Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 7 kohta 7

Thread: Google Bot viga

Liige

Default Google Bot viga

Text automatically translated from: German to: Estonian
    Translated text
    Tere,

Ma saabus järgmine teade Google Webmaster Tools Google:
    Googlebot on tekkinud saidi indeksoitaessa "http://www.2-wheel-planet.de/" probleem.
    Googlebot on leidnud saidile väga suur hulk linke. See võib viidata probleem URL struktuuri oma veebilehel. Võib tekkida vajadus Googlebot asjatult indekseerimise mitmeid erinevaid Aadressid mis viitavad sama või sarnase sisuga või indekseerimise saidi osi, mis ei ole tegelikult mõeldud. See Googlebot ei indeks kogu sisu oma veebilehel või tarbivad oluliselt rohkem ribalaiust kui vaja.
    Rohkem infot selle probleemi
    Siin on nimekiri proovi URLid mis võiks tekitada probleeme. Pange tähele, et see nimekiri ei pruugi sisaldada problemaatiline saidi URL-id.

Original text
    Viimati muutis vBET; 13-09-10 juures 14:13. Põhjus: bbcode

Michał Podbielski (vBET Staff)

Ma kontrollin need lingid just nüüd. Pelase rääkige kas teil on blokeeritud ligipääs asjakohatu lehti robots.txt (st liige lehekülgi ja nii edasi)? Kui ei vaata siin: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508

Kõik leheküljed alates need lingid on katki - on jalus therea on palju nähtav JavaScript kood. Ja tundub iga tõlgitud lehel oma foorum. Palun informeerige sa vajad asist seda küsimust - kui jah siis palun PM juurdepääsu üksikasjad. Ma ei tea, kas seda saab põhjuseks see Google'i sõnum, kuid see võib olla seotud.
    Viimati muutis vBET; 13-09-10 juures 14:21.

OK - ma arvan, et see võib olla seotud ja see võib olla põhjus selles küsimuses. Pange tähele, et kõik lehed moodustavad need lingid on väike kogus sisu, nii et enamasti ka tekst on selle katki script. Sellepärast Google näeb kõiki neid lehekülgi väga sarnased. Lahendades selle peaks lahendama Google küsimus

Liige

\u003cbr /\u003e Hi, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e tänan teid vaadata. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Ma olen sind läkitanud Admin Access via PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Tänu! \u003cbr /\u003e

Going seal paar minutit.

Sain just asjakohane juurdepääsu üksikasjad, tuli seal, ja pole probleemi. See lihtsalt läinud - Ma tegin midagi kanalisatsiooni ... Sel hetkel ma ei saa uuesti esile kutsuda. Tundub, et seda ei eksisteeri enam. Ma ei tea, et mõned konfiguratsiooni muutused tegi administraatoreid.

Kui te näete seda küsimust uuesti palun kirjutage siin. Praegu peetakse lahendatud.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •