Viimati muutis vBET; 13-09-10 juures 14:13. Põhjus: bbcode
Ma kontrollin need lingid just nüüd. Pelase rääkige kas teil on blokeeritud ligipääs asjakohatu lehti robots.txt (st liige lehekülgi ja nii edasi)? Kui ei vaata siin: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508
Kõik leheküljed alates need lingid on katki - on jalus therea on palju nähtav JavaScript kood. Ja tundub iga tõlgitud lehel oma foorum. Palun informeerige sa vajad asist seda küsimust - kui jah siis palun PM juurdepääsu üksikasjad. Ma ei tea, kas seda saab põhjuseks see Google'i sõnum, kuid see võib olla seotud.
Viimati muutis vBET; 13-09-10 juures 14:21.
OK - ma arvan, et see võib olla seotud ja see võib olla põhjus selles küsimuses. Pange tähele, et kõik lehed moodustavad need lingid on väike kogus sisu, nii et enamasti ka tekst on selle katki script. Sellepärast Google näeb kõiki neid lehekülgi väga sarnased. Lahendades selle peaks lahendama Google küsimus![]()
\u003cbr /\u003e Hi, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e tänan teid vaadata. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Ma olen sind läkitanud Admin Access via PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Tänu! \u003cbr /\u003e
Going seal paar minutit.
Sain just asjakohane juurdepääsu üksikasjad, tuli seal, ja pole probleemi. See lihtsalt läinud - Ma tegin midagi kanalisatsiooni ... Sel hetkel ma ei saa uuesti esile kutsuda. Tundub, et seda ei eksisteeri enam. Ma ei tea, et mõned konfiguratsiooni muutused tegi administraatoreid.
Kui te näete seda küsimust uuesti palun kirjutage siin. Praegu peetakse lahendatud.