Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 3 123 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 22

Thread: Keelatud litsentsi rikkumine - Credit link!

Junior Member

Default Keelatud litsentsi rikkumine - Credit link!

Milles seisneb probleem, nagu te teate ma ütlesin oma MOD on aeglane ja põhjustab mulle server probleeme nii ma kasutan teiste MOD on vBulletin kuni nupu vabastamiseni uus versioon, mistõttu ei kohaldata krediidiriski link!

Palun taastada oma konto e-posti mind selle e see probleem asap. Olen maksab klient ja ei mõista on keelatud valesti.

Snake on minu kasutajanimi.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Hello.

Palun võtke oma vabandused kõigi ebameeldivuste pärast. Meil oli püüdnud teiega palju vorme, kuid meie sõnumeid ignoreeriti. Pea meeles, et küsimus hakkas kuud tagasi ja nüüd te konto on blokeeritud ainult sellepärast te enam ei reageerinud, kui oli kahtlustatakse litsentsi rikkumine. Sinu konto antakse tagasi, kui olukord on selge. Kui sa ei ole rikkunud meie litsentsi siis pole midagi muretseda - me lihtsalt kinnitavad seda.

Nagu me kirjutasin teile enne, kui me kontrollida oma selgituse välja lülitatud vBET ja me avastasime, et vBET kasutatakse endiselt. Sinu vastu väita, et te kasutate mõnda muud mod usume siiski, et see on vBET mida kasutatakse oma foorum. Ja me arvame, et kuna väljundkoodi loodud vBET on märgistatud ja me näeme oma jälje oma toodangut HTML (mida me ei toeta puhul edasist uurimist). Kuna teie avaldus on vastu, mida me näeme oma foorum on meil endiselt õigus kahtlustada litsentsi rikkumine. Seda kontrollida meil näha, mis tegelikult toimub ant sellepärast me tahame küsida juurdepääsu üksikasjad teie Admin AP. Saate luua ajutine konto, et ega muuta parooli mõned temp, kui te olete teadlik julgeolekuküsimustele. Ehk vajame me ka FTP ligipääsu, kuid nüüd on Admin CP on piisavalt.

Taas on väga kahju peatatud konto ja tänu, et sa hakkasid koostööd selles küsimuses. Samuti tahame lahendada probleemi asap, eriti, et ta juba võtab palju aega. Palun saatke küsitakse andmeid nii suudame kinnitada oma versiooni, sest nagu te juba teate oma HTML väljund ütleb midagi muud.

Junior Member

Ei, sa valesti aru, sel ajal me ei kasutades oma mod, olime katsetamine, praegu oleme, kuid mingil põhjusel laenu link ei tööta, ei saa me redownload kui teid keelatud meid, me ei saa osta branding vaba kui sa keelatud meid. Niisiis, kuidas me saame kindlaks määrata.

Kui jah, sa saata e-kirju, kuid te olete seda foorumit setup nii email doesnt saatma, kui saame PM või vastata sõnum, et hoolimata meile võimaldab tal oma juhtpaneel. Nii et me ei teatatud vastulause kui me sisse logitud

Kas taastada et saaksime osta branding või tasuta alla laadida meie toode uuesti või andke mulle selle koodi, et ma saaks lisada lingi käsitsi.

Aitäh.

Junior Member

Link on tagasi, ei ole vaja teha sellest draama. See oli viga, selle tagasi, me saame koos nüüd.

Me mõistame teie selgitus. Ikka veel seal oli tõesti tõsine kahtlus litsentsi rikkumine, mis nagu mis tahes tarkvara kaugemale selle loa heakskiitu, on ka kuritegevus tarkvarapiraatluse. Me ei saa öelda, et see toime pandi, vaid et kahtlustuse korral oma varasemaid avaldusi olid erinevad, et mida oleme avastanud oma foorum ja me peame kontrollima mis tegelikult juhtub.
    Meil on võimalik teada saada, mis põhjusel ei ole nähtav krediidi link oma foorum. Sellepärast palume teid Admin CP juurdepääs nii saame määrata seda rikkumine või mitte. Loodan, et saame seda lahendada ja sinu vahel vBET meeskond. Kui olete teadlik julgeolekuküsimustes palun luua ajutine salasõna või ajutine konto.

Pange tähele, et meil, kus teiega ka oma foorum kontakt vormi. Me tõesti kasutada kuidagi kontakti mis me leidsime, enne blokeerimise konto. Nii kiiresti kui see tehakse kindlaks, et küsimus ei ole litsentsi rikutud, saad oma konto tagasi lisaaega tasuta uuendamine - palju suurem, et aeg sulgeda, uuesti kompenseeri teie tegelik ebamugavusi.

Samuti arvame, et ei ole avalik teema. Nii et palun võtke meiega selles küsimuses posti teel või PM ainult. Muidugi sa ei mõtle teistpidi - sel juhul vastake arutada avalikult. Aga kirjalikult mitmes kohas samal ajal, oleks raskem säilitada, nii et palun jääda ühe viis suhtlemiseks. Tänan
    Viimati muutis vBET; 07-04-10 juures 23:03.

Junior Member

Ei ole nii, ma annan võõras admin juurdepääsu üldse. Minu server on minu ja see on minu era andmeid.

Kui teil on harjumus taastada oma konto, sest link on nüüd seal siis on mul nõuda raha tagasi minu krediitkaart.

See pole sinu asi miks link ei näidata muud kui see on fikseeritud.

Kõik, mida pead teadma, link töötab nüüd, lõpuks. Mul oli simliar küsimus vbseo varem ja nad lihtsalt palusid selle kinnitada, nad ei pea luurama mind.

Tahaksin teada, kuidas soovite käsitleda seda, ma olen õnnelik, et saada toetust, kui sa harjumus taastada oma konto.

Mulle meeldib oma toote ja osta minu 5 muud foorumid, kui ma selle töötavad 100%, et sa kaotad hea klient lihtsalt sellepärast, et te nõudlusest juurdepääs minu server, mis ei ole õiglane Michael.
    Viimati muutis Snake2; 07-04-10 juures 23:22.

Quote Algselt postitas Snake2 View Post
    Ei ole nii, ma annan võõras admin juurdepääsu üldse. Minu server on minu ja see on minu era andmeid.

Kui teil on harjumus taastada oma konto, sest link on nüüd seal siis on mul nõuda raha tagasi minu krediitkaart.

See pole sinu asi miks link ei näidata muud kui see on fikseeritud.

Kõik, mida pead teadma, link töötab nüüd, lõpuks. Mul oli simliar küsimus vbseo varem ja nad lihtsalt palusid selle kinnitada, nad ei pea luurama mind.

Tahaksin teada, kuidas soovite käsitleda seda, ma olen õnnelik, et saada toetust, kui sa harjumus taastada oma konto.

Mulle meeldib oma toote ja osta minu 5 muud foorumid, kui ma selle töötavad 100%, et sa kaotad hea klient lihtsalt sellepärast, et te nõudlusest juurdepääs minu server, mis ei ole õiglane Michael.
    Pange tähele, et see ei ole umbes luurad, vaid kontroll ei juriidiline leping, mis tehti meie kahe poolt oli au või mitte. Samuti palun, et juhul, kui litsentsi rikutakse keegi ei kvalifitseerunud Toetuseta - enam kedagi, kes rikub litsentsi kokkulepitud lahti lasta oma litsentsi ning lisaks makstud selle eest. Iga klient kokkulepitud litsentsitingimused teada, mida ta maksab.

See on nagu kui keegi laenata auto - ta teab, et ta maksis, et on seda mõned mõisted. Ta ei saa väita, et ta maksis laenata, seega ta arvab, et see on tema praegu ja ta saab sellega teha mida iganes ta tahab. Kui ta ei anna see tagasi, see on kuritegu, isegi kui ta maksnud laenu ta. Ja kui ta saab lõigata ei saa ta väita, et keegi peaks olema huvitatud, miks ta otsustas võtta auto ise ja nõuda raha tagasi, sest nad võtavad auto tagasi. Jah muidugi - ta võib väita, mida iganes ta tahab ja ta võib nõuda mida iganes ta tahab, aga putka tema nõuete ja tema nõudmisi ei ole kohapeal. Ja asjaolu, et auto anti tagasi politsei ainult sellepärast, et ta oli lõigatud doesnt tähendab, et ei juhtu midagi. "OK sul on auto nüüd nii, mida nõuate umbes? Lets unustada kõik ja olla õnnelik, et näete auto uuesti - te ei saa kunagi näha jälle - sul on õnne nii õnnelik."

Nüüd näete leiame meie, et meie auto on kadunud ... Aga meil oli kontakti isik, kes on ratsutamine nii me helistada ja küsida: Aloha - kuidas sõita? Me arvame, et sul võib olla probleeme oma mootori me ei kuule seda asjakohaselt telefoni teel, siis palun andke meile teada, mida toimub. Ja me saame vastata: "Sellepärast, et just nüüd ma olen ratsutamine autode erinevaid. "Oleme kontrollinud meie satelliitnavigatsiooni ja leida (Google kaart ), Et olete ratsutamine meie auto nii midagi on valesti. Aga ikkagi oletada, et äkki seal on vale kütust, või midagi sellist. Nii et me uuesti helistada, kuid mitte keha vastas. Se saata SMS, saadame MMS, saame teada, et auto on paigaldatud faksi ja saata ka faksi teel, kuid ükski meie sõnumeid oli vastatud. Ja meie satelliitnavigatsiooni näitavad siiski, et klient on tõepoolest ratsutamine meie auto. Nii on nii kaugel, ainus asi, mida me võiksime teha, oli eemalt välja lülitada GPS süsteemi oma auto ja sen sõnum: "Tegeliku kasutamise kohta auto ei ole ohutu teie jaoks ja ilmselt vastuolus meie huvidega. Me mõistame, et teil on mõned küsimused auto mootor ja veel kardavad, et meie vara katkes sind. Nii et me ei saa sind lihtsam liikuda edasi selles olukorras. Me tahame aidata lahendada küsimus mootori kuid saan mingit vastust. Palun ütle meile, kus soovid peatuda ja me saadame siis välja mehaanik, mis näevad all mask ja vaadata, mis on valesti". Ja siis me oodata, kuni pead kasutama GPS uuesti ja vastata Teie mõtlemine:" Loodame, et politsei blokaadi ei ole vaja siin ".
    Nüüd paned oma auto oma garaaži, lukusta ja ütleb meile, et õigus saame kuulda mootori värava, kuid meil ei ole õigust vaadata alla mask meie auto, sest see on teie garaaž ja see ei ole õiglane, et me isegi küsida juurdepääsu oma garaaž. Isegi, et saate lihtsalt muutke pärast seda. Isegi, et te kokku lepitud, et meil on õigus kontrollida kas meie auto on kasutanud asjakohaselt (vt litsentsilepingus). Me lihtsalt peaks õnnelik, et me kuuleme rohkem või vähem sobivad heli nüüd ja ei huvita, mis juhtub, kui mootor ja ei huvita, miks heli ei ole isegi pärit mootor. "Ära spioon mind - see ei ole teie huvi mida ma teen oma auto. Ja kui sa ei anna mulle GPS juurdepääsu tagasi ma löök kõik ära ja võttis raha, mis ma selle eest makstakse."

Pange tähele, et me ei küsi kõigile, kes on ratsutamine meie autod juurdepääsu garaaž. Me ei ütle, et see oli teie eesmärk, kuid me tunneme provotseeris võtavad need meetmed. Ja me ei arva, et threating meist saab aidata selles küsimuses. Kui isegi mõni viga raha läheks sulle tagasi (mida sul pole mingit õigust), siis enam ellu nagu: "Nüüd on ta murdis meie ohutu (või petnud meie sekretär) ja varastas meie raha - me ei tahtnud seda kuid nüüd oleme, et minna politsei antud juhul me ei röövinud". Palun mõelge oma nõusolekut, kavatsused, avaldused, meetmed ja võimalikud tagajärjed.

Meil on seaduslik õigus antud litsentsilepingu kontrollida ei luba ei olnud rikutud. Loomulikult võime otsustada mitte teha, kuid see ei saa kunagi juhtuda avalik väljapressimine. On grupp inimesi, mis toimib sel moel - avalikustada oht, paludes otsustada, kas see on nende lihtne või nende raske tee. Paljud riigid õppida ammu, et nad kunagi ei lase neid hirmutada või ohud ei lõpe kunagi.
    Pange tähele, et see strateegia annab sulle vastupidist tulemust, mida vajate. Oleme avatud aruteluks isegi kui see oli ignoreerinud enne (see, mis juhtub siin). Oleme suletud kõik ohud ja asjakohaselt muuta meie strateegia sellistel juhtudel. Kui sa tahad veel seda küsimust arutada - palun pange ära kõik ohud. Kuna oht arvame deklaratsiooni kohta, võttes meetmeid, mis ei ole juriidilised vastavalt meie litsentsilepingu, poola, õigusaktide teie riigis, või nõuavad pettuste / valeandmeid maksesüsteemi.

Me mõistame, et teil kaaluda osta vBET ka oma 5 muudel foorumitel. Pange tähele, et litsentsid ei ole pandud omavahel. Iga koheldakse separatelly ükskõik millise aspektiga (paigaldus, toetuse, rikkumise, uuendada ...). Just nüüd oma primaty konto oli blokeeritud täis, sest sa ise ainult üks juhiluba, oli see lihtsam, et haarata andmebaasi ja kogu aeg me seda ainult ajutine lahendus, et alustada arutelu uuesti ja lahendada küsimus - mis on meie peamine eesmärk kõik aega.

Pange tähele, et peaaegu iga tarkvara, mis sa kunagi ning see kunagi kasutada on / saavad olema mõned litsentsi. Mõnes riigis õigus isegi mitte võimaldab kasutada tarkvara ilma talle luba, mis tähendab, et tarkvara peab olema litsents (isegi kui see on tasuta), mida kasutatakse sellistes riigis.
    Viimati muutis vBET; 08-04-10 juures 00:57.

Junior Member

Ma hindan teie vastus, aga ikka ei saa aru, mul on fikseeritud link teema, ei ole midagi uurida, Ma ei breaking litsentsilepingu kuna seal on link.

Ei ole rikutud. See on bizare, sa harjumus isegi lubage mul osta rohkem litsentse, see on hull. Miks peaks mõni ärimees lõpetavad klientidele kulutusi rohkem raha. Imelik.
    Viimati muutis Snake2; 08-04-10 juures 01:03.

Quote Algselt postitas Snake2 View Post
    Link on tagasi, ei ole vaja teha sellest draama. See oli viga, selle tagasi, me saame koos nüüd.
    Kahjuks me ei näinud seda enne sõnumi (me ei vastates eelmisele). Praegu wee vaja teada oma ametlik kinnitus selle kohta makse teinud sammu edasi.

Junior Member

Mida sa mõtled Michael?

Ei ole makse küsimus, me oleme õnnelikud, kui sa lihtsalt konto blokeeringu alt, et me saaksime uuendada uus versioon vabastamist täna, siis kui hea saada uusi litsentse ka teistele foorumitele.

Meil on hea meel, ei maksta probleemi tahan konto jälle tööle.

Aitäh!

Leht 1 kohta 3 123 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •