مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 8 از 8

موضوع : نوشته ها ترجمه شده است.

کاربر ارشد

Default نوشته ها ترجمه شده است.

حتی هنگامی که عضو زبان پیش فرض خود را تعیین کرده اند ، آن را در پست دریافت نمی ترجمه شده است. هیچ چیز ، فقط زبان اصلی خارجی.
    وقتی که تگ های زبان بسته بندی کردن اطراف متن به صورت دستی کار می کند.

اشتباه است؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

راهبرد (استراتژی) شما با استفاده از تعیین زبان پیام؟ لطفا بروید به گزینه های گوگل فعال تصدی و بررسی آن.

کاربر ارشد

من فقط متوجه شدم که آن را یک مسئله سازگاری است. به نظر می رسد که این [نسخه جدید 2010/03/01] MARCO1 مخفی شود با گروههای اجازه -- پیام مدیر -- انجمن vBulletin.org وزارت دفاع اثر در vBET. زمانی که من آن را غیر فعال، فعال تصدی خوب دوباره کار می کند. شما می دانید چیزی به آن شاید درست

با تشکر از شما

EDIT : نظر شما در چیست؟ آیا شما با اشاره به "تشخیص زبان گوگل"؟
    که به عنوان "کاربر اعتماد همیشه" مجموعه

اگر شما همواره اعتماد کاربر ، سپس آن را باید با توجه به تنظیم زبان پیش فرض کاربر opaqued.

بزرگ که شما به دلیل یافت. برخی از مسئله ادغام است. ما نمی دانیم که در حال حاضر چه آن مسؤول است. vBET مات استفاده از قلاب می کند newpost_process -لطفا بررسی کنید آیا MARCO1 پلاگین استفاده آن بیش از حد. اگر بله - لطفا سعی کنید به تغییر حکم اعدام، پس از آن اجرا قبل/بعد از vBET--فقط آن را مخالف واقعی یکی. این می تواند به اندازه کافی - و اگر نه ما به دنبال راه حل های دیگر خواهد شد.

کاربر ارشد

MARCO1 این افزونه استفاده کنید.

OK تا. لطفا جزئیات PM دسترسی برای ADMIN CP و FTP. من به بررسی آن را در محل و به دنبال راه حل. شما همچنین می توانید با نویسنده از وزارت دفاع برای تذکرات به تماس اگر شما نمی خواهید برای ارسال جزئیات دسترسی است. نویسنده وزارت دفاع همیشه می داند بهترین چگونه کار می کند.

-- لطفا دوباره چک کنید تا مطمئن شوید که وزارت دفاع به واقعا تحت تاثیر قرار فعال تصدی opaquing روند.

کاربر ارشد

میشل. من می روم محصول MARCO1 غیر فعال در حال حاضر است. نیز انجام نمی دهد چه من می خواهم آن را به انجام است. پس اگر من می توانم آن را به درستی کار نکند ، من خواهد شد و سپس دوباره آن را قادر می سازد ، و ما می توانیم آن را بیشتر کنند. از شما متشکرم!

همانطور که من در این لحظه را درک کنید ، حمایت بیشتر در این مسئله لازم نیست و می توان آن را بسته است. اگر نه -- دادن اطلاعات بیشتر

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •