مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 3 از 3

موضوع : سوالات قبل از خرید فعال تصدی نسخه های 3.x

توقیف

Default سوالات قبل از خرید فعال تصدی نسخه های 3.x

1) من فقط محصول رایگان را پس از پیگیری موضوع محصول خود در vb.org برای مدت طولانی نصب کردم. اما من ناراحت کننده به لینک بازگشت به سایت خود را در پایین هستم. چقدر باید اهدا کنم تا لینک را در نسخه رایگان حذف کنم؟ اگر نمی خواهید این جزئیات را در اینجا به اشتراک بگذارید، PM من.

2) من با استفاده از نسخه 3.8.x اصلی و برنامه ریزی در آینده ای نزدیک ارتقا. من درک می کنم که من آن را برای نصب نسخه های 3.x فعال تصدی.
    چه مدت شما برنامه ریزی برای پشتیبانی از این نسخه؟

3) انجمن های تخصصی من در زبان انگلیسی است. وقتی که بازدید کنندگان از یک کشور خارجی (روسیه) بازدیدکننده داشته است روسی ترجمه صفحه ، آیا viewcount برای افزایش موضوع؟

به هر حال ، پرچم مالایی اشتباه است. شما ممکن است بخواهید آن را تغییر دهید.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

1) مبلغ اهدا شده است. بنابراین در نسخه رایگان شما می توانید با هر مبلغی اهدا کنند. پس از کمک مالی ما شما را با دستورالعمل ها پاسخ دهد.

2) شماره شما برای نصب نسخه 2.3.x فعال تصدی. این یکی آزاد است. فعال تصدی های 3.x پرداخت. و ما آن را برای مدت طولانی پشتیبانی -- بسیاری از مشتریان ما هنوز هم با استفاده از اصلی 3.

3) بله ، کار خواهد. به صفحه اصلی آن خواهد شد فقط نسل عادی سن. فعال تصدی آن را ترجمه پس از نسل صفحه اصلی به پایان برسد.

درباره پرچم مالایی -- ما آن را چک کنید -- با تشکر برای اطلاع

لذت ببرید فعال تصدی!

توقیف

اطلاعات در مورد پرچم تایید شده است (نگاه کنید به این موضوع)

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •