مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : external.php شامل "واقعی" ترجمه آدرس

عضو

Default external.php شامل "واقعی" ترجمه آدرس

آیا این امکان وجود دارد که عبارتند از آدرس های ترجمه شده با کلمات کلیدی در زبان خارجی تغذیه external.php ساخته شده است؟

به عنوان مثال : <! [CDATA [سریع MOGmartin د SEO ، SEO herramientas رایگان Y Blog@seoforums.org SEO -- SEO Preguntas Y Respuestas]]>

دارای پست با URL هایی که حاوی پارامترهای. آیا می توان برای قرار دادن آدرس ها "واقعی" از جمله کلمات کلیدی به این خوردها؟

با تشکر از شما

MOGmartin

عضو

به عنوان یک پاورقی به پست فوق ، آنچه من به دنبال به انجام ساخت pinger خودکار چند زبانه است که درخواستهای چیزهایی مانند : http://rpc.pingomatic.com/ و احتمالا با استفاده از pubsubhubbub.

طبیعتا ، من می تواند با دسترسی به URL ترجمه در آن زمان از ارسال....

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

باید با کلمات کلیدی... فقط در اینجا می خواهم : http://www.vbenterprisetranslator.co....php؟type=RSS2

من هم آن را به عنوان مثال تست ما را با vB4.x چک

لطفا بگویید به چه چیزی شما را با استفاده از -- آدرسهای دوستانه باشد و یا اصلی؟ همچنین دسترسی به Admin CP و FTP ارسال -- این تحقیقات ما (نوشتن و چک کردن برخی از گزارشات) نیاز است.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 17-09-10 در 14:38.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

تایید شد -- در آزمون vB4.x انجمن ما با لینک RSS بایگانی با کلمات کلیدی هستند و ترجمه شده است. لطفا جزئیات دسترسی ، بنابراین ما قادر خواهد بود برای تحقیق به همین دلیل آن را در فروم شما کار نمی کند.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

هیچ پاسخ -- حل. اگر نه ، لطفا بنویسید و من این موضوع را دوباره باز.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •