Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 11

Thread: Will sisu tagasiulatuvalt tõlgitakse?

Default Will sisu tagasiulatuvalt tõlgitakse?

Michał Podbielski (vBET Staff)

Ei - vBET ei ole automaatselt genereerida 52 tõlkeid iga sõnum. See on keelatud Google TOS. vBET tõlgib nõudluse ja muidugi ei kasuta cache kas tulemused on juba vahemälus.
    vBET tõlgib kõik oma sisu - vana ad uus, sest tõlge on nõudlus. Võite tunda ei teatud lehekülge juba tõlgitud, sest esimene tõlge võtab rohkem aega (sest meil on oodata Google tulemused) pärast, et see on palju kiirem. Teil ei ole vaja sundida värskendav sisu - tõlgitud lehekülje erinevad URL.

OK, nüüd ma saan aru. Ma arvan, et oli segaduses kirjeldus, mis kuvatakse vBET koduleheküljelt, kui ta ütleb, "vBET koheselt muudab teie foorum on 52 korda rohkem sisu, 52 keeles! See tähendab 52 korda rohkem URLid niidid, mis nüüd külastanud kasutajad, kes otsivad sisu oma emakeeles. "
    Palun tea, et olen väga rahul tulemustega Olen juba vaadatuna vBET. Kuid kirjeldus, kuidas vBET tegutseb tähendab, et kui keegi, näiteks Hispaanias, sisestab Google'i otsingu Hispaania midagi, mis kanti inglise sivustoni nad ei suuda seda leida? Jällegi, ma arvan vBET on revolutsiooniline ja suurepärane näide heast programmitöö tavad. Ma tahan olla kindel, et ma aru, kuidas see täiesti toimib. Lihtsalt punkt mulle olemasolevate ressursside kui olete juba selgitas seda. Aitäh!

Google ja teised robotid on indekseerimise kohe oma tõlkelehekülge ja indeksid on asjakohastes keeltes. Nii et kui keegi Hispaaniast paneb Google päringu hispaania, siis ta võib leida teie tõlgitud sisu

Kui teil on muid küsimusi - palun küsige

Ei googles tasuta tõlkija teha sama asja?

Quote Algselt postitas hotslot View Post
    Ei googles tasuta tõlkija teha sama asja?
    Ei Google tasuta tõlkija ei anna sulle 52 korda rohkem URL, mis on indekseeritud ja toob sulle täiendavat liiklust. Google ei tõlgi oma URL. Google ei lase oma kasutajad kirjutada sõnumeid erinevates keeltes. Google tõlgib ainult. vBET toetab mitmekeelset ühiskonna loomisele ning annab teile parema SEO.

Olen nõus, mul saab osta väga kiiresti.

Samas oli mul sõber just hiljuti osta see "4 päeva tagasi" ja ta on veel näe indekseeritud leheküljed erinevate keelte isegi Google'i teises riigis otsingumootorid.
    Viimati muutis hotslot; 18-04-10 juures 02:37.

Quote Algselt postitas hotslot View Post

Samas oli mul sõber just hiljuti osta see "4 päeva tagasi" ja ta on veel näe indekseeritud leheküljed erinevate keelte isegi Google'i teises riigis otsingumootorid.
    Kutt, see võtab tavaliselt nädala jooksul, kui ei ole kuud. Tema üldteada inimesi, et on arvesse otsingumootori optimeerimine.

Ka mina isiklikult ei oleks isegi soovitada allalaadimine see, kui sa pole vbSEO samuti. vbSEO muudab URL otsingumootori sõbralik .... ja vBet teeb oma foorum loetav kõigis keeltes ja ka indeksid neid palju rohkem otsingumootorid üle kogu riigi.

Kui otsingumootor tunnistab saidi sisu on vastuvõetav nende otsingumootorid (keel), nad võtavad neid sisse

Quote Algselt postitas mikeinjersey View Post
    Ka mina isiklikult ei oleks isegi soovitada allalaadimine see, kui sa pole vbSEO samuti. vbSEO muudab URL otsingumootori sõbralik ....
    vBulletin 4.x on bülletääni sõbralikud URL-id funktsionaalsus - sa ei pea vBSEO sellel enam. Muidugi on erinevusi konfiguratsiooni võimalusi native vBulletin sõbralikud URL-id ja vBSEO URL.

Quote Algselt postitas mikeinjersey View Post
    Kutt, see võtab tavaliselt nädala jooksul, kui ei ole kuud. Tema üldteada inimesi, et on arvesse otsingumootori optimeerimine.

Ka mina isiklikult ei oleks isegi soovitada allalaadimine see, kui sa pole vbSEO samuti. vbSEO muudab URL otsingumootori sõbralik .... ja vBet teeb oma foorum loetav kõigis keeltes ja ka indeksid neid palju rohkem otsingumootorid üle kogu riigi.

Kui otsingumootor tunnistab saidi sisu on vastuvõetav nende otsingumootorid (keel), nad võtavad neid sisse
    Ma ei usu, see on tõsi. Need veebilehed on kõrge PR rating ja on olnud onlines 10 aastat.

Im päris kindel, et seal meeldis Google.

soojad tervitused

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •