Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 11

Thread: Uuendada PHP 5.2.14 - Mõned keeled on katki

Senior liige

Default Uuendada PHP 5.2.14 - Mõned keeled on katki

Olen hiljuti oli mu server uuendada PHP 5.2.14. Praegu memcached on ikka alla, nii et teatud funktsionaalsust ei tööta minu teisi lisandmoodulid, kuid tundub, vBET on.

Kuid ainult mõned keeled on praegu!

Taani töid: PentaxForums.com - Pentax Fotograafia Foorum
    Poola ei: http://www.pentaxforums.com/forums/pl/

Käesolev teade on näidatud kõik? Lehekülgi:
    Märkus: Kasutage määratlemata pidev DIR - oletatav "DIR" in eelarverea 18

Kui ma saan muuta seda koodi vbet functions_vbseo fail:
    if (! määratletud (dir)) {
    define ('REŽ ", (($ getcwd = getcwd ())? $ getcwd:'.'));
    }
    lihtsalt
    define ('REŽ ", (($ getcwd = getcwd ())? $ getcwd:'.'));

hoiatus kaob, kuid minu probleem ei ole fikseeritud. Aimu, miks see nii on? FYI, ei ole teadaannetes või vigu praegu näidatud vBET lehekülge.

Ma kopeerisin ja olen endiselt kasutades oma vana php.ini faili, nii et samu seadeid on kasutatud nii nagu enne.

Täname abi eest!

Adam
    Viimati muutis moman; 17-08-10 juures 22:41.

Senior liige

Update-keeled, mida ma arvasin, töötanud ainult paista töötavat kodulehel! Proovige avada thread sisseloginud liikmena (kasutajanimi testuser, parool test); siis näitame tühi valge leht.

Pentax DSLR Diskussion - PentaxForums.com

Senior liige

Võiks probleem olla koos Curl või iconv? Nad on PHP, kuid ei pruugi olla töökorras tõttu uuendada. Kas kuidagi kontrollida seda?
    Viimati muutis moman; 17-08-10 juures 20:11.

Senior liige

On mul mõned täiendavat teavet teemal-

Ainult leheküljed, mida saab täielikult tõmmatud cache demonstreerimisel. Üritasin lülitada vahemälu Taani ja seejärel lehekülgi ei näita üles.

Senior liige

Veel üks tähelepanek:

See kood minu koduleht varem edukalt kaasatud faili (mis töötab kui avate url direcly), samas kui pärast versiooniuuendust ta tegi midagi:

PHP Code:
    <?php include('http://www.pentaxforums.com/content/homepage/rss/rss2html.php?XMLFILE=http://www.pentaxforums.com/forums/external.php?forumids=24,37'); ?>
    Ma pidin lisama allow_url_include = Sees php.ini ja siis see töötas. Võibolla mõned muud nõutavad parameeter vbet puudub konfiguratsioonifaili?
    Viimati muutis moman; 17-08-10 juures 22:37.

Senior liige

Ja lõplik uuendada enne kui ma voodisse minna ööseks:

Ma vahetasin seadmine Plesk nii et PHP on nüüd käivitada cgi taotluse. See tegi tõlkeid tööle naasta, kuid kui ma tagasi lülituda töötab see kui apache moodul, evertything murrab jälle ja tõlkelehekülge anda 500 vigu. Mingeid ideid?

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Nagu te wrote: nüüd tõlke töötab jälle? vBET töötab?
    Kas lülitasid oma CURL?
    500-vea - see on error apache ja server - võib olla vale apache ja serveri konfiguratsiooni? saate kleepida siia oma. htaccess?

Senior liige

See töötab, kuid ainult siis, kui PHP jookseb nagu CGI skripti, mitte apache moodul.

Siin on minu. Htaccess:
    # Comment järgmine rida (lisada "#" alguses)
    # Blokeerida mod_rewrite funktsioone.
    # Pane tähele: ikka on vaja keelata häkkida
    # VBSEO juhtpaneel stop url rewrites.
    RewriteEngine

# Mõned serverid vajavad Rewritebase tuleb direktiivi
    # Lubatud (eemalda "#" algusest aktiveerimiseks)
    # Pane tähele: Kui on lubatud, peate Te lisama tee
    # Oma root vB kausta (st RewriteBase / foorumid /)
    # RewriteBase /

# RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Domeeni \\. Com
    # RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((Urllist | sitemap_) .* \\. (Xml | txt) (\\. Gz)?) $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php? Sitemap = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / foorumid / [L, QSA]

************---

Isegi kui ma jooksin php kui apache moodul, individuaalne tõlked aastal töö-nii et kui ma tegin post kasutades langtitle tags, see saaksin tõlkida. Kuid tõlkimata lehti, st omasivusto / PL / thread.html, kes ei suutnud leida vahemälu lihtsalt genereerida tühi valge lehekülge.

Oleks tore, kui me võiksime tabada põhjus selles, nagu ma olen tunne, et midagi tõsist põhjustab seda alustada.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

See on teie kõik. Htaccess reeglid? või ainult osa sellest pilti? Kas te kasutate vBSEO?

Olin saidile testuser, post test sõnum, tõlkida poola, Jaapan jne ja see töötab.

Nagu ma kirjutan eelmisest töökohast - see on probleemiks ka php ja apache. See küsimus on tingitud valest serveri konfiguratsioon. Võite kirjutada oma peremehe poole ja küsida hea konfiguratsiooni. Ta peab seda kontrollida.

Senior liige

Jah, see on see. Htaccess sees foorumites.

Olen pöördunud minu peremees ja nad, et server on õigesti konfigureeritud, kuid ma olen ka lugenud, et CentOS ainult natiivisti toetab PHP 5.1.6. Ma arvan, et ma olen hosed kuni ma rendi server fondivalitseja ja rändavad uue OS.

Aitäh teie abi.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •