Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 12

Thread: Kuidagi näha, kui palju rohkem on vaja tõlkida?

Senior liige

Default Kuidagi näha, kui palju rohkem on vaja tõlkida?

2 küsimused, nagu ma olen, pöörates väga suuri summasid iga kuu google ' i tõlkija praegu.

Ei vbet tõlkida kogu leht? kui mul on menüüd ja selline, et ilmselt ei ole vaja tõlkida 35000 korda.

Ma saan vaadata, et kindlustada, vahemälu töötab correclty ja esimate kui palju lehti on puhverdatud juba vs kui palju exsist?

Tänan
    Chris

Ka isegi mu kodulehekülg ei ole täielikult tõlgitud igas keeles? Enne kui ma spenf 50K käesoleva aasta tõlgete kohta ma tahan, et oleks päris kindel, et oma tööd nii nagu peaks.

Banned

Vähendada tõlkekulusid palun vaadake siin: Http://www.vbenterprisetranslator.co...e-cheaper.html ja siin: http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html. Veendu, et vahemälu on kirjutatud andmebaasi ja külalised cache fail on loodud. Peamine asi on see, et kasutada andmebaasi cache, külalised cache, tasuta tõlkijad ja ei ole selge andmebaasi cache.
    Lehekülg ei ole võimalik täielikult tõlgitud ammendumise piire tõlked.

Senior liige

Aga seal on kuidagi võimalik kontrollida neid asju, või vaata, mis on jäänud tõlkida?

Banned

Nr. Kui ei ole saadaval tõlkijad vBET siis kuvab automaatselt algse teksti. Saate käsitsi tõlkida teksti, mis ei ole tõlgitud tõlgitud lehe abil http://www.vbenterprisetranslator.Co...nslations.html.

Senior liige

OMG .. mitu päeva puhverdatud tõlked on olemas cache enne kustutatakse automaatselt (ajastatud ülesanne). Set 0 keelata.

See on seatud 5, seega on kõik minu tõlked beiong eemaldatakse pärast 5 päeva******

Kui nii on kõik vahemälu valikud allpool keelab samuti, kui see on määratud 0 ?

Palun andke mulle teada asap, sest mul on väike fortuine investeerinud tõlkeid juba, et ma arvan, et on lihtsalt visatakse ära

Banned

Keelata puhastus andmebaasi cache komplekt:
    • AdminCP->vBET Cache->Andmebaasi Cache->Vahemälu Time To Live (TTL) kuni 0
    • AdminCP->vBET Cache->Andmebaasi Cache->Vahemälu arveldus strateegia kuni Puudega

Teavet kasutades andmebaasi cache on kirjeldatud siin: Kasuta andmebaasi vahemälu ja siin: Ei puhasta andmebaas cache.
    Viimati muutis Marcin Kalak; 10-10-15 juures 10:27.

Senior liige

Sõna otseses mõttes tuhandeid dollareid välja jäetud.. ma ei ole kunagi olnud õnn saada iga vaba tõlked

Banned

vBET alati esimesel kasutab tasuta tõlkijad, kui see on seatud, kättesaadavaks ja toetada seda keelt paari. Rohkem infot: Kasuta palju masintõlge pakkujad (Apis).

Senior liige

Olen proovinud mitu korda apertium kuid alati saada viga, proovige hiljem uuesti või proovige teist nime?

Banned

Apertium serverid kahjuks on mõnikord saadaval.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •