مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : فعال تصدی آهسته در حال اجرا است

عضو جدید

Default فعال تصدی آهسته در حال اجرا است

نصب شده ولی فعال تصدی به نظر می رسد به اجرا بسیار آهسته در وب سایت من.
    گاهی اوقات ، صفحه وجود دارد را متوقف و یا خطا در سرور داخلی پس از چند دقیقه نشان داد.

من فقط دو زبان و ترجمه تنظیمات مختلف بدون موفقیت سعی. لطفا کمک کند. من واقعا می خواهید به کار این MOD.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

اول از همه لطفا بررسی نکات عملکرد ما : http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

از همه مهمتر عبارتند از :
    1. بلوک صفحات نامربوط توسط نام robots.txt (مثل صفحات عضو، تقويم و غيره ). لطفا توجه داشته باشيد كه اين صفحات خواهد محو می شود از نقشه سايت - و بايد - بهتر است برای شما از اين صفحات سومین اند حداقل از لحاظ مضمون و معمولا توسط گوگل به عنوان چالش محسوب مي شوند از محتوا (99% است همان - صفحه آرایی و فقط اطلاعات مختلف مانند نام کاربری).
    2. غیر فعال کردن بعضی از زبانها در ابتدا. لطفا توجه داشته باشيد كه اولين بار ترجمه است نه بالا نيلوفرهاي آبي vbet، ولى تا گوگل. گوگل برای ترجمه است و پس از آن اولین کسی vbet خوبه. پس بعد ترجمه ها سريعتر خواهد بود. برخي از محل های مذاکره آنلاین می تواند با 52 زبان شروع شد بدون هیچ گونه مسائل. برای برخی از این بهتر است برای شروع با زدن 2-3 زبان جدید اضافه کنید و یکی از زمان به زمان. چون حافظه پنهان را پر خواهد کرد، در سرور شما قادر خواهید بود تا پس از چند روز دسته زبانهای دیگر.

همچنین شما می توانید بررسی سرور شما را از هر گونه مسائل با اتصال به گوگل است. اینجا را ببینید برای تذکرات : http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

هیچ پاسخ و حل است. اگر نه ، لطفا بنویسید و من این موضوع را دوباره باز.

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط kamilkurczak View Post
    هیچ پاسخ و حل است. اگر نه ، لطفا بنویسید و من این موضوع را دوباره باز.
    انجمن من نصب مجدد و مشکل حل شده است.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

برای تایید است.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •