Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 7 kohta 7

Thread: Performance suurte cache

Senior liige

Default Performance suurte cache

Mul on praegu minu süsteem konfigureeritud puhastada kogu cache iga nädal. Tühja cache, minu andmebaasis on umbes 1.1Gb, samas täis cache, see on umbes 4.5Gb.

Olen märganud, et mida suurem cache, seda kõrgem on mu keskmine server koormus läheb. Igal ajahetkel minu foorum on 650 ja 1300 kasutajat online, kuid see ei tundu mõjutada koormus nii palju vahemälu suurus.

Suure vahemälu serveri koormus on 3,3-3,8, samas tühja üks, see jääb 2,0-2,5 vahemikus. See ei ole halb üldse, nagu ma olen 16-core serveris, kuid ma just mõtlesin, et kui selline käitumine on oodata kõikuva andmebaasi suurus!

Thanks,
    Adam

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

vBET on indeksid cache tabeleid ja kasutab kiireim MySQL mootor hat - MyISAM. Nii et meil on parim valik EP cache. Kogu erinevus, mis te märkate ei ole pool vBET, kuid pool MySQL mis käivitab queries. Indeksid annab sulle kiirem reageerimine ning tagab, et aega vastus on ei hakka dramaatiliselt koos suurema koguse andmeid. Ikka MySQL on otsida suuremate indeksid ja nagu ma arvan, et see võtab rohkem ressursse. Sellepärast te märkate suurem serveri koormust.

Samuti - kui tõlge on cache siis võetakse sealt. Kui ei, siis Google on palutud tõlkida. Kulub rohkem aega siis, kuid tõenäoliselt kulub ka vähem ressursse oma server. Kulub rohkem aega, sest seal on suhtlemine Google server, mis võtab aega, on tõlge, mis võtab aega ja seal on saates tulemusi Google oma serverisse, mis võtab ka aega. See võtab vähem ressursse, kuna server ootab vastust passiivselt ja kui ta saab see on ainult lihtne lahtipakkimist vastust. Getting tõlge cache on palju, palju kiiremini - tõlge on juba tehtud ja see on oma server, ikka see tuleb võtta andmebaasist, päringu, tuleb täita, MySQL võtab mõned CPU ja mälu eest.

Eeldades, et - kasutades vahemälu on väga hea idee. Kui te tunnete, et server on küsimusi, mis võite katsetada blokeerida cache mõned keeled ja võrrelge serveri jõudlust. Me ei soovita eemaldada cache täielikult.

Senior liige

See on umbes mida ma ootasin

Performance on hea just nüüd, see on lihtsalt, et last ei läinud palju suurem kui 2,0 enne vBET. Ma arvan, et see on seda väärt, kuigi!

Niikaua kui koormus on alla 16,0, siis server ei maksustata, nii et ma arvan, et meil on hea

Junior Member

Text automatically translated from: Russian to: Estonian
    Translated text
    Kas on võimalik või vajalik säilitada cache failis - vähendada koormust andmebaas MYSQL?
    Ma kasutada ainult kahes keeles, sest töökohtade arv palju ja ei taha suurust andmebaas

Kas tuleb parem saidile vbet töö pärast paigaldamist nginx, eaccelerator?
    Kas olete mõelnud ümbertegemine moodul kiirendada oma tööd suure foorumitest? Kasuta vahemälu suurus 1-2GB minu puhul ei ole lahendus. Võib-olla on võimalusi töö optimeerimiseks?
    Kas on võimalik panna moodul vbet 3.3.1 forum vb3.8.4 + vbseo 3.5RC2?
    Miks nii kallis versiooni ilma autoriõiguste? (220 $)
    Ma kasutan vbet 2.4.3 ja tahaksin osta vbet 3.3.1. Minu foorum müües lingid SEO vahetust. Copyright dubleeritud viide 15 000 lehekülge on minu jaoks õige - $ 90 nõus maksma kuid $ 220 on liiga palju

Original text
    Viimati muutis Konstantin; 18-02-10 juures 23:34.

Quote Algselt postitas Konstantin View Post
    Translated text
    Kas on võimalik või vajalik säilitada cache failis - vähendada koormust andmebaas MYSQL?
    Kas tuleb parem saidile vbet töö pärast paigaldamist nginx, eaccelerator?
    Kas olete mõelnud ümbertegemine moodul kiirendada oma tööd suure foorumitest? Kasuta vahemälu suurus 1-2GB minu puhul ei ole lahendus.
    Miks nii kallis versiooni ilma autoriõiguste? (220 $)
    Ma kasutan vbet 2.4.3 ja tahaksin osta vbet 3.3.1. Minu foorum müües lingid SEO vahetust. Copyright dubleeritud viide 15 000 lehekülge on minu jaoks õige - $ 90 nõus maksma kuid $ 220 on liiga palju
    Ma kasutada ainult kahes keeles, sest töökohtade arv palju ja ei taha suurust andmebaas
    Original text
    Meil on plaanis lisada ka failide vahemälu vBET. Sest praegu meie prioriteet ja kõige jõupingutusi on vBET4.0 ei ole meil ajakava faili vahemälu funktsionaalsus. Pidage meeles, et saate kohandada, milliseid keeli töö vahemälu. Nii et kui sa soovid, võid kasutada cache ainult mõne tõlke mida teevad kättesaadavaks. Samuti palun, et tasulise versiooni vBET on paranenud andmebaasi cache nii see on kiirem, et tasuta versioon. On ka muid parandusi tasulise versiooni - üldiselt see on kiirem ja võtab vähem mälu. Meil on juba kliente, kes on edukalt kasutavad seda suurte lauad.
    Me ei teinud jõudluskontrolli koos nginx kiirendi nii ei saa võrrelda.
    Pange tähele, et osta branding vaba litsentsi ei ole kohustuslik ning alati on võimalik uuendada oma litsentsi hiljem.

Junior Member

Translated text
    Täname vastuse. Nginx on server nagu apache. Ma soovitaksin teil lugeda - vahemällu töötab kõige paremini php + nginx + eaccelerator ja teie vbet saab palju kiiremini
    Original text
    Viimati muutis Konstantin; 19-02-10 juures 01:54.

Quote Algselt postitas Konstantin View Post
    Translated text
    Täname vastuse. Nginx on server nagu apache. Ma soovitaksin teil lugeda - vahemällu töötab kõige paremini php + nginx + eaccelerator ja teie vbet saab palju kiiremini
    Original text
    Sel hetkel me oleme väga lähedal vBET4.0 vabastada ja meil on palju tööd. Kui soovite meid, et testida vBET alusel nginx, siis palun avage uus lõng Funktsioon Taotluse. Kui nginx jookseb php siis vBET töötab seal. Üks küsimus - kui soovite kasutada tõlge SEO lingid siis kirjutada reeglid on vajalikud. Meil on need valmistatud ainult apache .htaccess faili sel hetkel, kuid kui te ei saa kirjutada seda apache, et nginx siis saad alati kasutada sidemeid keel omadus - see on väga lihtne. Võite proovida tasuta versiooni, et vältida ootamatuid probleeme, enne kui ostate makstud üks.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •