Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 3 FirstEsimene 123 ViimaneLast
Tulemused 11 kuni 20 kohta 22

Thread: Keelatud litsentsi rikkumine - Credit link!

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas Snake2 View Post
    Ma hindan teie vastus, aga ikka ei saa aru, mul on fikseeritud link teema, ei ole midagi uurida, Ma ei breaking litsentsilepingu kuna seal on link.

Ei ole rikutud. See on bizare, sa harjumus isegi lubage mul osta branding tasuta, see on hull. Miks peaks mõni ärimees lõpetavad klientidele kulutusi rohkem raha. Imelik.
    Palun usaldavad meid, et me tunda ka väga ebamugav tegelikule olukorrale. Ja nagu te teate väga hästi konto oli blokeeritud mitte blokeerida oma võimaliku täiendava shopping, vaid olla võimeline suhtlema sind jälle, sest meie sõnumeid ignoreeriti.

Meie eelmine vastus ei olnud, et veenda teid midagi, vaid näidata teile pilti olukord loodan, et te mõistate meie teod - mitte heaks kiita.

Me saame aru, ja kontrollida, et paned krediidi link (mis on ilmne ole teinud vBET mootor). See ikka ei lahenda probleemi ei luba rikuti (ja meil on tugev põhjust arva nii), sellisel juhul on meil mõned antud õigusi meie õiguslik leping. Õigusi, mis meil ei ole küsida. Rikkumine, mida me ei pea uurima. Aga nagu me juba teile teada, me kunagi otsustada lase tal minna ohus. Nii et palun anna meile oma ametlik kinnitus sinust makse vBET litsentsi ja siis me jätkame oma arutelu.

Quote Algselt postitas Snake2 View Post
    Mida sa mõtled Michael?

Ei ole makse küsimus, me oleme õnnelikud, kui sa lihtsalt konto blokeeringu alt, et me saaksime uuendada uus versioon vabastamist täna, siis kui hea saada uusi litsentse ka teistele foorumitele.

Meil on hea meel, ei maksta probleemi tahan konto jälle tööle.

Aitäh!
    Võib-olla ma lihtsalt valesti aru - sellises olukorras kahju viga. Ma arvasin, et teie eesmärk oli vastupidine makse. Mul on 2 öösel oma aega ja väljastab see ei sütti one

Nii lihtsalt peab olema selge - tagurdab makse on arutlusel või mitte?

Junior Member

Ametlik kinnitus selle kohta makse? Ma ei saa aru mida sa mõtlesid. Ma juba maksnud. Ma leida see tõesti ärritab. Mul ei ole palju raha, ja nüüd sa mind peatada kasutades seda tarkvara ja ma olen teinud midagi valesti. Näete link Lisasin määrata küsimus. Ja ma olen maksnud teile kuud tagasi.

Junior Member

Miks ma reverse makse, kui mul on töötavad litsentsi ... mingit põhjust, ma tahan uuendused nii ei realiseeru makse kui olen õnnelik ja litsentsi ei ole keelatud.

Samuti ma ei saanud sõnumeid nii ma ei login mõneks nädalaks, ja seda foorumit doesnt sõnumeid saata minu e-posti postkasti mingil põhjusel.
    Viimati muutis Snake2; 08-04-10 juures 01:35.

Junior Member

Ma arvan, et põhjus normaalne link ei tööta on meil muudetud malli, mis teeb autoriõiguste kõik rida ja kena kast nii et äkki põhjustab probleemi.

näiteks;

minu mall

copyright 1 - autoriõiguse 2 - autoriõiguse 3

normall vb mall

copyright 1
    Autoriõigus 2
    copyright 3

kas nii teil on kena link suure ankur teksti. nii et kõik on hea vbet.

Pange tähele, et keegi peatub sa kasutad vBET praegusel hetkel. Te kasutate nüüd ja kasutada seda kogu aeg, kui teema olemas ja sa ei reageeri.

Nagu me kirjutas kogu aeg kogu kavatsusest sulgeda teie konto siin foorumil (ei blokeeri vBET kasutus - te ei kasuta veel seda nüüd) oli olukorda selgitada. Ja juhtuda ainult sellepärast, et sa lõpetasid, vastates oma viimase vastusele tasandil"kaduma"(Sa ei kirjutanud ta sõna otseses mõttes - see oli ainult meie mulje).

Jah, me teame, et oled maksnud toode. Küsisime oma oht, et te eemaldada makse. Sest mis vastavalt meie litsentsilepingu sul pole õigus, kui litsents tühistatakse rikkumise eest. Nii et kui selline tühistamine oleks olla juhtub see oleks pettus tehtud maksesüsteemi ja see võtab palju ebameeldivaid tagajärgi teile.
    Sellepärast me küsisime seda - lihtsalt olla kindel olete nõus tehtud pettuse või mitte.

Ma mõistan, et teil ei ole sellist kavatsust Ja isegi kui see oli kirjutatud enne seda oli tehtud avaldus ilma meeles litsentsilepingus.

OK, nii - sel juhul palun muudkui tähelepanu litsentsileping ja siis teavitage meid, kui leiate, et midagi on valesti vBET poolel. Kui olete kaua selles äri (ma usun, et sa ei), siis sa tead, et meie litsentsi on tõesti lihtne vastavalt litsentsi võimalused mõned tooted, nii et me ei tee midagi ebatavalist. On kuidas tarkvara turul ootab ant see tehti sel viisil seadusega ja tarkvarapiraatluse vastu võitlemisel. Sinu konto keelu maha homme (sorry, kuid on lõpetada mõned asjad nüüd ja see on peaaegu 3 öösel minu aeg). Palun tuleta meelde, kui ma unustasin (ärge saatke meeldetuletus nüüd - ma eeldan, et meie e-posti kontole on palju kirju sulle küsimus, et ma lihtsalt eemaldada).

Veelkord väga vabandan kõigi oma mured ja loota, et isegi kui sa ei nõustu meie tee, sa ei mõista, miks me tegime need sammud ja võibolla isegi sügaval hindan seda, et me ainult tehtud ajutine konto keeld ei luba tühistada kõik muud vajalikud meetmed. ..
    See oli lihtsalt tegin endale paremat enesetunnet

TOIMETANUD:
    Ma lihtsalt leida oma eelmisest töökohast - tänu teadmiseks. Palun pange puhata PM tasandil või võtta veaotsingu peatükki kui uus vBET versioon on sama probleem.
    Viimati muutis vBET; 08-04-10 juures 01:59.

Junior Member

Aitäh.

Done - have fun Loodan, et uus versioon kohtub oma tulemuslikkuse ootused.

Senior liige

Kuidas peatada URLid tõlgitakse selles versioonis nagu ma küsisin enne siin> http://www.vbenterprisetranslator.co...ated-urls.html

See peaks tõesti olema võimalus admincp.

Palun avage uus teema sel aastal oma soove - meie vastus võib olla kasulik ka teistele kasutajatele.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •