مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 3 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 25

موضوع : خودکار ترجمه صفحات ، انتظار : کاهش از دستورالعمل های گوگل مطالب

Default خودکار ترجمه صفحات ، انتظار : کاهش از دستورالعمل های گوگل مطالب

---
    یادداشت مدیر : این پست شامل اطلاعات غلط به طور خودکار به گوگل بيانيه اي مطالب ترجمه شده. همچنين در اين بيانيه نه vbet صدق مي کند. لطفاً برای جزئیات اینجا را ببینم. http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    متاسفانه من در تعطیلات بود که پیام و ساخته شده و بسیاری از اطلاعات غلط در این موضوع گنجانده شد -- این است که چرا اصلاح است شامل.
    ---

سلام

من فقط می خواستم به شما اجازه می دانم که Cutts مت گفت که خودکار ترجمه صفحات وب می افتد در "خودکار تولید محتوا" خود را دستورالعمل های که از زمان بروز رسانی گوگل پاندا مجازات.

بنابراین فقط به عنوان یک هشدار به شما در صورت تمایل به تجدید اضافه کردن همه صفحات ترجمه شده خود را به نقشه سایت شما را.

در واقع شما ممکن است بخواهید برای جلوگیری از گوگل از لیست خودکار زبان ترجمه شده در تمام نام robots.txt از طریق.

ویدئو : یوتیوب -- چگونه باید محتوا موضعی را کنترل کنند؟

با احترام

StarBuG
    آخرین ویرایش توسط vBET. 07-04-11 در 14:54.

کاربر ارشد

آخ... کاملا روشن به نظر می رسد که گوگل دوست ندارد آنچه فعال تصدی می کند و سپس. چرا گوگل هنوز هم به شاخص خودکار ترجمه صفحات هر چند؟ معنی ندارد.

از آنجا که زمانی که آن را بازدید صفحات آن را نمی داند که آنها خودکار ترجمه.
    آنها در پایگاه داده ذخیره می شود و از طریق API خود را به خزنده خود خدمت کرده نیست.

کاملا خوب فعال تصدی می کند با این حال در احساس بسیاری از افراد سعی می کنید به استفاده از آن نیست.

این یکی از ویژگی های ترجمه است که افرادی که زبان های مختلف کمک می کند تا به درک مطالب خود را است.
    با این حال راه را برای محتوای صفحه خود را چند برابر نمی باشد.
    اگر شما استفاده از آن است که از راه های گوگل این را به عنوان کیفیت پایین "خودکار تولید محتوا" و مجازات وب سایت خود را برای آن دیر یا زود.

کاربر ارشد

با تشکر.

کمیل ،

آیا من می توانم فقط تایید لطفا که اگر من می خواهم برای حفظ فعال تصدی در حال اجرا در فروم من اما نمی خواهم که گوگل برای دیدن ترجمه خودکار صفحات که من باید فقط به انجام موارد زیر :

1. را وارد کنید :قائل نشدن : / / XX /"به نام robots.txt که در آن XX نشان دهنده زبان های خارجی (های) در حال استفاده در فروم من

2. معکوس اقداماتی است که در این پست برای ادغام نقشه سایت : http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. دوباره تولید و دوباره ارائه نقشه.
    آخرین ویرایش توسط norku. 31-03-11 در 10:42.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

بله. اگر صفحات شما اجازه ندهید ، برای گوگل رباتها -- شما صفحات خود را توسط گوگل را نمایه سازی نکرده.
    البته اگر شما برعکس همه تغییرات از نقشه سایت -- همان -- صفحه نمایه نیست.

البته در حال حاضر شما صفحات ایندکس شده توسط گوگل شما نیاز به بازنگری نقشه سایت های جدید.
    اضافه شده توسط میشل Podbielski :
    شما لازم نیست که هر محتوایی ترجمه شده به بلوک ، نگاه کنید به :
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    آخرین ویرایش توسط vBET. 07-04-11 در 14:49.

کاربر ارشد

تشکر از شما کمیل. من فکر می کنم آن را شرم آور واقعی است که گوگل مانند محتوای تولید شده در این راه نیست. من فکر می کنم آنها باید یک استثنا برای انجمنها به دلیل فعال تصدی یک ایده فوق العاده است و حتی در زمان کوتاه من تا به حال آن را به طور کامل کار من شاهد بهبود در آمار من. همه از دست رفته است هر چند البته چون واقعا هوشمندانه از بخش فعال تصدی -- که زبان های خارجی می توانند شرکت را در تالار گفتگو به زبان خود را -- البته هنوز هم وجود دارد.

کاربر ارشد

HRM ، گوگل در نهایت رفتن به آن صفحات ترجمه شده را تنها رها؟ من تعجب می کنم اگر چنین اتفاقی می افتد اگر که در رتبه بندی صفحات زبان مادری را تحت تاثیر قرار دهد؟

عضو

Quote نوشته اصلی توسط tavenger5 View Post
    HRM ، گوگل در نهایت رفتن به آن صفحات ترجمه شده را تنها رها؟ من تعجب می کنم اگر چنین اتفاقی می افتد اگر که در رتبه بندی صفحات زبان مادری را تحت تاثیر قرار دهد؟
    گوگل انجام دهید به نظر می رسد حذف صفحات فعال تصدی حال حاضر : : لطفا بحث در وبلاگ من مراجعه کنید.

من شخصا فکر نمی کنم که این صفحات می spammy ، آنها یک هدف مشروع...
    گمشده در ترجمه : گوگل Algo بروز رسانی 2010/06/04 | SEO وبنامه (وبلاگ) از SEOforums.org

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط StarBuG View Post
    سلام

من فقط می خواستم به شما اجازه می دانم که Cutts مت گفت که خودکار ترجمه صفحات وب می افتد در "خودکار تولید محتوا" خود را دستورالعمل های که از زمان بروز رسانی گوگل پاندا مجازات.

...

ویدئو : یوتیوب -- چگونه باید محتوا موضعی را کنترل کنند؟

است که NOT درست است. لطفا دیدن این ویدئو یک بار دیگر. او گفت که آن را CAN درخواست به صورت خودکار دستورالعمل محتوای تولید شده و پس از آن او است و گفتن درباره تصور غلط زمانی که صفحه کاملا قابل خواندن برای انسان نیست. پس در واقع گوگل ربات قادر به در نظر گرفتن صفحات مانند خودکار محتوای تولید شده نیست و این می تواند تنها توسط انجام می شود انسان است و تنها در صورتی ترجمه حتی هفته نیست ، بلکه کاملا سقوط کرد ، به دلیل داشتن صفحه ترجمه شده خود را بسیار خوب می باشد آنچه که در فیلم در توصیف زمینه نحوه آدرس سپس باید نگاه کنید.

همچنین من می خواهم آرام تمام کاربران ما ، که آنچه گفت Cutts مت درباره ترجمه خودکار است که می تواند خودکار سقوط گوگل دستورالعمل محتوا قابل اجرا نیست به vbet. علت آن است.
    1. مت به وضوح می گوید که او در حال صحبت کردن در مورد ترجمه ساده از محتوای کامل و فعال تصدی محتوای کامل ترجمه نیست -- این موجب صرفه جویی در نام کاربر و مناطق دیگر اگر نه برای ترجمه برای فعال تصدی مشخص شده اند.
    2. فعال تصدی در مورد ترجمه خودکار ، بلکه در مورد حمایت از جوامع چند زبانه ، که در آن هر کس می تواند به زبان خود را در موضوع همان نوشتن نیست. پس یک بار دیگر آن را فقط به ترجمه ساده از کل صفحه نمی باشد و آن را در مورد ترجمه خودکار و اما در مورد جوامع چند زبانه نمی باشد.
    3. ترجمه خود را توسط خود گوگل است که کیفیت بسیار خوبی دارد و به عنوان مت به وضوح گفت که ترجمه از جمله می تواند به عنوان خودکار محتوای تولید شده تنها در صورتی آن ها واقعا قابل خواندن نیست انسان درمان می شود ساخته شده است.

بنابراین امیدواریم که اعضای ما احساس می کنند بهتر است در حال حاضر برای اجتناب از احساسات بد و موجب ترس آن که کل مبحث ها خواندن نه فقط هدر من به عنوان این موضوع را تغییر دهید. با احترام کامل به نویسنده -- ما در حال انجام این کار تنها برای جلوگیری از سوء تفاهم ، به دلیل موضوع فرض چیزی بسیار بد است که ما اعتقاد داریم که درست نیست. آن را OK برای نویسنده

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط norku View Post
    با تشکر.

کمیل ،

آیا من می توانم فقط تایید لطفا که اگر من می خواهم برای حفظ فعال تصدی در حال اجرا در فروم من اما نمی خواهم که گوگل برای دیدن ترجمه خودکار صفحات که من باید فقط به انجام موارد زیر :

1. را وارد کنید :قائل نشدن : / / XX /"به نام robots.txt که در آن XX نشان دهنده زبان های خارجی (های) در حال استفاده در فروم من

2. معکوس اقداماتی است که در این پست برای ادغام نقشه سایت : http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. دوباره تولید و دوباره ارائه نقشه.
    شما لازم نیست که برای جلوگیری از هر گونه محتوای ترجمه شده! لطفا دوباره دیدن فیلم -- این فیلم تمام شده است در مورد چگونگی به نام URL هنگامی که شما به ترجمه محتوا ، بنابراین با ترجمه محتوای کاملا جریمه نقدی برای گوگل!

توجه داشته باشید در مورد مطالب به طور خودکار ترجمه به فعال تصدی صدق نمی کند و همچنین StarBuG نوشتن اطلاعات نادرست آن است که به عنوان تکراری محتوا چیزی است که درست نیست (می توان آن را ، نه "آن" ، و این می تواند انجام دهد درخواست فعال تصدی) در نظر گرفته شده است -- را ببینید پست قبلی من.

صفحه 1 از 3 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •