مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 15

موضوع : لهجه ها نمایش صحیح...

عضو جدید

Default لهجه ها نمایش صحیح...

سلام.

من با استفاده از اصلی 4.08.

من با استفاده از فعال تصدی به طور عمده به دو زبان... زبان انگلیسی و فرانسه. انجمن زبان پیش فرض را به انگلیسی. با این حال ، هر زمان که پست کاربر به زبان فرانسه ، ترجمه نمایش به درستی در زبان انگلیسی است. با این حال ، در فرانسه لهجه را نمایش دهد. در عوض ، آن را شبیه به این نمایش :

Code:
    Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
    این برنامه باید مثل صفحه نمایش :

Code:
    Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
    انجمن های گفتگوی من قرار است برای نمایش هر دو زبان را به عنوان که کدینگ آنها ISO - 8859 - 1. بنابراین ، من از UTF - 8 استفاده نمی

همچنین ، من به دنبال دستورالعمل های نصب بسیار نزدیک است.

اصلاح تنها من ساخته شده به فعال تصدی این است که من تغییر پرچم به طور پیش فرض با استفاده از CSS - جن. با این حال ، من در کد نگاه ، و هیچ چیز من باید راه را که همه چیز به نمایش را اثر.

آیا من باید برای تبدیل بل من به UTF - 8 برای حل این مشکل؟

هر گونه مشاوره ، قدردانی می شود. با تشکر.
    آخرین ویرایش توسط freddie3218. 07-03-11 در 16:12. دلیل : من ویرایش اعلان اولیه ، چرا که این انجمن آن را به درستی نمایش داده می شود. من فضا را در "& # 233" زمینه اضافه شده است.

عضو جدید

خب.... من از کار افتاده هر پلاگین دیگر ، و من هنوز هم مشکل مشابه است. به نظر می رسد مانند اشکال در فعال تصدی

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ، UTF - 8 انجمن و پایگاه داده استفاده می کنید یا نه؟
    اگر نه -- من باید یک راه حل برای شما داشته باشد. من wil به آن و آماده نوشتن در اینجا.

اگر شما می توانید -- رب لطفا اینجا یک URL به موضوع با این موضوع است.
    عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط kamilkurczak View Post
    میهمان گرامی ، UTF - 8 انجمن و پایگاه داده استفاده می کنید یا نه؟
    اگر نه -- من باید یک راه حل برای شما داشته باشد. من wil به آن و آماده نوشتن در اینجا.

اگر شما می توانید -- رب لطفا اینجا یک URL به موضوع با این موضوع است.
    نه ، من از UTF - 8 انجمن یا پایگاه داده استفاده نمی کند. من با استفاده از ISO - 8859 - 1 است.

شما می توانید ببینید مشکل زندگی می کنند با دیدن این موضوع :

1 این است که آزمون

با تشکر.

عضو جدید

هر گونه اخبار در مورد آنچه که آن را باعث را؟

میهمان گرامی ،

من آن را تست در فروم من (در نه UTF) و من می تواند به آن تکثیر اما شما می توانید در این راه حل را امتحان کنید.
    من چیزی برای شما :
    1. باز کردن ، ایجاد یک کپی و ویرایش این فایل :
    انجمن ریشه / شامل / vbenterprisetranslator_functions_utils.php
    2. در این تابع :
    PHP Code:
    function vbet_encodeToSafeUTF8(&$string) {

//TODO how to check does utf-8 is involved? how often this function is used?
    //        if (! ereg('[\200-\237]', $string) and ! ereg('[\241-\377]', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237]/', $string) and !preg_match('/[\241-\377]/', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237\241-\377]/e', $string)) 
    //            return $string; 

// decode three byte unicode characters 

$string preg_replace('/([\340-\357])([\200-\277])([\200-\277])/e',        

'\'&#\'.((ord(\'\\1\')-224)*4096 + (ord(\'\\2\')-128)*64 + (ord(\'\\3\')-128)).\';\'',    

$string); 

//decode two byte unicode characters 

$string preg_replace('/([\300-\337])([\200-\277])/e'

'\'&#\'.((ord(\'\\1\')-192)*64+(ord(\'\\2\')-128)).\';\''

$string); 

return 
    $string;
        } 
    3. و اظهار نظر در تمام خطوط بدون برگشت مثل این یکی :
    PHP Code:
    function vbet_encodeToSafeUTF8(&$string) {

//TODO how to check does utf-8 is involved? how often this function is used?
    //        if (! ereg('[\200-\237]', $string) and ! ereg('[\241-\377]', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237]/', $string) and !preg_match('/[\241-\377]/', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237\241-\377]/e', $string)) 
    //            return $string; 

// decode three byte unicode characters 
          //  $string = preg_replace('/([\340-\357])([\200-\277])([\200-\277])/e',        
            //        '\'&#\'.((ord(\'\\1\')-224)*4096 + (ord(\'\\2\')-128)*64 + (ord(\'\\3\')-128)).\';\'',    
                //    $string); 

//decode two byte unicode characters 
            //$string = preg_replace('/([\300-\337])([\200-\277])/e', 
            //        '\'&#\'.((ord(\'\\1\')-192)*64+(ord(\'\\2\')-128)).\';\'', 
            //        $string); 

return $string;
        } 
    4. ذخیره و تست!

این کار فقط باید برای پست های جدید است. همه پست موجود شما باید با دست را ویرایش کنید.
    من shure نیست که شما یک ISO انجمن اما شما می توانید آن را را تست کنید. اگر خوب نیست -- لطفا بازنویسی این تغییرات فایل BU قدیمی

عضو جدید

سلام ،

این را امتحان کنید خوب بود. با این حال ، آن کار نمی کند.

خروجی در حال حاضر نشان می دهد : "Ceci EST سازمان ملل متحد آزمایش S'il vous دوپلا ® T ignorer CE پیام"

خروجی صحیح باید باشد : "Ceci EST سازمان ملل متحد آزمایش S'il vous چین دار کردن پیام CE ignorer."

بنابراین ، من به عقب بازگشته است.

در اینجا یک چیز متوجه شدم :

هنگام ارسال و ویرایش ، آن را به درستی نمایش داده نمی کند. با این حال ، اگر من ضربه دکمه ویرایشگر WYSIWYG برای رفتن به "حالت اولیه" ، و سپس آن را به درستی نمایش داده خواهد شد در ویرایشگر WYSIWYG. با این حال ، زمانی که من سعی می کنم به آن را ذخیره کنید ، آن را به نشان دادن اشتباه دوباره تبدیل شدن. به نظر می رسد که ویرایشگر WYSIWYG چیز تجزیه است به درستی و قبل از صرفه جویی در زمانی که من با استفاده از فعال تصدی در یک زبان خارجی ، و یا زمانی که من با استفاده از [زبان =] برچسب ها. با این حال ، اگر یک عبارت خارجی در نوشته ها استفاده کنم بدون استفاده از [زبان = FR] برچسب ها ، سپس آن را به درستی نمایش داده خواهد شد زمانی که صرفه جویی در. بنابراین به نظر می رسد که فعال تصدی اجازه نمی ویرایشگر WYSIWYG به تجزیه به درستی پیش از ذخیره کردن... اگر که می سازد هر حس.

شما باید این موضوع در زمانی که شما می خواهم بر روی صفحه ترجمه شده یا نشده ارسال؟ لطفا توصیف آنچه که من باید انجام دهید به نتایج مشابه در فروم تست من.

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط kamilkurczak View Post
    شما باید این موضوع در زمانی که شما می خواهم بر روی صفحه ترجمه شده یا نشده ارسال؟ لطفا توصیف آنچه که من باید انجام دهید به نتایج مشابه در فروم تست من.
    من نمی دانم اگر شما می توانید این کار را در فروم شما و یا تولید مثل. با این حال ، این چه اتفاقی می افتد :

صفحه اصلی نسخه 4.08
    من دو زبان بر روی سایت خودم تهیه کنم : انگلیسی و فرانسه است. من از کار افتاده تمام زبان های دیگر ، و همه پرچم های دیگر است.
    همه زبان انگلیسی و فرانسه در سراسر سایت ترجمه درست ، با لهجه مناسب است. زمان تنها لهجه ها به درستی نمایش داده نمی است اگر کسی با استفاده از زبان های فرانسوی و نوشته های به زبان فرانسه... داشتن "زبان فرانسه" در مشخصات کاربری خود را انتخاب است. در این مورد ، فعال تصدی تگ کدهای BB مناسب به طور خودکار اختصاص زمانی که آنها در پست. IE : "[زبان = FR]" با این حال ، هنگامی که پست خود را ارسال کنید ، نه لهجه در پست خود ظاهر خواهد شد به درستی. اگر دکمه "ویرایش" را فشار دهید ، آنها را پست خود را در ویرایشگر پیشرفته WYSIWYG نمایش داده شده نادرست (من که همه حساب های راه اندازی برای استفاده از ویرایشگر WYSIWYG ، حتی در پاسخ سریع ، به طور پیش فرض به طوری که تمام کاربران می توانند تصاویر را از ضمیمه را ببینید هارد درایو خود را). با این حال ، اگر آنها ضامن "ویرایشگر حالت سوئیچ" را فشار دهید به جلو و عقب ، آنها را دیدن پست های خود را به درستی به نظر می رسد. با این حال ، زمانی که آنها سعی می کنند برای ذخیره کردن تغییرات در پست خود ، آن را یک بار دیگر به طور نادرست نمایش داده خواهد شد زمانی که پست خود را نجات.

این تنها مشکل اتفاق می افتد زمانی که کاربر با استفاده از "زبان فرانسه" در تنظیمات پروفایل کاربر خود و نوشتن در زبان فرانسه... نتیجه گیری فعال تصدی اضافه کردن [زبان = FR] به یک نوشته به طور خودکار.

زبان پیش فرض انجمن من به زبان انگلیسی است.

اگر شما نیاز به نگاهی به اطراف در فروم من... من ، و من به شما اطلاعات لازم ارسال به اتمام نصب پانل مدیر من.

من امیدوارم که این اطلاعات مفید است.

با تشکر.

بله. من می توانم آن را در فروم تست من را تایید!
    این مشکلات را فعال تصدی بنابراین من نیاز به حرکت در این موضوع را به بخش گزارش باگ است.

متوجه شدم که یک مسئله را پشتیبانی می کند وجود دارد با نامه با کد ASCII زیر

من می توانم آن را در فروم تست من ، بنابراین من می توانم آن را بدون دسترسی به انجمن خود را ثابت تکثیر

من سعی خواهد کرد که بهترین راه حل برای شما است.
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 11-03-11 در 11:40.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •