Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 8 kohta 8

Thread: tühi märksõnad ja 3 baasi URL tõlkelehekülge

Default tühi märksõnad ja 3 baasi URL tõlkelehekülge

Tere

Ma lihtsalt märkasin, et minu foorum (kasutades vBSEO automaatne märksõna sildistamine niidid)

a) märksõnadeks on kadunud tõlkelehekülge
    <meta name="keywords" content="" />

b) Mul on kolm baasi URLid määratletud meta tags:

<head> <base href="http://www.patientenfragen.net/" />
    <base href="http://www.patientenfragen.net/en/" /> <!--[ kui IE]> </ base> <! [endif ]-->< base href = "http:// www.patientenfragen.net/ "/>

näiteks:

Diasepaam (Valium) Sõltuvus

See peaks kindlasti olema fikseeritud

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Tere

a) meie ReadMe.html sisse vBSEO integratsiooni osas räägib:
    (Required) Lülitage valik "Asenda" META MÄRKSÕNAD "sisu?"
    Meil oli suur küsimusi selle elemendi (nagu ma mäletan see oli, sest vBSEO lisab märksõnad väljaspool vB süsteem, kuid see võiks olla midagi muud) ja see on lihtsalt ei toeta praegusel hetkel.

b) See on OK ja see on eesmärk. See toimib sel viisil, kuna tõlge jälgimine suurendab baasi link, mida ei tohi teha. Nii et lõppude lõpuks on lisatud uus Enne ja pärast (mõned brauserid kiitusega esimene mõned viimane). Seega on töölahust. Siiski - me saame mõelda teine - nagu lihtsalt asendaks algse baasi. Tundub parem üks ja ma mõtlesin, miks me ei teinud seda alguses ... Seega - niikuinii olen lisades kohta TODO nimekirja muuta seda lahendust. Madala prioriteediga, sest tegelikult töötab, kuid see on lisatud

Samuti ma kolin see funktsioon vaatamist alates ei ole bug siin

Aga ka "Asenda" META MÄRKSÕNAD "sisu?" välja, on lihtsalt ei märksõnade tõlkelehekülge.

Seda ei tohiks sel viisil ja see ei ole meie foorumites. Kas te olete teinud muudatusi malli vastutavad märksõnad? Kas märksõnad on nähtav ei tõlkelehekülge?

Palun PM meile juurdepääsu üksikasjad teie Amin CP ja FTP - nagu ma kirjutasin, ei saa me reprodutseerida meie poolel.

PS.
    Märksõnad on ignoreerinud kõige robotid - tegelik sisu on kasutatud. Muidugi see aknalaud tuleks tõlkida

Oh, mitte jälle.

Tead, ma ei anna Admin Access
    Olen luua kloon forum taas ... Kas see on tõesti vajalik?

Märksõnad on kohal ei tõlkelehekülge
    Tõlgiti need ei ole märksõnu.

Me lihtsalt ei saa uuesti esile kutsuda. Ja ilma, et me ei ole võimalik sellel töötada. Sel hetkel ma arvan, et probleem on kusagil konfiguratsiooni oma foorum ja kui kohta ei tõlkelehekülge märksõnad on kohal siis lõplikult on seotud vBET - me lihtsalt vaja teada kuidas.
    Võite luua ka ajutisi kontosid, milline saab olema lihtsam, või kontrollige, kas oma eelmise kloon olemas. Me teame, keegi teine seda konkreetset probleemi ...

Muudatusi ei ole tehtud headinclude template selle meta märksõna rida.

vBSEO on seatud EI "Asenda" META MÄRKSÕNAD "Sisu"
    ja jah ja mitte nii korda ei ole märksõnu näidata üles tõlkelehekülge.

Ok leidsin probleemi:

Ma kasutan (d) paljud meta märksõnu.
    siin on minu oma, kellega ta ei tööta:

Medizin Patienten Fragen, Gesundheit, Krankheit, Schulmedizin, Stress, Therapie, Ernährung, Medikament, diagnoosi, Arzt, Symptome, Heilung, Krebs, Medikation, Doktor, operatsiooni, Klinik, gesund, krank, Arznei-, Apotheker-, Behandlung-, Heilmethoden-, Akupunktur-, Homöopathie-, Naturheilverfahren-, Erfahrungsberichte-, Ärzte-, Krankenhaus-, Krankenkasse-, Krankenversicherung Fragen und Antwort, Gesunde Ernährung, Diät, Nahrungsmittelunverträglichkeiten, Rezept, Allgemeinmedizin, Innere Medizin, Krankenpflege, | allergologie |, Altenpflege, Anatomie, Anästhesiologie, Arbeitsmedizin, Audiologie, Phoniatrie | Augenheilkunde |, Biochemie, Chirurgie, | Dermatologie, Venerologie, Endokrinologie, Epidemiologie, Ernährung, DiätetikEthnomedizin, Kardiologie, Genetik, Gendiagnostik, Gentechnik, Geriatrie, Gerontologie, Gynäkologie, Geburtshilfe |, Hals-Nasen-Ohrenheilkunde, hügieeni, Hyperbare Medizin, Hämatologie, Immunologie, Kardiologie, Kinder-und Jugendpsychiatrie |, | Kinderheilkunde |, Laboratoriumsmedizin, Logopädie, Lungenheilkunde, Medizinische Informatik, Medizinische Psychologie, Mikrobiologie, Infektiologie, Mund-Kiefer-Gesichtschirurgie |, Naturheilverfahren, Nephrologie, | neurochirurgie |, | neurologie |, Neuropsychologie, Notfall-und Intensivmedizin, Onkologie, Orthopädie, Pathologie, Pflege, | Pharmakologie |, Toxikologie, Physikalische Therapie, Physiologie, Psychiatrie, Psychotherapie, | Radiologie |, | Nuklearmedizin | Rechtsmedizin, rehabilitatsioon, Reisemedizin, Tropenmedizin, Reproduktionsmedizin, Rheumatologie, Schlafmedizin, Schmerztherapie, Sexualmedizin, SozialmedizinSportmedizin, Telemedizin, Transfusionsmedizin, Umweltmedizin | urologie |, Zahnmedizin, tervishoid, Gesundheitswesen, Arztpraxis, Apotheker, üliõpilane, Medizinstudium, Arztrecht, arsti
    Tegelikult ma täiesti unustatud, et mul oli nii palju märksõnu.
    Kui ma lõikasin nad alla mõned see toimib.

Ma vähendada neil:
    Medizin, Patienten, fragen, Gesundheit, Krankheit, Schulmedizin, Therapie, Medikament, diagnoosimiseks, Arzt, Symptome, käitamise, Klinik, Behandlung, Heilmethoden
    ja neid see ei tööta.

See peaks olema fikseeritud niikuinii

StarBuG

Jah - see peaks olema ja see Täname avastanud, mida on küsimus siin. Me ei püüa reprodutseerida veel koos palju märksõnu, kuid see peaks olema see

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •