مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 2 Firstاول 12
نمایش نتایج: از شماره 11 به 13 از 13

موضوع : حلقه زنی

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

کشتن این روند در هر 4 دقیقه بهترین راه حل نمی باشد. برخی از راه حل است -- سرور شما در حال کار است. اما شما نمی دانید که چه چیزی شما را می کشند. بنابراین کاربر خود را از زمان به زمان می توانید ببینید که انجمن خود را در دسترس نیست در واقع درخواست خود را (البته در دسترس خواهد بود بلافاصله پس از ارسال درخواست دوباره) کشته شد.
    همانطور که من همه درخواست ها به انجمن از طریق vbenterprisetranslator_seo.php برو (که شما آن را در. htaccess تغییر نام دهید) نوشت. می رود درخواست برای دیدن انجمن ها ، موضوعات ، آلبوم وجود دارد -- می رود درخواست برای هر چیزی وجود دارد. حتی برای اضافه کردن محتوای جدید (شما می توانید تازه ترین پست در صورت درخواست شما کشتن قبل از اصلی آن نوشتن را به پایگاه داده شل).
    بنابراین حتی زمانی که آن را حل مسئله اصلی سرور خود را از آن است که واقعا نه دارو ، فقط مسکن است. این موضوع واقعا وجود دارد. بنابراین ما قویا این موضوع به تحقیق توصیه. ما به شما جهت اولین. اگر این یک اشتباه به نظر می رسد ما شما را با حل این حمایت. هنوز هم درست مثل پزشکان -- ما در مرحله اول نیاز به تایید / از بین بردن ترین علت بالقوه است. این تشخیص نمی باشد -- این فقط معاینه پزشکی. اشعه X است که به شما این امکان را می دهد برای حل موضوع را به ما یا به ما بگویید و به نگاه. امید است که هر طرفدار دکتر هاوس درک آنچه منظور من

کاربر ارشد

LOL ، از شما سپاسگزارم برای آن توضیح پزشکی. مسائل تنها در حال حاضر با خاموش کردن یک به یک کار برنامه ریزی شده ، این است که زمانی که من در واقع شروع به انجام آن؟ از آنجا به نظر می رسد که استفاده از پردازنده افزایش می یابد بسیار به آرامی به بیش از مانند 2 روز. این است که آن را شاخه های بالا به طور ناگهانی نیست. سپس آن را ساده تر خواهد بود برای تعیین وظیفه برنامه ریزی شده آن است.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

OK SO -- من گمراه توضیحات خود را در مورد فرآیندهای کشتن هر 4 دقیقه بود... در این لحظه من کمی گیج. آیا می توانید لطفا توضیح دهید که چرا شما به قتل فرآیندهای هر 4 دقیقه ، زمانی که مشکل به نظر می رسد هر 2 روز (توسط راه است -- این و حتی بیشتر به برخی از کار برنامه ریزی شده به عنوان یکی گناه).

لطفا برای من شرح دقیق از وضعیت به من بدهید. همچنین -- آیا واقعا حقیقت که مصرف CPU به آرامی رشد می کند ، یا آن را در سطح مشابه برای مدت زمان طولانی است و پس از آن بالا می رود به شدت. لطفا اطلاعات دقیق. ما با دادن اطلاعات گمراه کننده شما را سخت تر به شما کمک کند.

هنوز هم انجام آزمایش لطفا. اگر این 2 روز به طول می انجامد به نظر می رسد این موضوع ، پس از آن خاموش تمام کارهای برنامه ریزی کنید. راه اندازی مجدد سرور شما و صبر کنید. اگر پس از 3 روز هیچ چیز بد اتفاق می افتد -- به این معنی است که یکی از وظایف برنامه ریزی شده است مجرم شناخته است. اگر هنوز اتفاق می افتد چیز دیگری به علت است. بنابراین شما در همه وظایف را روشن دوباره و به ما اطلاع دهید که TI چیز دیگری است. و یا شما بر روی یک کار برنامه ریزی شده به نوبه خود هر 3 روز یکبار اگر آن را برخی از مسئله کار برنامه ریزی شده است. در صورتی که چنین سرور شما خواهد شد پایدار تا زمانی که شما بر روی یکی از گناه به نوبه خود و شما می دانید که یکی از آن است (کارهای بقیه را می توان در پس از آن تبدیل) -- لطفا انتقادات و پیشنهادات خود را به ما بدهد.

اگر آن مسئله کار برنامه ریزی شده نیست که شما آن را در حداکثر 3 روز می دانم. اگر آن است که -- شما می دانید که کدام یک در زمان بیشتری را مجرم می باشد -- در صورتی که چنین شروع به روشن کردن وظایف از وظایف فعال تصدی برای از بین بردن و یا تایید آن است که مشکل فعال تصدی.

صفحه 2 از 2 Firstاول 12

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •