Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 13

Thread: HTML Kommentaarid kuvatakse teatatud post kasutajanimi

Senior liige

Default HTML Kommentaarid kuvatakse teatatud post kasutajanimi

See väike bug tekib siis, kui postitus kasutajale tõlgitud kasutajanimi on teatatud, et moderaator ja postitatud teema. HTML kommentaarid on nähtavad, sest nad teisendatakse HTML-safe tähemärki enne globaalset konks on jooksma.

Before-

After-

Fix-
    In functions_vbenterprisetranslator_hooks.php leida:
    PHP Code:
    if (strpos($output,'<!--vBET_ENTA-->')) {
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->',
    '<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 
    Asenda millega:
    PHP Code:
    if (strpos($output,'<!--vBET_ENTA-->') || strpos($output,'&lt;!--vBET_ENTA--&gt;')) {
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->',
    '<!--vBET_ENTA-->','&lt;!--vBET_SNTA--&gt;','&lt;!--vBET_ENTA--&gt;'), ''$output); 
    Seal on ilmselt targem määrata, mis võimaldaks need kommentaarid, mida kasutatakse st "kood" bbcode, kuid see ei puuduta minu puhul.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Ok. Nii et mul on vaja paljundada see bug on minu foorum test. Kuidas ma saan seda teha? Võib olla on see konflikt teise Modifikatsioonid? Kas saaksite seda kontrollida (leia konflikt).
    Püüan seda kinnitada. Ma näitan seda lahust Michał.
    Tänan
    Viimati muutis kamilkurczak; 09-08-10 juures 09:43.

Senior liige

Kui teete ametikohale erinevat keelt foorumi default, siis kasutajanimed on salvestatud snta ja enta sildid ümber andmebaasi. Lihtsalt aruande sellisele ametikohale, ja Isegenereeritud niit, millele kasutajanimi sisaldab kommentaare.

Ma ei kanna seda probleemi minu test foorum.

muidugi ma pean teadma - võib konflikti. Ma peaks kirjeldama, kuidas leida konfliktile eelmine postitus, nii et ma kirjeldada seda nüüd.

Palun, lülita kõik muu Modifikatsioonid ükshaaval (vBET peab olema sisse lülitatud) ning püüame leida selles küsimuses uuesti. Kui üks selle Modifikatsioonid on keelatud ja sa ei saa fint see küsimus - meil on vastuolus käesoleva mod.

Nii et, proovige leida seda konflikti

Senior liige

Ma ei saa, et minu foorum just nüüd, sest see on saidil, mitte test kohas.

Siin on informatsiooni, mida ma teile pakkuda:
    1. SNTA ja ENTA kommentaarid on salvestatud jooksul "postusername" väli "Post" tabel andmebaasi.
    2. Kui aruanne on tehtud, vBulletin tõmbab kasutajanime selles valdkonnas ja seega kommentaarid on näidatud.

Kui sa ei leia viga, ei muretse, see võib olla konkreetse sivustoni kuigi ma kahtlen selles.

Michał Podbielski (vBET Staff)

Ei ole veerus "postusername 'in' post 'tabelis. Ma arvan, et selles veerus lisati mõned mod - sel juhul peaks see mure mõned integratsiooni küsimus. Aga me ei tea, mis mod.

Postitus tabel on küll tulp 'kasutajanimi' - aga seal ei ole väärtust NTA silte. Ma kontrollisin seda meie andmebaasis seda päring:
    Code:
    SELECT * FROM post where username like '%SNTA%'
    Ja meie foorumis on palju sõnumeid on kirjutatud erinevates keeltes.

Kas teil kindlaks teha, kes teie Modifikatsioonid lisatud "postusername veerus teie" Post "tabelis. See oleks kasulik teada, mis seal toimub. Sel hetkel ma liigun see teema veaotsingu peatükki, ja me liigutada integratsiooni osas kui me teame, mida mod me integreerida siin.

Senior liige

Ma arvan, et ma mõtlesin kasutajanimi. Ma teile screenshot varsti.

Senior liige

See oli tõepoolest väljale Kasutajanimi.

Vaata siia näiteks:

Huvitav, ei ole kõik tõlgitud postitust sisaldavad ENTA ja SNTA sildid ümber kasutajanime.

BTW-you peaks suurendama resolutsioon piirangud lisatud pilte.

ok, see on "kasutajanimi". nüüd on see õige.
    Code:
    If you can't find the bug, no worries- it might be specific to my site, even though I doubt that.
    ok, kuid me tahaksime teha Integration Guide mod, mis tekitab see bug. (Kui see on probleem tingitud konflikt).

teiseks - soovime, et kinnitada oma lahendus meie liikmed.

Senior liige

Oled kindel, et see on tingitud konfliktist, ja lihtsalt ei juhtu teatud tingimustel? Kahjuks ma ei saa tõesti teha mis tahes edasised katsed on minu lõpp. Ainult 8 postitust minu kogu andmebaasi on kasutajanimed koos NTA kommentaarid pakitud nende ümber. Samuti pange tähele, et tõlge süsteemi kasutatakse laialdaselt sivustoni-cache andmebaasi võib kasvada kuni 10GB +. Seda tuleb seega tähendama ühte kahest: kas bug nagu varem ja on nüüd fikseeritud või et viga esineb väga harva.

Kas olete kontrollinud oma postitust tabel andmebaasi kohta selles kohas?

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •