مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
من در حال حاضر این موضوع مانند درخواست mateuszr باز
به این معنی دقیقا آنچه نوشته شده است
ترجمه خوب کار می کند -- روشن
اما زمانی که ما سعی می کنید به ترجمه یک پست نمایش داده شده توسط وزارت دفاع خود را ، آن کار نمی کند -- که بخشی از این حکم را برای شما روشن نیست؟ به عنوان یک نتیجه :
ما باید به وزارت دفاع ما را با وزارت دفاع خود را در اختیار -- از این وزارت دفاع را تحت تاثیر قرار functionallity ماست (فعال تصدی) و یکپارچه سازی نیاز دارد ، بنابراین :
ایجاد یک موضوع جدید در بخش ادغام و توصیف از این وزارت دفاع (نام و آدرس از این وزارت دفاع به من بدهید. وزارت دفاع آزاد است یا نه؟)
نه ، نه.. یک زمان.. وزارت دفاع در فروم خود را ، که برای خودمان واکنش نشان می دهند و غیر ترجمه مطالب وجود دارد -- در قسمت فوقانی در پس زمینه به رنگ زرد روشن است. این بخشی اصلی از اصلی نمی باشد ، بنابراین ما از شما درخواست برای توصیف ، به نام که پلاگین / وزارت دفاع ، که در آن می توانید آن را ما دانلود از و است آزاد؟
یکی دیگر از مشکل خطا databse. لطفا به من کمک کند تا آن را برطرف
خطای پایگاه داده را در تالار گفتگو vBulletin 4.0.8 :
نامعتبر SQL :
INSERT چشم پوشی به vbenterprisetranslator_cache_medium_es SET Gaqostrouy ترجمه = 'ES سازمان ملل متحد miembro nuevo EN مالزی Cuti | Turismo د مالزی MAS گراند سریع viajes د. نسخه perfil د Gaqostrouy '، SERIE = 1.29231384934E 13 ؛
خروجی خطا : خروجی سرور رفته است دور
شماره اشتباه : 2006
درخواست عضویت : سه شنبه ، 14 دسامبر 2010 @ 4:04:09 PM
خطا در تاریخ : سه شنبه ، 14 دسامبر 2010 @ 4:04:32 PM
فیلمنامه : نمایش مشخصات : Gaqostrouy -- Cuti مالزی | بزرگترین مالزی گردشگری انجمن مسافرت
ارجاع دهنده :
آدرس IP : 66.249.67.218
نام کاربری : عضو نیستید
Classname : vB_Database
خروجی زیر نسخه :
شما هنوز به سوال من پاسخ نمی دهند
لطفا پاسخ را در اسرع وقت
را مشتری خود را در انتظار تا در طول زمان
لطفا ارائه خدمات خوب
با تشکر از شما
هنوز در انتظار خود را با پاسخ به این سوال به من کمک برای حل و فصل؟