Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 8 kohta 8

Thread: functions_vbseo_createurl.php viga

Junior Member

Default functions_vbseo_createurl.php viga

Ostsin just vBET ja branding tasu.

Ma saan seda oma httpd palke, kui üritad käivitada sitemap generaator ja vBET ei väljendu CMS üldse nii, ei trahvi foorumites.

Code:

[Fri Jun 18 04:13:09 2010] [error] [client xx.183.xxx.30] PHP Fatal error:  Call to undefined function  vbet_vbseo_filter_replace_text() in /home/me_mine/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on line 47, referer: h**p://www\/linuxtuts.net/\vbseo_sitemap/index.php?rlist=true

Olen "vb optimeerida Pro" ja viimane & suurima vbSEO paigaldatud töötab täiuslik. (Või vähemalt nad olid **********. lol)

Olen vaadanud ja kontrollitakse üle kõik muudatused.

Palun nõu.

Thanks,

PS: WTF! Ei saa isegi post url koodis silte (15 ametikohal b4 **********)

Michał Podbielski (vBET Staff)

Red face

Hello.

Kas seate "Link Type'To VBSEO_URI? Palun pange tähele, et teie veateade tähendab, et vBET fail vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php ei olnud kaasas ja vBET sisaldab, kui see on konfigureeritud vBSEO linke.

Umbes CMS tõlge - kirjeldage rohkem. Kas sul on tühi leht või tühi string või lihtsalt algse sisu? Palun andke URL (PM, kui ei saa seda teha siit) lehele, kus me seda ei näe.

Umbes PS: Pange tähele, et kuna SPAM meil oli piirata võimalust lisada URL meie foorum. See blokeerimata pärast mõned ametikohad. Ja kui sa näed *** see tähendab, et URL-i kasutatakse mõningaid tsenseeritud sõnad - lihtsalt anna see meile ruumi, me teame, mida sellega teha

Junior Member

Ma tunnen sooooo rumal (kuidas ma igatsen seda) Mate ...

See on kõik see oli peatusteta sitemap.

Summary:
    ============================
    Foorum Display: 1522
    Show Thread: 10088
    Show Postitus: 204
    Liikmete profiile: 3
    Poll Results: 0
    Blogisid: 0
    Blog Sildid: 0
    Album Aadressid: 0
    Sotsiaalsete rühmade URLid: 1
    Tag Aadressid: 1
    Arhiiv: 1521

Kokku indekseeritud veebilehtedelt: 13344
    Kokku Protsessi aeg: 47,004.40 sekundit
    oli 3400 midagi ....

Aga CMS ikka ei tõlkimisel.
    Page korda välja everytime.

Ma saadan sulle PM Mate.

Thanks,

Junior Member

OK, ma saan rohkem infot kasutades "Safari veebibrauser."

Code:
    Safari can’t open the page.

Too many redirects occurred trying to open “h**p:// www. linuxtuts. net/da/content/ubuntu-udskrivning-40/?vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-printing-40/”. This might occur if you open a page that is redirected to open another page which then is redirected to open the original page.
    Thanks Mate,

OK ma näen seda nüüd. Samuti Nagu mina seda näen juhtub ainult CMS Artiklid - peamine CMS lehekülg on töötanud hästi.

Küsimus on tase vbenterprisetranslator_seo.php faili. Meil on olemas kood, mis peavad kaitsma selliste vBSEO redirections. Pole aimugi, miks see ei tööta oma serverisse. Mul on vaja ka FTP juurdepääsu oma foorum, et vaadata seda - palun PM. Lisame meie logib fail ja kontrollige, miks need parameetrid ei ole eemaldatud query string.
    Viimati muutis vBET; 19-06-10 juures 00:24.

Junior Member

Saadetud Mate. Ja aitäh.

Thanks,

Junior Member

Viimased vBulletin Fixed selles küsimuses mõned kuidas. (Case closed)

Tore kuulda

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •