Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 3 kohta 4 FirstEsimene 1234 ViimaneLast
Tulemused 21 kuni 30 kohta 32

Thread: Täiendav langtitle parsing küsimus

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas moman View Post
    Nevermind leitud teise: tõlgitud PM pealkirju ei sõeluda Lehe nimetusi private.php

Fixed lisades plugin at private_complete:

PHP Code:
    if (strpos($pagetitle'[/langtitle]')) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
    $pagetitle vbet_parseTitle($pagetitle);

Ma tõesti ei suuda esitada see küsimus meie serveris. Ma kahtlustan, et sa ei ole paigaldatud nõuetekohaselt vBET 3.3.3 - palun kontrollige seda. Meil oli mitu korda küsimus, et meie kliendid lihtsalt üles laadida uusi faile ja unustasin impordi uus toode fail või vastupidi. Sa kontrollida ei teostamise funktsioon vbet_global_complete olemas kirjeldatud koht? (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3137)

Samuti oleme töötab meie foorumites nüüd vBET 3.3.4 beetaversiooni, nii et see võib olla, et bug on olemas 3.3.3 ja me juba kindlaks see (ei mäleta mis). Ikka-palun, et teie tegelik installeerimine on OK - kõige parem teha update 3.3.3 uuesti.
    Viimati muutis vBET; 15-06-10 juures 00:00.

Quote Algselt postitas moman View Post
    Ja veel:

Ma ei suutnud leida viis, kuidas seda parandada kaudu plugins. Selle asemel, lisasin selle koodi usercp.php:

PHP Code:
    if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} 
    Otse alla
    PHP Code:

$reputation
    ['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']); 
    Kui see leht kasutab global_complete konks siis tuleb seda käsitleda vBET 3.3.3 - palun vt eelmist vastust sellest. Kui global_complete ei kasutata - siis sellist faili muuta on vaja või saab selle lisada mõned konks kui leidub mõningaid sellel lehel.

Senior liige

Minu toode faili ja kõik PHP failid ei näita üles kui v3.3.3, nagu nad peaksid olema. Kuid ma muutnud palju faile ja on üsna vähe pluginaid installitud minu foorum, nii et see on mõnevõrra tõenäoline, et seal võib olla konflikt.

Olen märganud, et täitmise aega global_complete konks on 1000. Kas see ei peaks olema kõrgem, et vältida vastuolusid teiste pluginatega?

Senior liige

Olen kinnitanud, kohalolekut maailma parsing funktsiooni. Ma väga hoolikalt täiendatud 3.3.3, seega ma kahtlen, et faili sisu saab anda siin. Kuid ma ei näe veel vigu, nii et ma arvan, et ma olen hea praegusel hetkel.

Ma olen ka õnnelik, et öelda, et vBET jõudlust hit minu server on tühine, nii et ma ei saa ümberehitamise viimase 3.3.3 tõttu suur hulk kohandusi / töötavad fikseerib olen rakendanud oma. 800 online, ma olen olnud server koormusi alla 1.00, ja 1200 online, nad olid umbes 3.00. Pole paha dual hex-core Xeon server, ma arvan!

Ma arvan ka!

Ma leidsin, et me tõesti oli viga seal. Global langtitle parsing oli sees tarbetu seisukorras nii, et see ei ole alati olnud hinnatud. See on juba parandatud ja lisatakse järgmise vabastamist.

Senior liige

Kas te palun post kiirparandus on? Ma ei saa uuendada 3.3.4 kohe

Olen aim, et tarbetu tingimus on see alljärgnevalt:
    PHP Code:
    function vbet_parseTitleGlobally(&$title$removeNotTranslateSection false) {

if (
    $_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& 
    strpos($title'[langtitle=')) {

return 
    vbet_parseTitleMultiple($title$removeNotTranslateSection);

Mis sind hoida koos uuendada?

Ma vaatan välja SVN, et kontrollida, milliseid muudatusi tehti lahendanud probleemi, kuid siiski - sa pead viimane release tuleb esmalt võimalik teha kiiresti kindlaks määrata, kui me avaldada.

Senior liige

Olen teinud mitmeid muudatusi koodi aja jooksul, ja ma olen unustanud, kus ja miks. Ma ei taha olla breaking asju, mis juba töötab!

Pange tähele, et me ei vastuta koodi muuta meie klientide poolt - oleme lihtsalt ei suuda seda teha. Kui teie muutustega vastavalt meie kiireid lahendusi siis võid olla rahulik - need lisatakse järgmise vabastamist nii et kõik on OK. Kui sa tegid mõne muu kood muutub, siis nõu, et kirjutada mõned dokument, mis aitab sul oma isikliku täiendavaid samme ajal uuendused - muidu jääda vana vBET versioon, sest sa o ei tea, mida ja milleks sa muutunud.

Pange tähele, et ma leidsin millised muutused on vajalikud, et lahendada see küsimus, kuid ma ei saa avaldada Quik kehtestada kohta foorumis (kuna see sisaldab katki bbcode sees). Nii pelase küsida see e-posti teel (contact@vbenterprisetranslator.com) ja ma saadan selle sulle seal.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •