Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 10 kohta 10

Thread: Google kirju mulle

Exclamation Google kirju mulle

Googlebot probleeme saidi indeksoitaessa Pdaapps.

Googlebot tekkinud väga suur hulk linke saidile. See võib viidata probleem saidi URL struktuur. Googlebot võib asjatult olla indekseerimise suur hulk erinevat URL käsk sama või sarnase sisuga või indekseerimise saidi osi, mis ei ole mõeldud indekseeritakse Googlebot. Selle tulemusena Googlebot võib tarbida palju rohkem ribalaiust kui vaja, või ei pruugi täiesti indekseerib kõik saidi sisu.

Rohkem infot selle probleemi kohta: -

Googlebot tekkinud väga suur hulk URLid saidil - Webmaster Tools Help

Siin on nimekiri proovi URLid võimalikke probleeme. Kuid see nimekiri ei pruugi hõlmata kõiki problemaatiline saidi URL-id.

ma pean muretsema midagi?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Palun:
    1. Block asjakohatu sisu robots.txt (vt siin: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html)
    2. Saabumine Webmaster Tools kättesaamatu lingid. Ja pange meile kui see on mingil moel seotud vBET.
    3. Kui leiate oma foorum mõningate looped "linke, kus sa näed mitu keelekoode samal link - tähele see meile.

PS.
    Sa võiksid ka mõelda, eemaldades mõned lahkuv lingid (nagu Norton, McAfee), ka teil on 5 reklaami bännereid oma pealehte (MÄRKUS: see ei helm selles küsimuses, kuid lõplikult on parem teie SEO).

ok siin on, mida ma tegin: -
    1. juba teinud
    2. Webmaster Tools öelda vaid 8 lingid kättesaamatu
    3. ei saanud aru

ka i eemaldada liigne reklaamid nüüd ainult kaks bannerimainokset, eemaldada Norton ja McAfee lingid

enam ettepanekuid?

Umbes 3. Kui leiad meie kuskil oma foorum linke meeldib / en / af / pl ... - Palun, see meile. Ma kirjutan seda igaks juhuks, sest vBET ei tohiks selliseid seoseid (see oli parandatud kaua, kaua aega tagasi).

Enamasti sarnaseid lehekülgi pärineb kalender liige ja lehti. Sa blokeeritud see kohe praegu robots.txt - arvan, et see peaks olema piisav. Mitte rohkem vihjeid praegu - muidu kontrollida, kas Google on hea meel

noooo minu indekseeritud URLid alla 80k + kuni 14k, mis toimub ma olen mures liiklus on alla liiga

Quote Algselt postitas bhanuprasad1981 View Post
    noooo minu indekseeritud URLid alla 80k + kuni 14k, mis toimub ma olen mures liiklus on alla liiga
    Sa blokeeritud lehti robot.txt - nii et kõik on OK. Blokeeritud leheküljed eemaldatakse indeks. Ja liiklust alla ainult liiklus, mis oli toodetud robotid lehekülgedel, mis on blokeeritud nüüd Nii et kõik on nagu see peaks olema. Robotid ei indekseerimise kohta ei ole asjakohased leheküljed (vähem võlts liiklust - parem serveri jõudluse ).

Tundub hea minu jaoks

robots.txt oli olemas viimase 3 kuu jooksul, nii et ei pruugi olla teema tõeline URL on langenud.

Quote Algselt postitas bhanuprasad1981 View Post
    robots.txt oli olemas viimase 3 kuu jooksul, nii et ei pruugi olla teema tõeline URL on langenud.
    Vabandust - ma valesti aru üks meie eelmise vastused (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post2524) - Ma arvasin, et sa lihtsalt muutunud robots.txt - see oleks põhjus liiklust muuta. Oled sa kindel, ei teinud hiljuti muudatusi robots.txt - palun kontrollige faili muutmise kuupäeva.

See ikka tundub põhjus kaovad lehekülgi indeksid. Plese meeles, et Google ei muuda oma indeksid immediatelly. Ja 2-3 kuu eest reaktsioon saidi muudatused on standard.

Kas sa oled võimeline tegema kindlaks, millised leheküljed kaovad index - nagu ma oodata need on leheküljed blokeeritud robots.txt ja võite olla rahulik. Nii et palun millised on kadumas - äkki lihtsalt juhtub, mida sa palusid, blokeerides lehekülgi robots.txt.

Senior liige

Mul on see probleem liiga ..
    sama probleem saime
    minu indeks alla 134.000 kuni 128.000
    ja sain meili Google'i nagu teie

minu sitemap generaator ei tööta see vbet
    Viimati muutis badawidollah; 21-05-10 juures 12:46.

Quote Algselt postitas badawidollah View Post
    Mul on see probleem liiga ..
    sama probleem saime
    minu indeks alla 134.000 kuni 128.000
    ja sain meili Google'i nagu teie

minu sitemap generaator ei tööta see vbet
    Kas sa söötis juhtnööre antud teemas? Pange tähele, et Google näed enamik asjakohatu lehekülgi sisalduse dubleerimine (nt liige lehekülgi, callendar jne.). Et miks see vise blokeerida enne Google kaalub selle nii. Palun kasutage robots.txt blokeerida asjakohatu sisu ja pange tähele, et arvu indekseeritud leheküljed maha, sest et blokeeritud lehti eemaldatakse indeks, mida temalt oodatakse ja hea.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •