مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 13

موضوع : حلقه زنی

کاربر ارشد

Default حلقه زنی

با توجه به میزبان من من یک مشکل بزرگ با vbenterprisetranslator_seo.php در حال اجرا در فهرست من انجمن ها به نظر می رسد که به سادگی به حلقه و خوردن چرخه های CPU. آیا می توانید لطفا این چک. متشکرم.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

آنگونه که من به سبک سایت را تغییر دهید و ترجمه در حال حاضر سریع کار می کند.

کاربر ارشد

انسان ، می تواند به شما لطفا آنچه بخواهید در مورد ، vbenterprisetranslator_seo.php در حال اجرا در فهرست من انجمن ها به نظر می رسد که به سادگی به حلقه و خوردن چرخه های CPU.

من به طور مداوم کشتن این!

میهمان گرامی ،
    vbenterprisetranslator_seo.php تنها کنترل کننده جلو بنابراین اگر شما دارای یک حلقه -- آنها ممکن است توسط یکی دیگر از وزارت دفاع ایجاد می شود. چرا او گفت که این همان چرخه ها هستند (حلقه) و به دلیل آنچه که -- -- ما می دانیم که در آن برای شروع به طوری بخواهید ارائه دهنده میزبان شما لطفا.

شما در مورد آنچه ممکن است باعث این مشکل شده توسط Michal مطلع شده بودند. (از اکتبر 9) آیا شما هر چیزی از فهرست میشل؟ آیا تائید می کنید؟
    در اینجا شما باید اطلاعات را از میشل :
    Code:
    "If after restart it is all ok then I see those possibilities:
    - Your Apache broke
    - Your php broke
    - Some background tasks was running (some sheduled tasks) which was killing your server

In first 2 cases it is possible that will never happen again or after long time.
    If it is 3rd case then the issue will definitivelly come backe as soon as sheduled task will be triggered again."
    -- اگر اولین تایید (چون با توجه به اطلاعات شما قبلا نوشته ها و مطالب ما فکر می کنیم که این مسئله یکی از این گزینه ها صدق نمی کند به فعال تصدی).
    لطفا بررسی کنید به خصوص این نقطه : -- بعضی از وظایف پس زمینه در حال اجرا بود (برخی از وظایف sheduled) که در قتل سرور خود
    تا آن را چک کنید : برو به admincp -> زمان بندی وظایف -> وظیفه مدیریت برنامه ریزی و غیر فعال کردن ALL -- اگر آن کمک کرد -- این دلیل (یک فرایند) -- فقط قادر می سازد یکی یکی و پیدا کردن این فرایند است.
    اگر نه -- بررسی نقطه اول و دوم از این لیست.

لطفا آن تأیید چرا که ما به حمایت فعال تصدی و ما با مسائل فعال تصدی معامله -- پشتیبانی سرور.
    لطفا به یاد داشته باشید IT:
    vbenterprisetranslator_seo.php تنها کنترل کننده جلو می باشد. تمام درخواست هایی که به سرور شما فرستاده می شود از طریق پیاده روی این فایل ، پس از آن همیشه قابل دیدن خواهد بود.

کاربر ارشد

بله ، فعال تصدی هیچ مشکلی هرگز. همیشه چیز دیگری است. من در حال حاضر مجموعه برنامه cron بر روی سرور من برای بررسی و vbenterprisetranslator_seo.php کشتن هر 4 دقیقه. و از آنجایی که من این ، بار CPU من کمتر از 3 به مدت بیش از 24 ساعت بوده است. در حالی که با vbenterprisetranslator_seo.php آن را اجرا خواهد کرد تا بیش از 20 در زمان. بنابراین ، چگونه می توانید آن را چیز دیگری!؟؟
    پس چه بهانه ای لنگ است؟

EDIT : هدف از vbenterprisetranslator_seo.php چیست؟؟

شما باید دستورالعمل است چه باید بکنید و چه برای بررسی از فعال تصدی.
    بنابراین سعی کنید برای انجام این کار و تایید در اینجا لطفا. که شما به ما در مورد آن پرسید : -- میشل به شما لیستی از نکات است.

