد به ارزش استاتیک
    3. عبارت ساده مات در منطقه ترجمه نشده است به اندازه کافی می تواند در صورت از عبارات با پارامترهای -- واقعا آزمایش نشده است ، اما ما در حال حاضر در مورد آن می جنگیدند

ما قطعی خواهد آزمایشات بیشتری در این زمینه انجام دهد (احتمالا در برخی از شعبه در SVN برای حفظ امن کد نرمال) ، در این لحظه ما فکر می کنیم که اجازه می دهد برای قرار دادن ترجمه خود را می دهد مزایای بیشتر ، به دلیل عبارات را می توان فقط برای متون GUI استفاده می شود ، برای مطالب نوشته شده توسط کاربران ندارد. ترجمه خود را برای ترجمه همه چیز به شما این امکان را می دهد

عضو جدید

اگر نورد نسخه مخصوص به خود ، به جای متصل به نسخه موجود و پس از آن نوعی از سیستم واردات از XML به زبان اصلی به احتمال زیاد مورد نیاز خواهد بود. بسیاری از عبارات در اصلی وجود دارد ، و قادر بودن به واردات نخواهد بود آن را کمتر مفید است.

اما تا زمانی که هر شکلی از واردات / صادرات سیستم برای فعال تصدی وجود دارد، پس از ان فقط یک ماده از اینکه چگونه بعد یک مبدل از xml انجمن به هر فرمت فعال تصدی می خواهد. این راه حل برای من به اندازه کافی خوب خواهد بود

Quote نوشته اصلی توسط Lundgren View Post
    اگر نورد نسخه مخصوص به خود ، به جای متصل به نسخه موجود و پس از آن نوعی از سیستم واردات از XML به زبان اصلی به احتمال زیاد مورد نیاز خواهد بود. بسیاری از عبارات در اصلی وجود دارد ، و قادر بودن به واردات نخواهد بود آن را کمتر مفید است.

اما تا زمانی که هر شکلی از واردات / صادرات سیستم برای فعال تصدی وجود دارد، پس از ان فقط یک ماده از اینکه چگونه بعد یک مبدل از xml انجمن به هر فرمت فعال تصدی می خواهد. این راه حل برای من به اندازه کافی خوب خواهد بود
    لطفا موضوع جدید تنها در ویژگی های درخواست را با لینک به این یکی باز -- وجود دارد ما قادر به مدیریت درخواست و ما به شما نیاز دارید که نویسنده از موضوع در مورد پرسش های آینده است.

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    لطفا موضوع جدید تنها در ویژگی های درخواست را با لینک به این یکی باز -- وجود دارد ما قادر به مدیریت درخواست و ما به شما نیاز دارید که نویسنده از موضوع در مورد پرسش های آینده است.
    کمی به دور انجام شده در حالی که "فکر با صدای بلند." موضوع جدید آغاز شده

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •