Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: Kuidas ma saan olla kindel, et uued kasutajad näevad oma emakeeles?

Default Kuidas ma saan olla kindel, et uued kasutajad näevad oma emakeeles?

Ma kasutan märksõnad ja Google Adwords kampaania suunatud Hiina. Ühel päeval katsetamine, sain veidi üle 300 tabamust alates kampaania kuid kogenud 80% põrge määr (protsenti inimestest, et kasutatud vähem kui paar sekundit veebilehel enne väljumist). Kõrge bounce rate võib olla tingitud mis tahes mitmeid eri küsimusi (koduleheks tuleb parandada, reklaami sisu on vaja muuta, jne), kuid esimene number mul on vaja uurida on kas need uued külastajad näha oma lehele emakeeles hiina keeles. Kas Teil on ettepanekuid, kuidas ma saan määrata, mis keeles registreerimata külastaja tegelikult ei näe, kui nad esimest maa sivustoni? Kas ma saaksin vaadata kajakad ja vaata, kas lehti nagu http:// **********/ lang = cn peeti näiteks? Või on mingi lihtsam viis? See aitab mul otsustada, kuidas parimal viisil seatud tõlke keel avastamise strateegia kui ka vBET seaded. Aitäh!

Senior liige

Kui kasutajad hakkavad tõlgitud URL siis nad peaksid nägema tõlge. Olen märganud kõrgem poistumisnopeus Hiina ja Jaapani üldisest liiklusest. See võib olla osaliselt seetõttu, et Google tõlge ei ole nii hea, kui mõned keeled ja külastajad saavad öelda.

Default Hea tagasiside

Quote Algselt postitas tavenger5 View Post
    Kui kasutajad hakkavad tõlgitud URL ...
    Esiteks, aitäh olulist teavet seoses oma kogemusi liiklus Hiinas ja Jaapanis. See võiks seletada palju - ja päästa mind mõned peavalu juba ette!

Teiseks, karu minuga (newbie ja "Uustulnuk" ja kõik), kuid URL ma kasutan on peamine domeeni ja mitte ühegi keele konkreetse URL. Ma ei tea, ma isegi ei tea, kuidas seda teha (www.domain.com/lang=cn ?). Mul oli jäänud mulje, et vBET deduces nii hästi kui seda saab kohaliku keele kasutaja "automaatselt" (see on, mida ma olen kihlveo, kui ma linki Adwordsi reklaami nüüd, aga ma tahan, et kontrollida) või võtab registreeritud kasutaja profiili keele-eelistus, kui see on olemas (lõplik meetod).

Võibolla see on lihtsalt funktsioon taotluse esitamise võime, mis teatab mulle, et X külastas saidi kasutades Y keele antud aja jooksul ja et kuidas ma saan nii korrelatsioonis liiklust samuti eraldi, arendada parem idee lugejaskond keeles maht mis omakorda võiks võimaldada mind de-peegeldushäirete liidese keelt harva / mitte kunagi kasutada minu lugejaskonnale.

Tänan!

Senior liige

Ma näen, mida sa mõtled - See sõltub seadistus "Suuna kasutaja keel". Mul on minu seatud sunnitud, mis põhineb nende brauseritega keele seade.

Et näha, kas see töötab saab vaadata oma analüüsi tarkvara keele koodi. Ma kasutan Google Analytics ja vbSEO, nii et see protsess on suhteliselt lihtne, ma lihtsalt otsida alusel sisu eest / code /. In analytics saate ka jagada kasutajatele põhineb keele ja päritolu.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •