سلام دوباره

من فکر می کنم من می دانم آنچه می تواند علت دیگر -- من به دنبال بر روی پرچم لینک هیچ ارتباط بدون = زبان در همه وجود دارد... لطفا بگویید به طور پیش فرض انجمن زبان خود است -- برای این لینک زبان باید بدون زبان = دلیل در حال حاضر هر صفحه شما را برای گوگل کپی. یک بار برای URL نرمال و بار دوم با زبان YOUR_DEFAULT_LANGUAGE =.

همچنین به شما بگویم تغییر قالب ما با نام vbenterprisetranslator_flag؟ ما نیاز به دانستن آن مشکلات را فعال تصدی و یا تولید شده توسط تغییر مشتری است.

دلیل من فکر می کنم نیز می تواند باشد (می تواند آن را بررسی کنید نه در حال حاضر اما ما در حال حاضر دارند وظیفه TODO که خواهد شد اجازه می دهد به آن را در آینده بررسی) است که شما فقط کش تمیز بود و مشکل با اتصال به گوگل وجود دارد بود -- در صفحات مورد که تولید بدون محتوا ( چرا که ترجمه به دست آمده) و به معنای واقعی کلمه محتوا برای همه ترجمه ها همان است. اما چنین چیزهایی در صورتی اتفاق می افتد موقتی هستند و اگر شما توسط گوگل مسدود شده کسانی که خود را از بین می رود -- اینها مسائل بین خود و سرور گوگل و فعال تصدی می تواند هیچ چیز این کار را انجام دهند. من نگویید که آن دلیل بود. من فکر می کنم آن می تواند. همانطور که من به دنبال در حال حاضر بر روی لینک داده شده توسط گوگل می بینم هیچ مسئله ای شرح داده شده در همه. بنابراین آن می تواند آن را.

هنوز هم -- لطفا پاسخ به سوال در مورد زبان پیش فرض و قالب.

من یک چیز دیگر را می بینم - صفحات ارشیو ترجمه شده شما برای زیرforums کار نمی کنند و نتایج خالی را ارائه می دهند. صفحات اصلی و خوب هستند. برای صفحات بایگانی زیرforum خطا وجود دارد. این همچنین باعث می شود بسیاری از لینک ها به محتوای مشابه - محتوای خالی و این نیز می تواند دلیلی باشد که گوگل این را به شما نوشت. لطفا بگویید از کدام نسخه از vB استفاده می کنید؟ پشتیبانی 3.8 یا برخی از پایین تر - همانطور که به یاد می اورم چنین چیزی در 3.6 به دلیل اشکال vB اتفاق می افتد. اگر نسخه و اشکال vB پشتیبانی نمی شود - من موضوع را در مورد ان پیدا خواهم کرد و به شدت توصیه می کنم برای حل این باگ به تیم vB بنویسید. متاسفانه من انتظار دارم که انها این کار را انجام ندهند زیرا دیگر نسخه پشتیبانی نمی شود. اما - اول لطفا بگویید که کدام نسخه را استفاده می کنید، بنابراین من کلمات بیشتر و زمان خود را برای گمانه زنی ها نخواهم داشت