vbenterprisetranslator_seo.php کنترلر جلو است. تمام درخواست ها به سرور خود را (همه همکاران و مدها) از طریق پیاده روی این فایل است. این فایل بسیار کوتاه است. فقط به فایل نگاه کنید.
    این فایل در هر درخواست از جلسه یک وب نامیده می شود ، پس این فایل همیشه قابل مشاهده است.
    اطلاعات بیشتر در مورد کنترل کننده جلو : http://en.wikipedia.org/wiki/Front_Controller_pattern
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 22-10-10 در 15:06.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

Quote نوشته اصلی توسط Taurus View Post
    پس چه بهانه ای لنگ است؟
    اگر شما آیش تذکرات ما و کمک ما استفاده کنید -- به همین دلیل شما برای آن درخواست؟ شما در حال حاضر پاسخ و آن را نادیده گرفته است. این واقعا برای سرور شما مهم نیست نکات ما را به عنوان بهانه لنگ یا نظر متخصص درمان شما. آنچه مهم برای فاضلاب خود را به شما ساخته شده است هر گونه اقدامات و یا نه.

بنابراین دستورالعمل های آیش که به شما کردم و چک است که آن را از سوی برخی از کار برنامه ریزی شده باعث لطفا.

قطعی گسل vbenterprisetranslator_seo.php -- زیرا هر حلقه در همه وجود ندارد. هر کس با کمتر که دانش پایه در مورد پی اچ پی شما خواهند گفت که بگویید. و این موضوع به بحث در مورد این است -- این است که واقعیت است. فایل را باز کرده و خودتان آن را چک کنید -- فقط برخی از عبارات شرطی و تغییرات متغیر وجود دارد. لطفا توجه داشته باشید که به سادگی پرتاب کلمات بد هر چیزی را تغییر دهید در اینجا. اگر شما مطمئن نیستید که آن را تنها بهانه و پس از آن نقطه لطفا هر گونه داخل حلقه فایل vbenterprisetranslator_seo.php...
    در غیر این صورت ، اگر شما نمی دانید که چه اتفاقی می افتد -- پس از آن برای اولین بار آن را چک کنید لطفا.

اگر هر حلقه وجود دارد آن را در فایل های مختلف است که هدف درخواست واقعی و یا در برخی از وظیفه برنامه ریزی (آنچه که شما برای بررسی خواسته شده بود). همچنین ما در حال حاضر در فروم خود را چک کنید (قبل از من به شما تذکرات توسط کمیل به نقل از) حلقه تغییر مسیر رخ می دهد و هیچ کدام وجود دارد.

همانطور که می دانید که ما نیاز داریم اطلاعات که تایید یا رد می کند برخی از گسل وظیفه برنامه ریزی است. اطلاعات در زبان بد نظر قرار نمی گیرد و بر اساس هیچ چیز.

کاربر ارشد

بنابراین فقط به من بگویید این. پس از vbenterprisetranslator_seo.php کشتن چرا استفاده از CPU قطره من از 20 به 2؟ می خواهم بدانم.

و شما معتاد یک حلقه در فروم من در حال حاضر پیدا کردن ، چون vbenterprisetranslator_seo.php هر 4 دقیقه با cron در کشته است.

EDIT : هر کسی در اینجا است که دانش شما را در تمام این چیزها فنی می دانید! آیا آنقدر دشوار است به درک؟ CPU من بالا می رود و تا زمانی که آن را قفل روی سایت خودم تهیه کنم. درخواست میزبانی من شرکت چه چیزی باعث این ، و آنها به من به همین دلیل در هر زمان. vbenterprisetranslator_seo.php
    پس چه گمان می کنم به انجام؟ آنها به من بگویید برخی از وزارت دفاع در حال اجرا یک کار برنامه ریزی شده است که حلقه وجود دارد ، آنها می گویند آن است vbenterprisetranslator_seo.php

آنها را نگهداری کرد به من این :

17616 هیچ کس 25 0 80640 28m 4032 R 99.7 0.8 1571:01 lsphp5 : ic_html / انجمن ها / vbenterprisetranslator_seo.php
    28305 هیچ کس 25 0 80780 28m 4776 R 99.7 0.8 566:53.72 lsphp5 : ic_html / انجمن ها / vbenterprisetranslator_seo.php
    24296 هیچ کس 15 0 76876 23M 3952 S 40.7 0.7 0:00.99 lsphp5 : ic_html / انجمن ها / vbenterprisetranslator_seo.php
    22259 هیچ کس 15 0 75036 22m 4328 R 37.9 0.6 تا 0:10.91 lsphp5 : ic_html / انجمن ها / vbenterprisetranslator_seo.php
    24294 هیچ کس 15 0 70600 18M 3904 S 12.6 0.5 0:00.78 lsphp5 : ic_html / انجمن ها / vbenterprisetranslator_seo.php

بنابراین در حال حاضر من واقعا فوق العاده با همه این نا امید شده است ، چرا که اگر آن وزارت دفاع بود ، پس چگونه باید پیدا کنم در مورد آن.

من متاسفم که من یک نابغه هستم مثل شما نمی.
    آخرین ویرایش توسط Taurus. 22-10-10 در 19:02.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

چرا از شما می خواهیم دوباره آنچه شما باید انجام دهید زمانی که ما در حال حاضر شما نوشت : آنچه شما باید انجام دهید. اگر شما می خواهید شرکت سرویس میزبانی خود پشتیبانی می کنید با این موضوع -- به آنجا بروید. اگر شما می خواهید ما به شما با این موضوع حمایت و سپس پشتیبانی که شما در حال حاضر استفاده کنید.

ما به طور کامل درک که همه دارای دانش فنی -- به همین دلیل است که ما به پشتیبانی رایگان فروم ما است. به همین دلیل است که شما گام به گام دستورالعمل آنچه شما باید انجام دهید. لطفا استفاده از این دستورات و به ما بازخورد بدهد.

همچنین -- ما به شما می گویم که برخی دیگر وزارت دفاع آن را باعث در کار برنامه ریزی شده. از همان ابتدا ما به شما گفتن آن است که علت احتمالی صدور ، و از همان ابتدا ما درخواست شما را به بررسی این. شما در حال حاضر دستورالعمل چگونگی انجام این کار را کردم. لطفا این کار را انجام دهید.

آمار شما می گوید هیچ چیزی در مورد علت دقیق -- کسانی که تنها گفته است که مسئله در جایی در داخل انجمن شما (چرا که تمام درخواست های انجمن از طریق vbenterprisetranslator_seo.php برو). میزبانی شرکت شما محصول ما را نمی دانند و انجام این کار را درک نمی کنند. ما نپرسید شما آن را می پذیرم که اگر شما نمی خواهید یا امکان پذیر نیست -- ما از شما درخواست به دستورالعمل های دقیق آیش که به شما کردم. اگر شما در اطلاعات ما اعتماد ندارند آن است که گسل از vbenterprisetranslator_seo.php فایل نیست چرا شما حتی ما درخواست دوباره در مورد آن؟ شما نمی خواهید برای شنیدن حقیقت از ما. و ما شما را دروغ ، ما به شما دوباره حقیقت -- داخل حلقه vbenterprisetranslator_seo.php وجود دارد. شاید شما شروع به درک آن زمانی که شما متوجه است که هر فایل اصلی دیگر در آمار خود وجود ندارد -- و این به دلیل تمام درخواست ها رفتن به صفحه اصلی آینده را از طریق vbenterprisetranslator_seo.php (به جز CP مدیر و غیره). ما نمی دانیم که درخواست صدور علت واقعی و به نظر می رسد شما واقعا علاقه مند در مورد حل این مسئله ، دلیل این که شما همچنان به نادیده گرفتن دوباره و دوباره دستورالعمل که شما را از کارشناسان فعال تصدی ، ادعا می کنند که کسی که به طور کامل هیچ نظری ندارم در مورد فعال تصدی به شما گفته که vbenterprisetranslator_seo.php حلقه. اگر شما می خواهید آنها را باور ، و سپس از آنها بخواهید که در داخل این فایل نگاه کنید و شما هر خط از کد است که در آن هر حلقه ، نشان می دهد لطفا.

لطفا توجه داشته باشید که ما قادر نخواهد بود برای کمک به شما زمانی که شما حاضر به استفاده از کمک ما. ما خواهد شد بسیار خوشحالم که مسئله شما را خواهد رفت ، هنوز هم ما بر این باور نیست که آن را رفته دور خود.

هیچ حس بحث دیگر آن است که گسل vbenterprisetranslator_seo.php یا نه وجود دارد. آن نمی باشد. شما لازم نیست به آن را درک دستورالعمل آیش ما. ما در حال حاضر شما شرح داده شده که چرا vbenterprisetranslator_seo.php حلقه ها را ندارند و نوشته است که اگر شما می خواهید برای حفظ گفتن که آن را داشته باشد ، پس از نشان دادن آن است. تا زمانی که شما نمی دانید که آنچه شما به نوشتن در مورد متوقف کردن این حقیقت به تضعیف لطفا. چه هدف خود را در اینجا -- برای حل این موضوع و یا بحث در مورد چیزهایی که به عنوان شما در حال حاضر نوشت : شما دانش مربوط به ندارد؟ لطفا توجه داشته باشید که بحث در مورد حلقه ها در vbenterprisetranslator_seo.php کاملا دور کمر شما زمان و ما ، و حرکت شما به جلو با مسئله شما را.

من چیزی به شما خواهد بود بسیار کمتر سرخوردگی اگر شما گوش pople که انجام فعال تصدی نمی دانم ، شروع به گوش ما و آیش تذکرات ما به جای نگه داشتن گفتن که ما در حال دادن به شما عذر و بهانه لنگ ، بدون حتی چک کردن به چیزی که ما در حال نوشتن در مورد...

همچنین پاسخ به سوال خود را که شما فقط داد :
    اگر آن را به وزارت دفاع بود ، پس چگونه باید پیدا کنم در مورد آن.
    شما در حال حاضر پاسخ به این و تصمیم گرفت تا آن را نادیده بگیرد... لطفا استفاده از آن :
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post5580
    شما توصیف کرده اند وجود دارد که چگونه شما می توانید وظایف برنامه ریزی شده خاموش. فقط خاموش یک به یک. را خاموش کنید و ببینید که مسئله هنوز اتفاق می افتد. اگر بله خاموش یکی دیگر و دوباره... اگر توقف مسئله اتفاق می افتد -- و سپس تاریخ و زمان آخرین کار برنامه ریزی شده از کار افتاده است. اگر شما خاموش تمام کارهای برنامه ریزی و مسئله هنوز هم اتفاق خواهد افتاد ، حتی پس از سرور راه اندازی مجدد و سپس آن را تایید می کنند که این گسل از وظایف برنامه ریزی شده نیست. در چنین صورتی ما آن را بیشتر خواهد کرد. در این لحظه ، ما نیاز به تایید در مورد این علت احتمالی ، به دلیل آن به نظر می رسد بیشترین احتمال را برای ما است.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 22-10-10 در 20:43.

کاربر ارشد

خوب ، از شما سپاسگزارم. من انجام خواهد داد آنچه شما می گویید.

آیا من می توانم شما فقط این بپرسید. من vbenterprisetranslator_seo.php در این مرحله منجر به کشته شدن هر 4 دقیقه در صورت وجود. تا کنون هر گونه مشکلات در فروم من با انجام این کار دیده می شود نیست ، و همچنین بار CPU من بسیار کم برای مثل 2 روز از من بوده است.

بنابراین ، من فقط می خواهند بدانند این است که آیا یک چیز بد به انجام است؟ کشتن vbenterprisetranslator_seo.php است که. چه تحت تاثیر قرار خواهد شد این؟

و پوزش من اگر من بیش از بی ادب آمد. نیت من.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •