ma saan tühja lehe, kui ma vaatan mõnda tõlgitud RSS mingeid ideid, miks?
thanks.
ma saan tühja lehe, kui ma vaatan mõnda tõlgitud RSS mingeid ideid, miks?
thanks.
Millist RSS sa katsetamine - palun saatke täielik URL. Kas see juhtub originaal RSS ka või lihtsalt tõlgitud?
Just tõlgitud RSS, tavaliste RSS on hea, sul on minu foorum URL, võite katsetada seal.
OK - ma näen seda oma foorum. Kahjuks ei suuda reprodutseerida meie foorumites.
See oleks parim, kui me pääse oma foorum ja seda kontrollida - see võib olla ka test näiteks / koopia - see lihtsalt peavad käituma ühtmoodi. Ilma neid kordamata küsimuses ei saa me tööd selle kallal. Kas sa palun PM mulle juurdepääsu üksikasjad teie Admin CP ja FTP? Nagu ma kirjutasin seda saab mõned test näiteks - Ma lihtsalt pean käitumist mitte selle sisu. Või vähemalt on teil viga kajakad umbes RSS? ...
Nagu saate vaadata siin ja selles foorumis RSS on töötanud hästi. Meie katse foorumites ka. Praegu olete ainus, kes on väljaandmise ja oma foorum on ainus koht, kus me saame seda kontrollida.
Mina olen ainult admin on minu foorum, palun andke mulle juhiseid vigade leidmisest.
Ma kardan, et see on liiga keeruline ja vajab suhtlemist - meil on vaja leida probleemi põhjus. Ma saaks anda sulle kiirparandus juhiseid, kui ma teadsin, mis juhtub seal ja peab suutma paljuneda see minu poolel. Teadmata, kuhu bug on meil lihtsalt ei ole aimugi, kuidas, mida ja kas seda parandada (see võib olla põhjustatud konflikti mõne teise mod, vale konfiguratsioon ...). Ilma taasesitamise võimalus me ei tea ei meie muudatused fikseerib küsimus. Ja teie olete ainus, kes on küsimus. Sellepärast oleks parem, kui meil on ligipääs - isegi oma test foorum. Nagu ma juba kirjutasin ma ei pea oma foorum sisu Ma lihtsalt pean seda käitumist. Ma mõistan, et sa ei taha jagavad juurdepääsu oma tegelikku foorum. Kas teil on test näiteks kui sama asi juhtub?
Käesoleval hetkel on lihtsaim juhiseid palun open file / Includes / vbenterprisetranslator_functions_external.php ja määrata, kui koodi peatub hinnata, paigutades echo 'test 1 "; (Ja muutuv number iga ECHO) vahel koodi read. Kui sa tead, mis on binaarne otsing seda siis kasutada algoritmi. Hindamine algab funktsiooni vbet_translateExternal.
Kui te arvate, et teil on võimalik kindlaks teha, kus probleem on, siis me ei saa seda teha sel viisil, kuid see võtab palju rohkem aega - eriti sinu poolt, mis ei ole vajalik, sest sa oled meie abi. Muidugi me mõistame, et te ei taha oma täielikku toetust, nii et proovime seda teed.
Getting teine teema siin Arvuti Juice - Site Spy
Tundub script ei saada css faili korralikult ja otsib vales kohas pilte ...
- Püüan mis sa ütlesid teistele küsimus.
Ei - ma ei ole kunagi kirjutas midagi sellist. Mul pole aimugi, miks sa isegi mõelda, et ...
Need, kus vihjed teile, sest need, kus kõige lihtsam kirjeldada. 1. - te ei pane seda meelt binaarne otsing. 2. - meil on võimalusi seda teha ilma väljund muutumas ja me oleme võimelised seda tegema kiiresti, sest me teame, et meie kood ja on palju kogemusi leida vigu või konfliktid teiste plugins.
Igatahes - oma küsimus ei anna teile mingit sammu lähemale lahendus. Pakume teile meie täielikku toetust. Saad seda, mida oled maksnud, või saab sellest keelduda. Me austame teie otsust ja proovida sind aidata, isegi kui sa keeldud meie abi. Ikka palun keskenduda teema - tahad proovida teha seda ise, siis palun kesa meie näpunäiteid. Sa tahad meid ohutu oma aega, siis palun andke meile sisse Pidage meeles, et kõik meie kavatsusi sind aidata.
Paremale ja punkti ma teen on i saab jälgida juhiseid, et, palun andke mulle juhised.
Ma ei taha, et anda teile juurdepääsu kui sul ei ole online maine, ainult inimesed, ma annan ligipääsu oma foorumid on mulle, vBulletin ja vbseo, sest ma ei saa neid usaldada.
Te olete uus mind, et ma eelistaks juhiseid, mitte täielikku toetust.
Aitäh.