Hi there,
1. Kui palju on branding vaba tasu makstud versiooni. (Hind Austraalia dollarit)
3. Kas sa annad mulle idee, kui kaua võtab aega see skript paigaldatud ja töötab korralikult![]()
Hi there,
1. Kui palju on branding vaba tasu makstud versiooni. (Hind Austraalia dollarit)
3. Kas sa annad mulle idee, kui kaua võtab aega see skript paigaldatud ja töötab korralikult![]()
lol.
de.finance.yahoo.com / waehrungen / waehrungsrechner / # from = USD; to = AUD; amt = 1
siit minema
Hi,
Pange tähele, et meie hinnad on USA dollarites ja kui palju see saab olema Austraalia dollar sõltub tegelikult muidugi - mida saab muuta iga kord. Nii et teil on vaadata, mis on tegelikult muidugi Paypal.
1. Branding vaba maksab $ 135 (USD)
2. vBET litsents maksab $ 90 (USD)
3. Paigaldamine on lihtne ja kiire. Faile, import toote fail ja seadistada kirjeldatud ReadMe.html Kui sa seda seadistada sobivalt võite lõpetada paigaldamise korra paar minutit.
Kui konfigureerite see vale, mõned konfliktid teiste plugins või integreerida vBET teiste plugins ei asjakohaselt, siis see võtab nii kaua, kui te määrata kõike õigesti. Pange tähele, et kui küsimusi olete meie tasuta online toetada ja kui tunned, et on parem, et teeme kogu seadeldis, siis võid lihtsalt osta paigaldamise teenuse ($ 30).
Tere,
Probleeme esitamise järjekorras.
Teie vorm ei tööta.
Ei saa lisada info.
Goanna
Oih, vabandust,
Ma ei märgistada nõus nuppu. Ta Ta
Ei teadnud, et ma pidin märgistada kokkulepe nuppu enne kui ma täitma vormi.
Viimati muutis Goanna; 21-06-10 juures 15:51.
Nii nagu ma aru saan kõik töötab trahvi![]()