CE TEXTE EST écrit EN گرینویچ همکاران قیم devrais لو جلسه EN anglais.
قیم répète :
چرا من هنوز متن را به زبان فرانسه بالاتر از زمانی که قرار است زبان انجمن من به انگلیسی در اینجا در این انجمن را ببینید؟ من باید متن را در زبان انگلیسی با پرچم های کوچک بدون بینید؟
آخرین ویرایش توسط Cybershaolin. 14-11-09 در 18:10. دلیل : Typo
با توجه به سوال من ، آن را بیشتر در مورد دانستن اگر BBCodes می توانند اضافه شوند به صورت خودکار و یا نه؟ مشکل من برای درک مفهوم. من در دیگر موضوع متوجه است که شما می گفتند که BBCodes ها را می توان دستی یا به طور خودکار اضافه شده است. بنابراین ، به طور خودکار به این معنا نیست که من را دیده اند ، پرچم های کمی در پست # 1 و # 2؟ من آن را دریافت متاسفم و من خواندن پست شما در اینجا : http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
آخرین ویرایش توسط Cybershaolin. 14-11-09 در 19:42.
از آنجا که شما نه "بگویند :" که آن را به زبان فرانسه استدر اینجا شما باید کتابچه راهنمای سریع و آسان برای انجام این کار : http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
در چند کلمه -- شما می توانید زبان پیش فرض خود را در CP کاربر تعیین می کنند ، یا به صورت دستی توصیف پیام lang BBCode روشن
اگر شما می خواهید شما حتی می توانید پیام های قبلی را ویرایش و اضافه کردن این BBCode در به وجود دارد ، و سحر و جادو اتفاق خواهد افتاد![]()
لانگ BBCode روشن است به طور خودکار با توجه به زبان پیش فرض کاربر اضافه شده است. اگر آن را تنظیم نشده یا همان زبان انجمن است ، پس هیچ چیزی قرار است.
گوگل امکان به رسمیت شناختن زبان را بر اساس به پیام ، اما به دلیل دلیل عملکرد ما این کار را انجام نمی -- همچنین بررسی این ویژگی را گوگل می پردازد. اگر شما فکر می کنم که می تواند برای شما مفید باشند ، پس نوشتن در مورد آن را در اینجا لطفا درخواست ها -- انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) -- ما همیشه می توانید از ویژگی های چنین با امکان خاموش و اضافه![]()
آخرین ویرایش توسط vBET. 14-11-09 در 23:52.
اما این مشکل است.
خوب نگاه کنید ، در اینجا در فروم خود را ، زبان من است به انگلیسی... بنابراین متن من در پست # 1 و # 2 (در فرانسه) از زبان انجمن های مختلف هستند (در دسته جمعی من). بنابراین ، چرا متن من هنوز در فرانسه؟ آیا شما گفت : من برای اضافه کردن دستی کدهای BB؟ سپس اگر آن را به صورت ، چرا شما در مورد کدهای BB اضافه شده به طور خودکار صحبت کردن؟
ممکن است من آن را درک صحیح اما من به لینک شما به آن اشاره و این راهی است که من آن را کردم. من فکر کردم ، این به طور خودکار بدون نیاز به نوشتن کدهای BB خودم اداره می شد.
پست های خود را # 1 و # 2 در فرانسه هستند ، اما شما به سیستم است که آن را به زبان انگلیسی است گفت :. سلام است و چرا از آن ترجمه نشده است.
شما 2 راه از دست زدن به پیام ها به زبان های مختلف.
1 ایجاد کاربر به زبان پیش فرض خود CP مشخصات خود را. در این مورد فعال تصدی فرض کنیم که پیام های خود را به این زبان هستند و زبان BBCode روشن به طور خودکار اضافه کردن. هنوز هم شما امکان برای گفتن فعال تصدی این کار را برای پیام خاص انجام دهید (در هر ویرایشگر برای پیام های جدید خواهد شد گزینه های اضافی برای اضافه کردن BBCodes یا نه ظاهر می شود -- به عنوان پیش فرض برای بله).
2 است به آن اضافه کنید دستی.
شما به خاطر مقاله دیگر اشتباه گرفته است ، لطفا به خواندن آن دوباره آن نوشته شده است دقت :
"به طور خودکار پیام کاربر که زبان پیش فرض آنها مجموعه ای دیگر از زبان پیش فرض انجمن علامت گذاری به عنوان"
اگر شما فکر می کنم که برخی از قسمت نامشخص است ، لطفا نقطه و ما آن را درست به آن را روشن تر![]()
Ahhhhh! حالا من آن را با صدای بلند و روشن است. این قسمت من را درک نمی کنند می باشد. حالا من زبان من برای فرانسه در دسته جمعی تغییر و یکی دیگر از پیام تست به زبان فرانسه نوشت. آثار آن را کاملا. به خاطر صرف وقت برای توضیح آن به من در راه ساده.
اما در فروم خود من ، زبان انجمن من در فرانسه ، من هم (اختیاری به گفته شما) های دسته جمعی من در فرانسه ، و من پیام نوشتن به زبان عربی و ایتالیایی محاکمه. در نتیجه در زبان عربی و ایتالیایی بدون ترجمه هر چیزی نشان داد. این است که چرا من هنوز هم نمی فهمم. به نظر می رسد به کار در فروم من.
همچنین ، به من بگویید : افزونه زبان (عکس صفحه را ببینید) برای BBCode روشن (انتخاب کنید و یا نمی) هنگامی که ما نوشتن یک پیام و در پاسخ سریع نیز است ، این افزونه در نسخه 3.1.2 ، چون من هنوز هم ارتقا نشده است و من لازم آن را در 3.1.1؟
آخرین ویرایش توسط Cybershaolin. 15-11-09 در 20:13.